Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. Valaki használja jegyzetelésre, tanulásra az Ipadjét? Elgondolkodtam, hogy laptopot leváltsam egy 2018as verzióra, és kíváncsi lennék kinek milyen tapasztalata van jegyzeteléssel és tanulással az ipaden.
-
mouzrr
őstag
Maradna mellé laptop, de azt csak itthon használnám. Jegyzetelésre és olvasásra kéne, csak féltem hogy nem annyira jó rajta írni stb. De majd valahol kipróbálom azért. Soha nem volt még Apple eszközöm, ezért kicsit félek is hogy hogyan tetszene (vagy épp nem). Sokkal kényelmesebb lenne azon tanulni pl. ágyból mint laptoppal.
-
mouzrr
őstag
válasz Ragnar95 #20703 üzenetére
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat.
Gazdasági szakon tanulok, viszont nem szoktam mindent lejegyzetelni, és jó lenne ha a megnyitott pdf-ek mellé tudnék esetleg jegyzetelni, vagy azokra rajzolni, ezért gondoltam az ipadre főleg. Laptopon eddig sem jegyzeteltem túl sokat, inkább füzetbe írtam, szóval nem lenne visszalépés szerintem.
Néztem pár videót, és olvasgattam teszteket is már, eddig nagyon tetszik. Ha pl. külföldi MediaMarktban veszem, akkor 1 év garancia érvényes rá itthon is, ez hosszabbítható valahogy?
Vagy erre csak akkor van lehetőségem ha az iStyle-nál veszem meg? -
mouzrr
őstag
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy ki milyen tokot használ a toll tárolására? Illetve mennyire hatékony a tenyérelutasítás azaz palm rejection? Ilyenkor mi alapján különbözteti meg a gépezet hogy a kezemmel vagy a pencillel érintem meg? Bármilyen fóliával működik ugyan úgy a Pencil? Köszi szépen!
-
mouzrr
őstag
Sziasztok! Meglett az Ipad 2018 Pencillel. Nagyon jó és gyors rajta minden, viszont a Pencil eléggé gyorsan merül amikor nem használom. Érdemes az Ipaden kikapcsolni a Bluetooth-t vagy csak a Pencilt ne mozgassam? Plusz ha hordozom és mozog a taskamban akkor nem is kapcsol low power módba?
Szerk: ja és köszönöm a sok választ előző kérdéseimre!
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
válasz ArrayOfLilly #21673 üzenetére
Köszi! Fóliát hol érdemes venni ahol szépen felrakják Budapesten belül?
A Pencilhez rendelek majd ilyen szilikon töltőcsatlakozó fedőt is. Tokok vannak normális áron, vagy azt már inkább ebay/amazonon rendeljem?
Még annyit kérdeznék hogy az normális hogy lassan telepíti fel az alkalmazásokat? 80 Mbps wifin van pár méterre a routertől.
-
mouzrr
őstag
Lehet buta kérdés, de hogy lehet kikapcsolt kijelzőt úgy feloldani ujjlenyomattal, hogy csak 1x nyomom meg a home gombot? Néha sikerül, de legtöbbször megnyomom, utána ismeri csak fel az ujjamat, majd meg kell nyomni mégegyszer. (ipad 2018 ios12)
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. Egy kihajthatós mágneses tokban van az Ipadem, és az a kérdésem, hogy nem baj az Apple Pencilnek ha a tok kihajtós részén tartom? Erős ott a mágnes, és jobban tartja mint a táblagép.
-
mouzrr
őstag
válasz vadászcsiga #21858 üzenetére
Nem hinném hogy amiatt lenne a dolog. Nálam bármilyen szolgáltatós nettel csinálja ezt néha. Még megosztott mobilnetről is.
-
mouzrr
őstag
válasz vadászcsiga #21867 üzenetére
Én több helyen is direkt próbáltam, de mas nettel se lett gyorsabb. Aztan ujrainditottam, jo lett. Egy ido utan megint lassu volt, de mar par napja gyorsan szed le mindent szerencsere.
-
mouzrr
őstag
válasz vadászcsiga #21872 üzenetére
A net sebességével nem volt baj soha, speedtest is rendesem mért es bongeszo meg a videok is mentek rendesen.
-
mouzrr
őstag
Ma eszrevettem hogy ha toltes kozben jegyzetelek, neha egy egy pici ponton kihagy a Pencil es a toltonyilaa kozeleben "zigzagos" lesz a vonal, azaz ilyen hullámos. amint kihuztam elmultak ezek a dolgok. Mas is tapasztalta mar?
-
mouzrr
őstag
Mitől lehet az hogy youtube nezese kozben neha magatol megjelenik a pause gomb aminek csak akkor kene ha hozzaerek a kijelzohoz? Ez valami “ghost touch” hiba lehet? Mashol meg nem tapasztaltam de majd figyelek.
Ja es VLCn belul neha leveszi nullara a hangerot ha pl megallitom majd elinditom amit epp nezek, ez mitol lehet? -
mouzrr
őstag
Üdv! Az hogy lehet hogy a beallitasokban az akkumulatornal ir kb 4 es fel ora kijelzoidot, mig a kepernyoidonel 2 ora 40 percet? Most melyik a pontos? Elore is koszi.
-
mouzrr
őstag
Üdv!
Miért lehet az hogy a PDF fajlok Driverol valo lementese(2018as ipadre) rendkívül lassú? 180 megas pdf nel 10 perc után sem történik semmi, a wifi eleg gyors hozza (100mbps). Van ra valami gyorsabb megoldas ami nem kabellel torteno masolast jelent? Elore is köszi! -
mouzrr
őstag
Szerintetek mennyi a reális ára egy használt 1.gen Apple Pencilnek? Ami hibátlan, viszont már nem garis.
-
mouzrr
őstag
válasz szabonagyur #26387 üzenetére
Nekem a Podcast app toltott le allandoan a hatterben, akkor vettem eszre amikor mar tobb giganyi epizodot leszedett.
-
mouzrr
őstag
Sziasztok,
Ipad 6-ra új tokot szeretnék venni, mivel az ESR tok kb már fél év után elkezdett repedni a sarkainál, és ~másfél év után le is tört a sarka, így már nem tartja az Ipadet. Hasonló tokot szeretnék, ami kinyitásnál esetleg ébreszti a kijelzőt és kitámasztható vele asztalon az Ipad videónézéshez. Ti milyet ajánlanátok, van olyan aminek nem törik így a sarka?
Előre is köszi!
-
mouzrr
őstag
Sziasztok! Nekem Ipad 2018nal van az a jelenség első naptól kezdve hogy a középső gomb felett ill. a kijelző jobb oldalan alul feheren bevilagit sötétebb kijelzonel. Ezt a 2 ev alatt szó nélkül cseréli az iStyle ezek szerint?
Sajna nem a legjobb minőségű a kép mert nem igen látszik fenykepezve, de látható alul és jobb oldalt azért eltérés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest