Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Itt olvasottak alapján (többek közt) nem egyértelmű, hogy iPad mini 2/3, hogy viselkedik iOS 12-vel. Egy kettes birtokosa vagyok, iOS 8, és hibátlan állapot jellemzi. Amennyiben feltenném az új iOS-t, teljes restore lenne. Viszont nemrég volt alkalmam megnézni egy másik ugyanilyen modellt, újratelepített és kevés appal "belakott" állapotban, és azt tapasztaltam, hogy mikor például Safariban pötyögi be a user a webcimet iOS 12 alatt rendesen laggolt a billentyűzet. Tapasztaltatok ilyet, ha igen akkor máshol is, pl iMessage-en belül?
Illetve úgy alapból érdekelne mit gondoltok, feltoljam e rá, vagy maradjon a 8-as amíg így el nem adom esetleg és cserélek az újra? Nem feltétlen vennék újat. iOS 8 miatt minden flottul, szépen, és egész gyorsan működik, de vannak már olyan problémák amik zavarnak. Leírom mire használom aztán mondtok véleményt, ha tudtok segíteni / hátha van itt mini 2 tulaj:
- böngészés (nyilván iOS 8 alatt már sok site meg sem nyílik rendesen, de ami igen az szépen, gyorsan)
- youtube (kénytelen vagyok egy régebbi verziót használni, hogy ne csipogjon amiatt, hogy frissíteni kell)
- GAME: Alto's odyssey (Egyetlen játék amit szeretnék ezen is játszani, de újabb OS kell hozzá ugyebár)
- twitter (csomó új feature nincs benne a régi app miatt)
- Twitch közvetításek nézése (ezzel nincs gond)
- RManager Pro appal max 720p filmnézés amennyiben hosszú úton vagyokSzerintem erre meg kellene feleljen a Mini 2 is, de félek feltenni, mert nincs közvetlen tapasztalatom vele. Persze ez el is döntheti a kérdést, hogy hírtelen ki fogok e adni 155.000 Ft-ot egy új minire.

Sorry, hogy bő lére eresztettem
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest