Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferelson
tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne. Online vásárolt jegyemet nem rakja be a telefon a walletba. Előző alkalommal nem volt gond. Emailben megkaptam a pkpass fájlt rámentem és magától belerakta a walletba. Most sem iPhon-on se iPad-en nem működik a dolog. Mitől lehet ez? -
Ferelson
tag
Megpróbálom leírni neked hogy mit gondolok. Gamer laptopom volt, ám mivel van mellette nintendo switch-em és ps4 így nem éreztem szükségét a laptopnak, plusz iPhone és airpods tulaj is vagyok és Hát az iPad pro 2018-ba hamar beleszerettem. És nem bántam meg!! Hihetetlenül jó, gyors. Viszont a teszteket szerintem nem kell feltétlenül nézni, főleg, hogy az IpadPro "csak" IOS-t használ. Ez egy nagyobb hátránya, ha már mindenképpen hátrányt keres valaki. Nekem nagyon kielégítő és performamce mániás vagyok...Apple pencil nagyon hasznos hozzá!
-
Ferelson
tag
Sziasztok!
2018-as ipad pro-hoz ki használ billentyűzetet és milyet? Mik a tapasztalatok?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- iPad gen 7
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Synology DS120j NAS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest