Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
Sziasztok, mi a tapasztalat, felvihető repülőgépre kézipoggyászban a pencil?
Nem találtam konkrét adatot róla. Sima ceruza felvihető.
Mert azért elég bosszantó lenne kidobni a reptéren... -
arnd
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Nekem olyan tapasztalatom volt, hogy pl. a viberen kapott képek nem jelentek meg a google fotókban, talán csak a szifonosban... vagy fordítva, de tuti a másikra lett volna szükségem.
Meg a google fotókban nem találtam a képre firkálási lehetőséget. Tuti a szifonos fotókban nem láttam a viberes képeket, mert valamit rajzolni szerettem volna rá, és a google fotókban meg nem leltem meg.File átmásolásra, meg ott a floppy hálózat
akarom mondani a C type pendrive, nem túl nagyvonalú, de legalább nem vonok be még egy céget a privát tartalmaim transzportálásába.Nekem eddig mindegyik usb-to-HDMI konverter működött.
Ja és pushbullet helyett valami jó alternatívát tudtok?
-
arnd
senior tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Jópofa, még nem volt igazán időm rá tesztelgetni, de szerintem megtartom.
-
arnd
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Titkon én is rákerestem
nem akartam tájékozatlanságomat kinyílvánítani
Mondjuk 3GS volt a legutóbbi apple telefon amit használtam, szóval nem vagyok igazán képben szifonos témákban.
De azt már látom, hogy az eredeti tervemet, hogy ipad mini meg egy 13 mini lesz a mostani androidos telefonom helyet... hát igen igen hajlok rá, hogy dobom ezt az ötletemet. -
arnd
senior tag
Ezzel van tapasztalat? [link] PC-vel érdekelne.
-
arnd
senior tag
válasz
Hanibata
üzenetére
Én ilyet vettem:
https://www.aliexpress.com/item/1005003446407027.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.6fe31802wTvj6eNem rossz, nincs nyomásérzékelés, a gyárit sem érzem jobbnak, persze a nyomásérzékenység kivételével. De a fogása és a siklása ugyanolyan. Mondjuk most sima üvegfólia van rajta, ez érkezett meg hamarabb, a papír hatásút még nem próbáltam ki.
Nekem az ékezetes (magyar) írás felismerésével vannak porblémáim. Egyedül a Nebo az ami működik, de integrálni nem sikerült semmivel sem. Kipróbáltam a Nebo motoros bilentyűzetet, de természetesen ékezeteket nem kezel. Meg amásik olcsóbb app sem.
Szóval a remarkable 2 magasan veri ebben. Annak zseniális a kézírás felismerése. -
arnd
senior tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Köszönöm.
-
arnd
senior tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Nem rémlik annak az alkalmazásnak a neve?
-
arnd
senior tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Nekem eddig az összes működött amit próbáltam, de full screen nem volt egyiknél sem.
-
-
arnd
senior tag
válasz
total90
üzenetére
Én "OpenVPN" klienst, és az MS "RD Cilent"-et használom, meg AnyDesk-et.
Teljesen oks, mobilnettel is rendben van.
Pont ugyanúgy/hasonlóan működnek mint Android alól.
Mondjuk azt nem sikerült megoldanom, hogy importáljam az RD Client RDP kapcsolatait droid alól, de ezt leszámítva perfect.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

akarom mondani a C type pendrive, nem túl nagyvonalú, de legalább nem vonok be még egy céget a privát tartalmaim transzportálásába.