Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát srácok ma voltam egy iStyle-ban, és úgy néz ki nem lesz alma tabletem. Mivel előtte sosem volt alma készülékem laptop szinten, csak a telefon és az Apple TV, így a hagyományos ökoszisztémát nem ismerem, mások a billentyűkombinációk, mint egy windowsos laptopon, asszony meg szintén nem szereti az almás céges telefonját, így lehet mégiscsak androidnál maradok. Hálás köszönet a segítségért, végül nem a rendszer hanem mi magunk lettünk a szűk keresztmetszet

-
400k körül lenne egy ilyen:
APPLE IPAD PRO (2024) M4 11.0 INCH WIFI 256GB
Új, elviekben 3 év garival. Akkor erre érdemesebb lenne rárepülni mint egy új 256-os 11" M4 Airre? Az "csak" 330k. -
válasz
ittakary
üzenetére
Most is alig használom a saját lapost, kb elő se veszem, mert nyűg a windows, ha x hónapig nincs bekapcsolva. Van PC, az egy gombnyomás és napi szinten be is van kapcsolva. DE! Nem a nappaliban van, és nem tudom magammal vinni a repülőre sem, vagy nyaraláskor. A lapost igen, de továbbra sincs meg vele a bekapcsolom és megy "fluid" érzés. A tabot a nappaliban is használnánk, a jelenlegi Alldocube iplay 70 mini pro aranyos, de azért az iphone sebességét nem éri el, a kijelző is khmm, toll nincs, kukáznám. Próbaképp vettem, és látszik, hogy jó, néha igényelnénk a mobilnál nagyobb kijelzőt. Anno nekem volt Lenovo Yoga laptopom, imádtam a tapis kijelzőjét, Asszony is, a mostani laptop nem ilyen, alig is van elővéve.
A billentyűzet arra kellene, ha teszem azt nyaraláskor akarnánk valamit csinálni, mégiscsak kényelmesebb mint a kijelzőt tapogatni. A toll ugyanaz, szórakozás szinten érdekel.
Plusz egy kábellel ki tudom tenni a képét tv-re bárhol, amin van HDMI (és engedik), stb.
Akár vevő lennék egy m2-es Pro modellre is, de nekem előny lenne a 3 év gari, és egy használt termékkel azt nem kapom meg. -
válasz
ittakary
üzenetére
Ez saját vélemény, ne tekints megmondóembernek, nem akarok az lenni, csak van egy véleményem. A benne lévő CPU mégiscsak alapvetően egy mobiltelefon processzor, az M sorozat pedig nem az, és egy laptopról beszélünk. Oké, hogy van 3-4 év difi a két termék elkészülte között, valahol várható is, hogy ezalatt felkapaszkodunk oda, ahol anno a "csúcs" volt. Szvsz időtállóbb lenne egy M-es, chip vagy én árulnék olyan verziót is mellette. De itt jól látszik, hogy a költséghatékonyság volt az elsődleges szempont, amit tökéletesen hoz is a termék.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen ez végigjátszódott bennem is. Viszont pc van, szóval a tab tényleg csak tartalomfogyasztásra kell illetve utazás alatt bármire. Meg fogom nézni a méretbeli difiket de szerintem elég lesz a 11-es.
-
válasz
DanielLong
üzenetére
Örülnék a 3 év garinak, hosszú távra tervezek, van iphone, airpod pro, applte TV itthon, ezért sem mentem droid tablet felé. A pro tab meg nekem kicsit ágyúval verébre lenne, már talán az Air is majdnem ez, de ezt még elviselem. Csak győzködöm magam hogy ez így jó lesz nekem, igazából csak az ára zavar, nem látok benne semmi kompromisszumot.
-
Helló!
11" Air M4 vásárlása van tervben, csak azon akadok meg mindig, hogy ha a 256GB-os verzió mellé nézek egy magic keyboardot és a pencil pro-t, akkor máris 500k fölött vagyunk
Tudom, ez van ezt kell szeretni, de van esetleg használható alternatívája a magic keyboardnak? Ugyanúgy előny lenne a tok formája, mármint hogy "lebegő" hatás keltsen, és persze a magyar kiosztás is. Az Epico-t néztem, de egyelőre az Air M4-ről nincs infó.
Laptopot váltanék ki vele, utazáskor is használnánk, csak mindig oda lyukadok ki, hogy ennyiért már Macbook Air is kapható...
-
Sziasztok!
Mennyire biztos, hogy jövő tavasszal jön az új iPad mini?
Alapvetően ágyban / otthoni tartalomfogyasztásra kellene egy tablet, és mivel van legalább 1 iPhone a családban maradnék az ökoszisztémánál. Csak nem tudom mennyire lennék ideges ha most vennék egy 2021es darabot és 4 hónap múlva jönne az új... Meg kérdés mennyit lehet itt "fejlődni".
Illetve van-e olyan bolt itthon aki több, mint 1 év garival árulja?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LEGO klub
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- No Rest for the Wicked
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- AKG K240 Studio fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom, ez van ezt kell szeretni, de van esetleg használható alternatívája a magic keyboardnak? Ugyanúgy előny lenne a tok formája, mármint hogy "lebegő" hatás keltsen, és persze a magyar kiosztás is. Az Epico-t néztem, de egyelőre az Air M4-ről nincs infó.