Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
teguran
tag
sziasztok.
tudtok olyan video lejtaszo programot ajanlani, ami olyan .mkv-t is lejtaszik, amihez nincs direkt hozzaadva a hangfile?
pl nc-rol letoltok egy mappat, es altalaban 4db fajl talalhato a mappaban.
(csatoltam kepet)probalkoztam mar vlc es mx playerrel. az itunesban az adott alkalmazashoz adtam hozza a .mkv-t, de ugy hang nincs. hozzaadtam az osszes fajlt egyenkent, de ugy sincs hang. a mappat kompletten pedig nem lehet attenni, mert nem ismeri fel.
szornyu idegesito, hogy nem tudok az ipaden minimum hd-ban filmezni. gyengebb minosegu divx es tarsainal nincs gond a hanggal, viszont elvezhetetlen kepe miatt nem nezem, plane ha mar az ipad kijelzoje 2048 x 1536 keppontos.
droidos tableten kiprobaltam, hatha a letoltott filmekkel van valami, viszont ott gond nelkul mappa athuz, es hanggal egyutt vitte. (tudom, a filekezeles mas, azonban a ipaden is van tuti megoldas)
halas koszonet barmifele segitsegnek!

Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest