Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
Nagyon köszönöm! Hogy ez nekem eszembe sem jutott
Félretéve a viccet. Természetesen ott kezdtem, megnéztem jó pár oldalt, pl. Unplash. Itt vannak jó képek, de fizetősek. Az ingyenesen nem tetszenek. Megnéztem a Pinterestet. Ott csak regisztrációval tudok letölteni, de amilyen agresszív a kommunikációs stratégiájuk ezt lehetőség szerint kerülném (tudom, hozzak létre átmeneti email címet) . Néztem a basicappleguy oldalát és a pexels.com-ot is, de sajnos nem volt igazán megfelelő.
Ezen felül olvasgattam jó pár Reddit topikot is, de egyelőre a iPad wallpaper oldalak szent grálját még nem találtam meg. Ezért fordultam ide segítségért!
-
válasz
vendingo
üzenetére
Meg is rendeltem, végül az Alzától, mert ugyanúgy akciós, mint az MM-ben. Ráadásul az Alzánál a kiegészítők is kedvezményesek, és Alza+ előfizetéssel másnapra, ingyen kiszállítva érkezik minden. Én ma már át is vehettem a tegnap leadott rendelésemet. Úgy érzem, a 2018-as iPadem mostanra tényleg megérdemli a jól megérdemelt „nyugdíjat”.
UI: Köszi a tippet.
-
-
-
ChiliChili
tag
válasz
vendingo
üzenetére
[link] Nekem is hasonló gondjaim vannak és ezt találtam magamnak, de még nem győzött meg és nem találtam róla értelmes reviewt.
Nem egyértelmű az oldal, mert a képeken két USB-C PORT van, de a táblázatban más van. Nekem arra kellene, hogy egy USB-C porton tudjam tölteni, egy másikon meg rá tudjak csatlakoztatni egy kártyaolvasót vagy SSD-t. Monitor (HDMI) csatlakozás nem kell, de olyat HUB-ot még nem találtam, amiben csak USB-C csatlakozók vannak. -
jozsi252
veterán
válasz
vendingo
üzenetére
Én meglépem a váltást, a régit el is adtam. Csak sajnos a billentyűzet nehéz falat mert szeretnék mindenképp hozzá. De eldöntöttem hogy mindenképp Magyar kell, a gyári drága, így marad az hogy egy sima billt veszek. Magic Keyboard 47-48 körül van,
most egyelőre az a nyerő, de billes topicban rákérdezek van-e esetleg valami hátránya neki.Kérdésedre válaszolva Apple oldala szerint a 9. gen Retina kijelzőt kapott, a 11. gen Liquid Retina kijelzőt, úgyhogy ha más nem apróbb különbségek lehetnek.
-
DS39
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Böngészés, videók nézése, minimál játék.
Kb. ennyi, csak otthoni felhasználás a cél.az OS-sel kapcsolatos kérdés:
a Safarin kívül milyen böngészőt érdemes használni? olyan kellene amihez telepíthető reklámblokkoló kiegészítő.
a hírportálok tele vannak szemetelve, ezért androidon nálam alap a Firefox + uBlock Origin. -
bostone
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Mobil vásárlásban húztam egy lélektani határt. Egyszerűen nem vagyok hajlandó ezeket az összegeket kiadni, amit manapság elkérnek.
Most egy picit bajban is vagyok, mert igaz, hogy az iPhone támogatottsága hosszú távon utolérhetetlen, de nekem hiányzik a gesztusvezérlés azon módja, amit az előző mobilomban megszoktam, nem beszélve a 120Hz-ről.
Még a régi és az új teló is nálam van, de nem akarok kettő készülékkel rohangálni.@Gubu0101:
Azt hittem csak én érzékelem ezt így, de örülök, hogy nem a korom a tényező, hanem a technológia.
-
-
Mátésum
aktív tag
válasz
vendingo
üzenetére
Szia, nagyon sokáig kerestem én is egy jó billentyűzetet Ipadhez. A Logitech cuccok nagyon szimpatikusak, de egyrészt a külföldi kiosztás kompromisszumos, másrészt az ár néha nagyon magas. AZ MX Keys nagyon tetszett, de az már tényleg elég horror. Aztán több tesztben is olvastam a Satechi billentyűkről, pontosabban a Compact Baclit billentyűről, ami jóval olcsóbb, mint a Logitech, nagyon hasonló gombokkal, mac rendszerhez készült, multi device (3 eszközt lehet hozzá csatlakoztatni) nekem nagyon megtetszett. Sajnos itt is kompromisszum, hogy nem magyar a kiosztás, de el vagyok vele, minden karakter megvan, és a gépelés nekem nagyon kényelmes rajta, esetleg nézz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azutan velemenyezem