Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz Hanibata #38713 üzenetére
Nekem esr toll van az ipad gen8-hoz, és nem valami jó élmény a firkálás. Lehet, hogy az üvegfólia is közrejátszik? Nem tudom. Maga a toll minőségi benyomást kelt, de mit számít, ha nem jó. Jegyzetelni se az igazi, rajzolásra meg használhatatlan. Az esr tokommal semmi gond, ezért próbáltam ki de kár volt. Utángyártott CCK-val is befürödtem. Szóval erőteljesen húzok már azon vélemények felé, hogy vagy eredeti tartozékot, vagy semmi…
-
gianni85
veterán
-
gianni85
veterán
Sziasztok! Kb egy éve használom a Gen8 iPad-et , nem vagyok egy power user, használom és kész, működik minden Mostanság próbáltam ki az Apple Music-ot és örömmel konstatáltam, hogy alapáron elérhető hi-rez és egyszerű cck adapterrel (lightning-usbA) ki is tolja nekem külső forrásra. Na de azt tapasztalom, ha megállítom a zenelejátszást és pihentetem kicsit a tabletet akkor folytatáshoz újra kell csatlakoztatnom az usb-t, mert átvált hangszóróra és nem is látom a listában a külső dac-ot. Újracsatlakoztatás után megy minden. Valami energiagazdálkodási probléma/beállítás lehet? Nem igazodok ki rendesen, valami tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple IPad Pro 11, M2, 4.gen, Folio és AppleCare+ 25.04.
- Huawei T3 10 MediaPad 48Gb újszerű, hátlap/kijelző hajszál karcmentes, mágneses tokkal, tartozékai
- Lenovo Tab M11 tablet
- Logitech Combo Touch billentyűzet iPad Pro-hoz 11" (1., 2. és 3. genhez)
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest