Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
értem, hogy mire gondolsz de ha tippelnem kellene, ez amiatt van, mert te se vagy mai csirke, szerintem 35-40 éves körül lehetsz minimum

szerintem idő mire teljesen felfogjuk, hogy az, hogy "alapvetően egy mobiltelefon processzor" nem jelent semmit, mert a mobilCPU-k már évek óta erősebbek, mint pl 2-3 évvel azelőtti Intel i7 vagy AMD Ryzen
inkább meg kellene fordítani a véleményedet, és azt kellene kérdezni: hogy lehetséges, hogy mobilokba pakoltuk ezeket az erőgép CPU-kat, és nem laptopokba, ahol végre ki is használhatnánk ezt a brutál erőt

-
DanielLong
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Le vagyok maradva, nem is hallottam erről. Ami engem érdekelne, az a kompatibilitás, mert ha az megvan ugyanúgy, mint az M1-nél, akkor rendben vagyunk.
Pro és Air kapcsán én is csatlakozom ahhoz, hogy jobb képernyő, jobb hangszóró azért előny. Nekem mondjuk az ujjlenyomat hiányzik, a face id-hoz mindig kell fény meg szembe kell fordulni vele meg az asszony nem tudja feloldani rögtön... Szerintem nagy ziccer, hogy már semmibe sem tesznek. Pl 4 ujjlenyomat közül egy az asszonyé és nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest