Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebelf
aktív tag
Én is hasonlóra gondoltam, vagy tű esetleg, csak nem tudom kifelé hogy tudom kiszedni pl az apró szöszöket, fujkálom de ott van rögtön a töviben ,gondolom van ott valami rács ami megfogja hogy ne jusson be a készülékbe. Ami még nagyobb baj, ha elfordítom a tabletet ,ugye bal oldalt van 2 kis luk, az egyik pedig fehér ,kézkrém lehet benne. Nos ezek a mikrofonok ha jól tudom, de nem tudom ebből hogy szedjem ki,hogy a mikrofonba ne okozzak kárt.
-
Dreadloord
senior tag
Itt egy videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=SppMl8S0Nro&ab_channel=MindyC
-
Dreadloord
senior tag
Végül ilyet vettem, legalább a külső ssd-t is rá tudom dugni majd

Full screenre egyébként van egy alkalmazás, ami elvileg tudja, de amire nekem kell a külső monitor arra nem gond a 4:3, inkább az lenne jó, ha nem tükrözés lenne, hanem simán második monitornak tudná venni, na de majd hátha..

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest