Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Bt-megosztottam a netet. Így sikerült kijelentkezni, de teljes reszet után sem indul el a wifi. Így a beállítások megálltak, mert kell a wifi vagy itunes. De pc nincs a közelemben...
Akkor ez kuka? -
seger
addikt
Kis segítség kellene. Nem kapcsolható be a wifi. Bármit csinálok. Hogyan tudnám alaphelyzetbe állítani az egész eszközt?
Kijelentkezni nem tudok icloudból, mert nincs rajta így net, és nem tud ellenőrizni.
Nem vagyok egy nagy almás felhasználó!
Köszi ha tudtok segíteni! 12.4.4 van rajta -
seger
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Nem volt almás eszközöm, illetve iphone 3G volt megjelenéskor, azóta nem.
Örököltem egy ipad-ot, és az lenne a kérdésem, mit kellene tennem, hogy gyári állapotba legyen, valamint használható legyen. Androidom van, és tudom ha ott gyári beállítást csinálok, akkor azzal az emaillal kell visszalépni ami be volt állíta előtte. Ipad-nál nem tudom ez hogyan megy, és a most beállított dolgokhoz már jelszót nem tudom megkérdezni.
Milyen lehetőségek vannak?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest