Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Köszönöm!
Most visszaolvastam, hogy mi volt annak idején Neked az M4-el az akkumulátor problémád. Az azért eléggé rosszul hangzik, hogy 92%-ra esett egy év alatt. Mennyi töltési ciklus került bele ennyi idő alatt?
Az M1-es tabletemet én most adtam el, 3 évesen volt 90%-os az akkukapacitása, 374 ciklussal a háta mögött. Szomorú lennék, ha harmadannyit bírna ki az M5-ös variáns
-
mattheus
őstag
Én nagyon sokat agyaltam azon, hogy melyik iPad-et válasszam. Az Air és az iPad Pro szerepelt. Végül a Pro mellett döntöttem, elsősorban azért, mert a 120 Hz-es képfrissítés hiánya engem nagyon zavar. Mellette azt is olvastam, hogy hosszútávon (évek) az akkumulátor degradációja jellemzően enyhébb a Pro modellek esetében, mint az alap / Air modelleknél.
Ez utóbbi abban az esetben nem zavarna, ha lehetne hivatalos Apple szervizen keresztül cseréltetni, de persze ezt nem lehet
, ami marhára bosszantó és nem szimpatikus lépés (éljen a Föld és a környezetvédelem).
13-as méret adta volna magát, de valahogy nekem túlságosan nagynak tűnt kézben. Persze mindent meg lehet szokni, így ezt is, de lassan egy évtizede nem érzem ennek szükségét, hogy nagyobb legyen a kijelző az iPad esetében, így maradtam a 11 col-os méretnél.
A PWM viszont eddig nem is volt a radaromon. Teljesen ledöbbentem, hogy ennyire elkerülte eddig ez a figyelmemet, hogy ez is egy fontos paraméter lehet, amit az Air tud,, Pro nem..... most már mindegy, remélem nem bosszúlja meg magát ez a döntésem a későbbiekben. -
mattheus
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
Nagyon köszönöm! Hogy ez nekem eszembe sem jutott
Félretéve a viccet. Természetesen ott kezdtem, megnéztem jó pár oldalt, pl. Unplash. Itt vannak jó képek, de fizetősek. Az ingyenesen nem tetszenek. Megnéztem a Pinterestet. Ott csak regisztrációval tudok letölteni, de amilyen agresszív a kommunikációs stratégiájuk ezt lehetőség szerint kerülném (tudom, hozzak létre átmeneti email címet) . Néztem a basicappleguy oldalát és a pexels.com-ot is, de sajnos nem volt igazán megfelelő.
Ezen felül olvasgattam jó pár Reddit topikot is, de egyelőre a iPad wallpaper oldalak szent grálját még nem találtam meg. Ezért fordultam ide segítségért!
-
mattheus
őstag
Ipad-re tudtok ajánlani olyan oldalakat, ahol ingyenesen tudok letölteni minőségibb háttérképeket ?
-
mattheus
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Nekem is volt Mini 2. Nálam annak idején az iOS 9 -> 10 váltás volt az ami érezhetően belassította. iOS 10 -> 11 viszont nem hozott teljesítményben lényegi változást. Médiafogyasztásra továbbra is tökéletes volt (böngészés, HBO, Netflix vagy Youtube), párhuzamos programfuttatásra már azonban sajnos nem igazán.
-
mattheus
őstag
-
mattheus
őstag
Eddig csak iMovie-t használtam, de az a MAC -es verzió képességeihez képest (Youtube-on néztem pár bemutatót) használat során szegényesesebbnek találtam, így elkezdtem gondolkodni a LumaFusion app beszerezésében.
De még mindig nem tudom eldönteni, hogy fogom-e annyit használni, hogy megérje-e nekem a Pencil vásárlása.
-
mattheus
őstag
Apple pencil-t mennyire használtok Pro-hoz vagy új iPad-hez?
Mennyire lehet mondjuk jobban, kényelmesebben illetve precízebben videót vágni ?Mennyire kell félnem az esetleges karcoktól? Gondolom, ha tiszta a toll és a felület is, akkor nem, de feltételezem vannak itt nálam jóval tapasztaltabbak.
Apropó: Lehet tudni a második generáció érkezéséről? Érdemes lehet addig várni ?
Köszönöm!
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Napokban erősen elkezdtem gondolkodni azon, hogy lecserélem a korábbi (továbbra is makulátlan állapotban lévő) iPad Mini 2 készülékemet.
Az új IPad és iPad Pro (10.5) között vacillálok, de egyre inkább az utóbbi felé hajlik a döntésem.
A legnagyobb kérdés azonban az, hogy honnan lenne érdemes beszereznem? Van valakinek tanácsa ebben ?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a teljes képernyőre igaz vagy csak a szélekre ?
, ami marhára bosszantó és nem szimpatikus lépés (éljen a Föld és a környezetvédelem).