Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz Dreadloord #38746 üzenetére
Én a Redditen láttam a r/AppHookup szokta hozni az akciókat.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tboldi
nagyúr
válasz Dreadloord #38746 üzenetére
Többek között a WSH LST app ilyen.
-
arnd
senior tag
válasz Lalikiraly #38741 üzenetére
Nekem olyan tapasztalatom volt, hogy pl. a viberen kapott képek nem jelentek meg a google fotókban, talán csak a szifonosban... vagy fordítva, de tuti a másikra lett volna szükségem.
Meg a google fotókban nem találtam a képre firkálási lehetőséget. Tuti a szifonos fotókban nem láttam a viberes képeket, mert valamit rajzolni szerettem volna rá, és a google fotókban meg nem leltem meg.File átmásolásra, meg ott a floppy hálózat akarom mondani a C type pendrive, nem túl nagyvonalú, de legalább nem vonok be még egy céget a privát tartalmaim transzportálásába.
Nekem eddig mindegyik usb-to-HDMI konverter működött.
Ja és pushbullet helyett valami jó alternatívát tudtok?
[ Szerkesztve ]
-
-
Rage47
veterán
válasz Lalikiraly #38741 üzenetére
videovagas: imovie
komolyabb: lumafusion -
Nekem már az is elég, ha a google fotókból tudok lehúzni képeket, videókat és azt a ipaden megtudom vágni. Bőven elég. Néztem van google fotó app is a store ban. Majd valami egyszerű videóvágó program kell.
Meg szerintem a shiftscreen appot megveszem hozzá, mert TV re biztos sokszor lesz kötve. Persze tudom kell a HDMI adapter hozzá. Azt is lesek majd. Gyárin kívül van ami használható?
[ Szerkesztve ]
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
consono
nagyúr
válasz tboldi #38738 üzenetére
Nekem ez a snapdrop nem működik, sem gépről, sem telefonnal Meg sem jelenik a másik eszköz... Biztos valami hálózati szűrést beallitottam a wifin valamikor, de még nem mentem utána....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Amilo02
aktív tag
válasz Lalikiraly #38736 üzenetére
BT-n (airdrop) csak iphone vagy ipadról tudsz küldeni termékcsaládon belül.
Képeket tudsz lementeni netről és google fotókból is. -
Sziasztok.
Jövő héten végre meglesz az ipad 9 esem.
Az lenne a kérdésem, hogy most már a rendszer engedi azt, hogy a netről vagy pl google fotókból képet és, vagy videót letöltsek rá?
Továbbá pl telefonról bluetoothon átküldeni rá valamit?
Előre is köszi a választ.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
arnd
senior tag
válasz Dreadloord #38712 üzenetére
Jópofa, még nem volt igazán időm rá tesztelgetni, de szerintem megtartom.
-
arnd
senior tag
válasz tboldi #38731 üzenetére
Titkon én is rákerestem nem akartam tájékozatlanságomat kinyílvánítani
Mondjuk 3GS volt a legutóbbi apple telefon amit használtam, szóval nem vagyok igazán képben szifonos témákban.
De azt már látom, hogy az eredeti tervemet, hogy ipad mini meg egy 13 mini lesz a mostani androidos telefonom helyet... hát igen igen hajlok rá, hogy dobom ezt az ötletemet. -
arnd
senior tag
Ezzel van tapasztalat? [link] PC-vel érdekelne.
-
MODERÁTOR
válasz consono #38720 üzenetére
Akkor az már a legtöbb dologra amit használ az ember, sőt a hétköznapi dolgokra mindre tökéletes. Valószínű csak rajzolóknak jelentene limitet. Lehet, hogy nekem is egy olcsóbb verziót kellett volna vennem, de bevallom őszintén, hogy mikor vettem egyedül csak a Crayont ismertem, azt meg nem lehetett kapni ahol vettem, úgyhogy bementem és megvettem a Pencilt, na mindegy.
-
zozimoto
aktív tag
Ezt a típust használja valaki? [link]
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
Ashiyo
csendes tag
Sziasztok. A napokban vett ipadnél jelentkezett egy kis probléma az alkalmazás vásárlásnál. Alapból egy otps jump kártya van beállítva a profilomon, ezt használtam eddig mindig vásárlásra az iphoneon is, sosem volt gond. Most, hogy az ipadre szeretnék megvenni egy 399 forintos alkalmazást, hiába nyomok rá az összegre - sikeres face id ellenőrzés - "kész"szöveg , vissza ugrik a 399ft jelzés, nem pedig a nyíl, hogy letölthető. Próbáltam megvenni a telefonról is, ott is ugyan ez van, nem enged vásárolni. Korábban nem volt vele gond. Valami ötlet rá, hogy működjön?
-
bostone
addikt
válasz Hanibata #38713 üzenetére
Többen is megfogalmazták itt véleményüket a "tollal" kapcsolatban, amely szerint érdemes beruházni az eredeti Apple által fejlesztett változatra, amennyiben nem jegyzetek készítése a cél.
Fájdalmasan magas áron kapható, de sajnos nem helyettesíti semmi. Egyszer kell megvásárolni, és a következő évekre le van tudva a probléma.
Professzionális eszköz, professzionális célokra.
Ha hivatásszerűen űzöd az ipart, megtérül a befektetés, amennyiben hobbi szinten érdekel, akkor sem elvetendő ötlet. -
arnd
senior tag
Én ilyet vettem:
https://www.aliexpress.com/item/1005003446407027.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.6fe31802wTvj6eNem rossz, nincs nyomásérzékelés, a gyárit sem érzem jobbnak, persze a nyomásérzékenység kivételével. De a fogása és a siklása ugyanolyan. Mondjuk most sima üvegfólia van rajta, ez érkezett meg hamarabb, a papír hatásút még nem próbáltam ki.
Nekem az ékezetes (magyar) írás felismerésével vannak porblémáim. Egyedül a Nebo az ami működik, de integrálni nem sikerült semmivel sem. Kipróbáltam a Nebo motoros bilentyűzetet, de természetesen ékezeteket nem kezel. Meg amásik olcsóbb app sem.
Szóval a remarkable 2 magasan veri ebben. Annak zseniális a kézírás felismerése. -
arnd
senior tag
válasz Dreadloord #38712 üzenetére
Köszönöm.
-
consono
nagyúr
válasz gianni85 #38714 üzenetére
Nekem Sanlepus, vagy hogy hívják van, az tökéletes. Csak a nyomás érzékenységet nem tudja, szóval rajzolni nem biztos, hogy ideális, de Apple Pencil ként kezeli a rendszer.
-
gianni85
veterán
Nekem esr toll van az ipad gen8-hoz, és nem valami jó élmény a firkálás. Lehet, hogy az üvegfólia is közrejátszik? Nem tudom. Maga a toll minőségi benyomást kelt, de mit számít, ha nem jó. Jegyzetelni se az igazi, rajzolásra meg használhatatlan. Az esr tokommal semmi gond, ezért próbáltam ki de kár volt. Utángyártott CCK-val is befürödtem. Szóval erőteljesen húzok már azon vélemények felé, hogy vagy eredeti tartozékot, vagy semmi…
-
Hanibata
csendes tag
Sziasztok, lehet korábban valaki már felhozta, de egy mini 6-ra melyik a legjobb budget toll, ami nem gyári? Próbáltam az Aliexpress-es kamu Apple pencil 2 kinézetű tollat, de egyáltalán nem jött be, nem volt vele smooth a rajzolás. Aki tudna egy két szót mondani, hogy ki milyen tollat használ és hogy mi a tapasztalata vele, azt megköszönném.
0-24 unalmamban is itt lógok..
-
Dreadloord
senior tag
Itt egy videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=SppMl8S0Nro&ab_channel=MindyC
-
consono
nagyúr
válasz lugosi #38708 üzenetére
Igen, ez a hozzáállás Nekem sajnos nagyon régi a Mac-em, nekem meg azért nem megy, bár bevallom még nem is próbáltam... Mostanában a lányom mindig lenyúlja tőlem rajzolni az iPad-et, én elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha megkapná én meg eladnám a régi Mac-et és beújítanék egy új Macbook Air-t, de már nagyon rászoktam az iPad használatára
-
MODERÁTOR
Az apple úgy gondolja, hogy vedd meg az egyik mellé a másikat. Ezt demózták is a múltkori wwdc-n, hogy hogyan használható az ipad a mac-ek kiterjesztett képernyőjeként, az egeret áthúzva egyik eszközről a másikra. Szóval szerintük mind a kettőből kell, hogy vegyél. (Nekem ez most per pillanat nem fér bele, de semmi bajom nincs az ötlettel. Csak működjön a külső kijelző kezelése ettől függetlenül azért ha lehet teljes körűen.)
-
arnd
senior tag
válasz Dreadloord #38701 üzenetére
Nem rémlik annak az alkalmazásnak a neve?
-
addikt
válasz Amilo02 #38702 üzenetére
Adott programtól függ, lumafusion videószerkesztő például ki tudja tenni az egyik ablakát fullba, procreate egy preview ablakot, illetve videó lejátszók is tudnak olyat hogy felül van a videó, alul a kezelők, de ez úgy lenne jó ha közben háttérbe lehetne tenni és megnyitni mást az ipaden.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Dreadloord
senior tag
Végül ilyet vettem, legalább a külső ssd-t is rá tudom dugni majd
Full screenre egyébként van egy alkalmazás, ami elvileg tudja, de amire nekem kell a külső monitor arra nem gond a 4:3, inkább az lenne jó, ha nem tükrözés lenne, hanem simán második monitornak tudná venni, na de majd hátha..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest