- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethob
aktív tag
válasz
Párduc #47919 üzenetére
Nekem iPad-hez (is) a ceruza elemmel működő korábbi Magic Keyboard vált be, meg a Magic Mouse.
A 11"-os iPad Air 5-höz való mágneses Magic Keyboard nekem nem vált be, mert a jobb oldalán lévő felezett méretű gombok (magyarban az ékezetes betűk) zavarnak a vakon gépelésben. (Eladó, fehér változatban.) Ráadásul oldalról nem védi a tabletet, így védő toknak sem az igazi. (A 13"-os méretnél nincsenek feles gombok, arra minden elfér. Azon sokan szeretnek gépelni legalábbis a youtube népe szerint.)
Én megpróbáltam laptop nélkül iPad-en élni és dolgozni, nekem nem vált be. Nem csak a normális multitasking hiányzik, de az O365 alkalmazások borzalmasak tabletre, és a magyar nyelv támogatása hiányzik pl. az írás felismerésénél. Meg a 11" már tényleg túl kicsi. Egy M1 MacBook Air nagyságrendekkel hasznosabb jószág, és mindent egybe véve olcsóbb. A MacBook mellé tartalom fogyasztásra és mobil kiegészítő képernyőnek viszont zseniálisan jó dolog a tablet. (Még inkább az ha nagyobb, 15 vagy 16"-os MacBook-od van, és sokat utazol.) -
válasz
Párduc #47929 üzenetére
Nekem egy 11 Pro van, a stage manager nem tetszett egyáltalán. Teljesen idegennek érzem az ipad-től, próbáltam monitoron is, szerintem felesleges hozzá a stage manager. Ha simán kirakod a képét, akkor az ipad képét kapod meg nagyban. Én jó ideig használtam így, illetve csak simán az ipadet egérrel/billentyűzettel, amíg nem lett új laptopom, szerintem teljesen el lehet vele lenni, de a stage manager konkrétan nem kell hozzá, jó a sima felület.
-
csabiks
senior tag
válasz
Párduc #47919 üzenetére
Rá lehet tenni, de mivel nincs stage manager, nem lesz teljes kijelzős csak screen mirroring, max ha tartalmat játszol le akkor megy át teljes kijelzőbe.
Full HD-nál nagyobb monitor fölösleges, a tükrözés felbontása : 1280x1024 és alatta.
Logitech bluetooth-os cuccok mennek hibátlanul a tabokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest