Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- lezso6: Kamu AI ismeretterjesztő shorts videók
- sziku69: Szólánc.
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentor_4
tag
A Google részéről is óriási lett az AI FOMO.
azért ez érthető
-
Armagedown
őstag
A Google részéről is óriási lett az AI FOMO.
-
ddekany
nagyúr
Mhicsódaaa??? Nem akartok AI-t mindenhova?
Ezt kombináljátok azzal őssze, hogy bizonyosan nem lesz sokáig ingyen az érdemi (haszons) AI rásegítés. Már most is, a Google Spark csak Google AI Ultra előfizetőknek lesz elérhető, ami havi kb. 30e Ft. Pfff... Nem tudom, biztos vannak AI és Google-a-Nagy-Tesóm fanok...De csak az, hogy egy ideje minden szutykos keresés tetejére odagenerálnak egy AI választ... Jó hogy vmi szuper hatékony Gemini Flash származék, de akkor is, az egy keresési oldalra eső reklámbevétel is mikroszkópikus. Simán el tudom képzelni, hogy jelenleg veszteséges nekik egy ilyen kereső oldal legenerálása, de hát pénzük van, így most kiszorítanak meg beetetnek. De örökké ez nem mehet.
-
jack982
senior tag
mi az a "frontier-szintű teljesítmény" ??
tököm az ilyen idióta kifejezésekbe.
-
anaqer
veterán
-
Apollyon
Korrektor
Bármilyen bosszantó is volt eddig a Google, mostantól még rosszabb lesz
Kb. leírták helyettem, amit akartam, ráadásul olvasmányosabban. Aki leszokott már az olvasásról, annak a fő gondolatok: még inkább azt fogjuk kapni, amit a google jónak lát (buborék, reklám), a tartalomgyártók (újságírók, művészek, lelkes amatőrök) bevételeit pedig még inkább átcsatornázza magához.
A gúgli egy elvakult, elmebeteg társulat, akiknek az összes sem elég.
-
Mr K
őstag
Bármilyen bosszantó is volt eddig a Google, mostantól még rosszabb lesz
Kb. leírták helyettem, amit akartam, ráadásul olvasmányosabban. Aki leszokott már az olvasásról, annak a fő gondolatok: még inkább azt fogjuk kapni, amit a google jónak lát (buborék, reklám), a tartalomgyártók (újságírók, művészek, lelkes amatőrök) bevételeit pedig még inkább átcsatornázza magához.
-
tlac
nagyúr
-
instantwater
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
wasd.hu
senior tag
-
anaqer
veterán
Létezik még a limewire cég?
Úgy látom most már kicsit másfajta modellben utaznak.Japppersze, és az öbölben se vetettél soha horgonyt...
-
instantwater
addikt
Work of art, muhaha. (A link 7 nap múlva lejár.)
Valami jó text editorral érdemes megnyitni, pl. NotePad++ vagy cfgGen v0.4. Az utóbbival átláthatóbb.
A custom HUD nincs benne, de az is megvan valahol, ha kell.
Létezik még a limewire cég?
Úgy látom most már kicsit másfajta modellben utaznak. -
wasd.hu
senior tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Work of art, muhaha. (A link 7 nap múlva lejár.)
Valami jó text editorral érdemes megnyitni, pl. NotePad++ vagy cfgGen v0.4. Az utóbbival átláthatóbb.
A custom HUD nincs benne, de az is megvan valahol, ha kell.
-
janeszgol
félisten
Ekég uncsi. Semmi olyan, amiről még nem hallottunk volna.
-
Apollyon
Korrektor
Graphene OS legnagyobb gátja, hogy csak Pixelen fut ami szintén a Google zsebét tömi amikor megveszed.
Az még talán nem is olyan baj, hogy a hardverből jut neki pénz, inkább az, hogy túlárazott. Egyébként GrapheneOS Foundation lepaktált a Motorolával, szóval valszeg ott folytatódik tovább a projekt. A Pixel támogatással nem tudni mi lesz, a gúglitól függ mennyire zárja a hardvert.
-
wasd.hu
senior tag
Jóféle picmip configod van esetleg?
Kombinálni szeretnék pár ötletet, de oly rég volt, hogy nem találom a fájlokat.Igen tudom hogy kell a gyors válaszidő és jó ping.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
RX 580-am/GTX 950-em van.
A Kvéjk meg különben sem az a játék, amit hajlandó lennék a custom high visibility configom és betonstabil 125 vagy 250 fps nélkül játszani (a QW-t meg min. 500-zal).

Zandronumra vagy Odamexre viszont kapható vagyok.
-
wasd.hu
senior tag
A fórum bugos topikban pár hete pontosan amiatt panaszkodtak, hogy nehéz kimásolni az új felületről a hozzaszólás számát és a hozzászóló nevét egyszerre, és arra jött a válasz, hogy külön hozzaszólásba javasolt írni a többszörös válaszokat, mert úgy könnyebben követhető a thread.
Melyiket kell végülis használni?

A hozzaszólás gyűjtés úgy gondolom egy ennyi éves account áll nem prioritás.

Ez mondjuk könnyen elhárítható, ha bedobod előtte címsorba és úgy másolod vissza
#17SynthwaveSynth
próbáltad az rtx q3 modot? Inkább abban gyűjögetssük a frag-et. -
instantwater
addikt
A fórum bugos topikban pár hete pontosan amiatt panaszkodtak, hogy nehéz kimásolni az új felületről a hozzaszólás számát és a hozzászóló nevét egyszerre, és arra jött a válasz, hogy külön hozzaszólásba javasolt írni a többszörös válaszokat, mert úgy könnyebben követhető a thread.
Melyiket kell végülis használni?

A hozzaszólás gyűjtés úgy gondolom egy ennyi éves account áll nem prioritás.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Graphene OS legnagyobb gátja, hogy csak Pixelen fut ami szintén a Google zsebét tömi amikor megveszed.
Ezek nyugodtan mehettek volna egy posztba. Ennyire azért ne gyűjtsük a hozzászólásokat...
-
instantwater
addikt
-
instantwater
addikt
A böngésződbe már nemrég beköltözött a google AI egy 4 gigás lokális modellel, és meg sem kérdezték, hogy kéred-e.
Éljen az ungoogled-chromium, telóra meg Chromite, esetleg Brave/Firefox.
-
instantwater
addikt
Kosz a tippet, ki is probalom. Kezd elegem lenni mar abbol hogy nem azt kapom amire keresek, de kb minden google szolgáltatásban, már a youtube sem azt adja amire keresel. Konkretan tudom melyik videot keresem es regen egyszeru volt megtalalni, de most meg minden mast is ad, mint amire keresel. Egy rakás ...
Használj valamilyen alternatív youtube klienst.
Van telefonra Newpipe, google tévére SmartTube és még jónéhány más.
Ezek leginkább tényleg csak az t adják amire keresel, és szorosan kapcsolódó videókat.Felfedezésre talán az eredeti felület még mindig jobb.
-
instantwater
addikt
Az utóbbi hónapokban egyre többet használom a DuckDuckGót. Egyre többször ad sokkal jobb eredményt, és amit keresek, az általában a top 3-4 találatban van, míg a guglival még a második oldalon is csak a fost görgetem. Szerencsére magyarul elég ritkán van szörcs.
Ezt a felszentesített spyware retket meg tudják, hová...
Nuff said.
Valóban legtöbbször jó a DuckDuckGo.
Nagyritkán még a Google AI keresője jobb összefoglalót ad.
-
instantwater
addikt
-
paatrick
őstag
Ne reménykedj. A google-lel felturbózott Siri mindent szkennelni fog a telefonon és mindenben benne lesz alapból.
-
Draun01
tag
Marad a Graphene OS vagy más Google mentes OS-ek amíg még életképesek. Kezd már az Android is bezáródni..mint az Alma
-
ViZion
félisten
azt is tegyük ehhez, h "ősi MS szokást" követve úgy vannak beépítve, h ki se lehet rendesen gyomlálni a telókból, ezt meg majd a böngészőből.
Az lesz a szép, ha másik keresőt használsz és ott is nyit majd egy abalakot: nézd, erre én ezeket találtam...
-
Balázs Z.
aktív tag
Az utóbbi hónapokban egyre többet használom a DuckDuckGót. Egyre többször ad sokkal jobb eredményt, és amit keresek, az általában a top 3-4 találatban van, míg a guglival még a második oldalon is csak a fost görgetem. Szerencsére magyarul elég ritkán van szörcs.
Nuff said.
Ugyanez.
Az a bajom, hogy telefonból nem lesz lassan olyan alternatíva, ami nem kínai, de nincs is tele ai szennyel. Ez a gyász Google láthatóan egyre jobban belebuzul ebbe, a Samsung biztosan követi - marad az Apple, ott meg más a probléma.
-
Draun01
tag
Nuff said.
Kosz a tippet, ki is probalom. Kezd elegem lenni mar abbol hogy nem azt kapom amire keresek, de kb minden google szolgáltatásban, már a youtube sem azt adja amire keresel. Konkretan tudom melyik videot keresem es regen egyszeru volt megtalalni, de most meg minden mast is ad, mint amire keresel. Egy rakás ...
-
anaqer
veterán
Nuff said.
DDG FTW.
A gugli meg nyaljon sót, már régóta nem a barátom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nuff said.
-
mrzed
senior tag
Arra a szolgáltatásra hol lehet előfizetni, hogy ne tolják mindenhol kéretlenül az ember pofájába a sok ai sz@rságot?
-
ViZion
félisten
köszi, de ez a sok "újdonság" nem kell, már nős vagyok...

"a mesterséges intelligencia proaktívan dolgozik helyettünk – gondolkodik, tervez, cselekszik és folyamatosan figyel"
"a háttérben gyűjtik az információkat, figyelik a változásokat és proaktívan értesítenek"
Az Omni, Spark és a többiek meg mindent IS tudnak majd. De a dátumot már fogja tudni? Lesz timestamp a beszélgetésben?
És a legfontosabb kérdés: ki lehet ezeket kapcsolni, ténylegesen? Nekem ha kell, akkor megnyitom majd a gemini-t, ne legyen a mailomban, a böngészőmben, a naptáramban...
-
miqlas
őstag
Olyan, mintha egy marketinges szöveg lett volna lefordítva magyar nyelvre! Nincs ebben semmilyen vélemény, elemzés. Egy rövid bezevetõ, aztán [NESZE!] a promószöveg - jó étvágyat! De még annyi sincs az írásban a témáról, hogy mikortól vezetik be, mi lesz a híres / hirhedt többnyelvûséggel, stb ...
-
Graphics
Jómunkásember
Vagy Gemini Man...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetes vagy ötös? Összecsap a Ryzen 7 AI a Core Ultra 5-tel
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objektív
- 256GB Macbook SSD - Áfás számlával
- Xiaomi Redmi 12/ 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ! SKY / Égkék MacBook Air M4 13" 16GB 256GB - 1év Garancia! TÖLTŐ, +AJÁNDÉK!!!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Ezt kombináljátok azzal őssze, hogy bizonyosan nem lesz sokáig ingyen az érdemi (haszons) AI rásegítés. Már most is, a Google Spark csak Google AI Ultra előfizetőknek lesz elérhető, ami havi kb. 30e Ft. Pfff... Nem tudom, biztos vannak AI és Google-a-Nagy-Tesóm fanok...