Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
"bár én lehet M1 vagy M2 chippel adtam volna ki"
ezt csak ilyen belső megérzésed sugallta, vagy van esetleg indokod?

mert általános felhasználásra, 1 magos (single core) teljesítménye az M4 szintje körül van (márpedig egy általános böngészés, office programok, stb azok inkább ezt használják)
multicoreban is M1 szint körül mozog legalábbHa laptopot akarsz kiváltani akkor egy másik laptop (Neo) nem lesz megoldás
de én tényleg meggondolnám (ha már ennyi pénzt költesz) az iPad Pro-t, mert a FaceID szerintem MUST HAVE, sokkal jobb érzés, hogy kinyitod, nyomsz egy SPACE-t és már be is enged a rendszer
semmint ujjat törölgetni, és POWER gombot keresgélni...és a 120 Hz szerintem ma már alapnak kellene lennie, főleg ekkora képernyő felületen
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- BestBuy topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

semmint ujjat törölgetni, és POWER gombot keresgélni...