- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
mattheus #20106 üzenetére
Én anno a cerka miatt vettem a Pro-t (először 9,7, most 10,5)
Nagyon sokat jegyzetelek a Notability alkalmazásban ill. aláhúzásra, anyagok kijegyzetelésére, kijelölésére használom a Documents by Readdle és a PDF Expert ebben tökéletes, nekem a Pencil mindig a kezemben van.
Eddig minden Ipaden volt üveg, de a 10,5-nek annyira jó a kijelzője, hogy erre már nem tettem, természetesen Case van hozzá +egy tok, amikor kimozdulok.
Mostanában szerkesztettem Imovie alkalmazásban több videót, könnyebb vele.
Te milyen alkalmazással vágnál filmeket? -
Romvr
őstag
válasz
Én 9,7 Pro-hoz használom a pencilt. Amiben verhetetlen:
- Jegyzetelés
- Kézi rajzolás (jegyzetekhez néha készítek kis rajzokat)
- Távoli elérésnél könnyebb a Windows felületét azzal nyomogatniKarcot nem fog okozni mert puha műanyag a vége, de nekem azért van egy fólia a kijelzőn biztos ami biztos. Én nem bántam meg hogy vettem hozzá, mert nagyjából tényleg olyan mintha egy jegyzetfüzetbe írnál... persze elsőnek kis megszokást igényel, hiszen könnyebben csúszik az üvegen a műanyag mint a papíron a toll.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Hacsak nem jegyzeteléshez vagy rajzoláshoz kell, nem fog szerintem többletet adni a Pencil. Nem szoktam videót vágni iPaden, de visszagondolva arra a pár alkalomra amikor véletlenül mégis kellett, nem tudok olyan részletet felidézni a műveletből, amiben segített volna egy Pencil.
Karcoktól nem kell félni, puhább az Apple Pencil anyaga, mint a kijelző üvege, így nem tudja megkarcolni, de ha félted a kijelzőt, üvegfólia sosem árt rá.
Pletykáltak 2nd gen Pencilről, de lévén hogy most volt egy keynote, ami az oktatásra fókuszált és új iPad jött Apple Pencil támogatással, de új Pencil nem, így én a következő iPad frissítésig semmiképp sem számítanék új Pencilre.
SharpSA: 2016-ban jelent meg, de tavaly a 10.5"-os Pro megjelenésével ki is vezették a forgalomból, róla van amúgy szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest