- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Fundamentánál dolgozok, szóval online készítek ajánlatokat, rögzítek. Ügyfelezés esetén tudunk ingatlant keresni online, partnerbanki termékeket szintén online kalkulálunk.
Nyomtatni tudok vezeték nélkül, projektort pedig ipad-re is rá tudok dugni átalakítóval, ha értekezletet tartok.Továbbá van egy cégem, ami műanyag-fröccsöntött termékeket forgalmaz. Prezentációra, termék bemutatásra bőven alkalmas a tablet.
Eladtam a notebook-om, szóval rá vagyok kényszerülve (:
Persze maradt egy windows-os gép a háznál. Pdf, word és excel olvasás, írás kitűnő, google driveban tárolok mrgosztott anyagokat, online szerkeszthető doksikat. -
SharpSA
veterán
Nekem az ujjlenyomat olvasó sokkal hasznosabb, mint az arcfelismerő. Szerintem utóbbit legtöbbször kényelmetlenebb használni, ahogy a gesztusvezérlés pár mozdulatát is. Utóbbit iPad-en már használhatom a 12 betával. Kissé körülményesebb, például mint a home duplán nyomása.
-
Geresics
addikt
Füstből már egy ideje nem jósolok, mert azok mindig légből kapott baromságok!
A csontból ugyan pontosan lehet jósolni, de mióta azt mondta nekem egycigányvajákos asszony, hogy "ez csont hülye", azóta eldobtam a csontokat.
...persze ránéztem eldobás után, és nem tetszett amit láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest