- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- sh4d0w: Amikor az ostobaság szorgalommal párosul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: Szinte mindene megvan
- sz_tibor: Fekete, kerülendő cégek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Ha nem érted akkor próbáld ki és megérted. Az első része mondjuk nekem is kimaradt, de a második, omg... azért jó mert minden döntésednek következményei vannak, a sztorin belüli döntésektől kezdve egy sima lopásig, a döntéseidtől függően komplett sztoriszálak zárulnak be vagy épp nyílnak ki, az npc-k tényleg "élnek" és reagálnak rád, nem csak dísznek vannak odatéve, konkrétan az egész világ reagál a jelenlétedre, mint játékosra, és a legutolsó eldugott erdei kunyhónak is több órás kidolgozott sztorija van. A legszebb az egészben, hogy ezek nem csak hangzatos lózungok, hanem tényleg ilyen. És ezzel még csak a keretét vázoltam fel a játéknak.
136 óra alatt játszottam végig a sztorit, de annyi minden van még benne, mellékküldetésekre gondolok, hogy vagy 30-40 órát még simán elbírna.136? Rookie numbers.

155 óránál tartok és csak most jön majd az Italian Court. Ill van még pár side quest szál aminek neki akarok esni aztán jöhetnek a DLC-k.Ha a fiúk tolnak egy LotR-t akkor végleg mennybe mennek és megvan a következő CDPR. Már a KCD2 is maga volt a műremek, erre bármi hasonló már csak a topping.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
myckey
veterán
Ez nem "szorakozás" erre van kitalálva. Steam ezért adja a lehetőséget mert nincs demo, náluk ez a demo.
És hát ja, én pl. kb. 20 óránál abbahagytam mert nem az én stílusom, hogy ennyire "szimulátoros" (eltörik a lábad, éhes vagy, elvérzel, beteg vagy stb.) de láttam, hogy miért nagyon jó, barátnőm pedig már 150 óránál jár néha szoktam nézni és imádja és még mindig van mit csinálni benne.
Van Demo egyik vagy masik jatek eseteben . Ez nem az, prozaian fogalmazva.
A Szorakozast ugy ertem, hogy ha nem muszaj, ezzel nem toltom az idot, es nem "rizikozok" .
Nem uzok belole sportot, hogy menjen a Ref.
Tisztaban vagyok vele, hogy nem szorakozas. Letezik. Jo dolog sztm.
*
Latod, ezert irtam ezt a 2 oras dolgot, meg azt is, hogy kinek a pap...etc. Amit most Te is irsz, pl.
Raadasul, ezek bevalt survival mechanikak, semmi extra igazabol. Nem hardcore real life sim.Igen,a maga kategoriajaban, ez egy jo program. De azert nem mindenkinek ajanlhato, az biztos.
-
Csandi
addikt
Ez nem "szorakozás" erre van kitalálva. Steam ezért adja a lehetőséget mert nincs demo, náluk ez a demo.
És hát ja, én pl. kb. 20 óránál abbahagytam mert nem az én stílusom, hogy ennyire "szimulátoros" (eltörik a lábad, éhes vagy, elvérzel, beteg vagy stb.) de láttam, hogy miért nagyon jó, barátnőm pedig már 150 óránál jár néha szoktam nézni és imádja és még mindig van mit csinálni benne.
-
myckey
veterán
Az is igaz, bar en kerulom ezt a "szorakozast"
Eddig kb egyszer voltam rautalva, asszem.Amugy akarrtam irni, hogy ez egy sok sok oras kikapcsolodas, es lehet kesobb fogja meg az embert, mint a tobbi hasonlo program is.
-
Csandi
addikt
Ez nem feltetlen jo, hogy probalja ki es megerti...
Akad Demo? Akkor ok a proba, amugy nem.Amiket irtatok, az mondjuk korrekt dolog.
De kerdes, hogy tetszik-e egyaltalan neki, maga a gamestyle.Igazabol...elegge szubjektiv, hogy jo-e vagy nem. Sot, attol hogy esetleg nem megfelelo , meg boven lehet jo a program. Jobb is akar.
Osszessegeben egy minosegi darab, az biztos !
2 óra alatt refundolható steamen bármi, annyi idő alatt a prologuet sztem meg lehet csinalni, persze a jatek utana indul igazán de vszeg el tudja dönteni annyiból,hogy akar-e fektetni bele több időt vagy sem.
-
myckey
veterán
Ez nem feltetlen jo, hogy probalja ki es megerti...
Akad Demo? Akkor ok a proba, amugy nem.Amiket irtatok, az mondjuk korrekt dolog.
De kerdes, hogy tetszik-e egyaltalan neki, maga a gamestyle.Igazabol...elegge szubjektiv, hogy jo-e vagy nem. Sot, attol hogy esetleg nem megfelelo , meg boven lehet jo a program. Jobb is akar.
Osszessegeben egy minosegi darab, az biztos !
-
Csandi
addikt
Ha nem érted akkor próbáld ki és megérted. Az első része mondjuk nekem is kimaradt, de a második, omg... azért jó mert minden döntésednek következményei vannak, a sztorin belüli döntésektől kezdve egy sima lopásig, a döntéseidtől függően komplett sztoriszálak zárulnak be vagy épp nyílnak ki, az npc-k tényleg "élnek" és reagálnak rád, nem csak dísznek vannak odatéve, konkrétan az egész világ reagál a jelenlétedre, mint játékosra, és a legutolsó eldugott erdei kunyhónak is több órás kidolgozott sztorija van. A legszebb az egészben, hogy ezek nem csak hangzatos lózungok, hanem tényleg ilyen. És ezzel még csak a keretét vázoltam fel a játéknak.
136 óra alatt játszottam végig a sztorit, de annyi minden van még benne, mellékküldetésekre gondolok, hogy vagy 30-40 órát még simán elbírna.+1 ezekre mindre, csak, hogy kapjon mégegy helyről lökést

-
ripla
addikt
136 óra alatt játszottam végig a sztorit, de annyi minden van még benne, mellékküldetésekre gondolok, hogy vagy 30-40 órát még simán elbírna. -
ripla
addikt
Az gondolom megvan, hogy 2030-nál előbb semmi nem lesz belőle.
A Kingdom Come 2 is 7 évig készült. Persze várom én is mindentől függetlenül. -
Big_Boss
senior tag
-
Lshadows
csendes tag
NAgyon érdekelne a KCD, de elriaszt az hogy enni és fürdeni kell.

-
Héraklész
senior tag
-
nanocry
tag
LotR-ben sem nagyon vagyunk eleresztve, főleg meg nem rpg-ből, meg Warhorse oké, kemény..
-
myckey
veterán
tenyleg, HA azt a minoseget hozza, amit a csapattol elvar az ember, alapvetoen...plusz radobnak egy LoTR "skin"-t, temat, felepitik hozza a vilagot...
Ez hatalmasat szolhat, es vegre valahara, lesz egy remek Tolkien game, ebben a mufajban.
Hajra !
* lehessen valtogatni a nezetek kozott.
-
Hopkins95
addikt
-
myckey
veterán
Ez a csapat, ha hoz egy jo LoTR gamet, akkor becsokizok...
az eddigiek alapjan...azt sem banom, ha csak a KCD -re huznak egy "skin"-t.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mozilla Firefox
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Remélem rendes RPG nézetű lesz.

Eddig kb egyszer voltam rautalva, asszem.