Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
abopeti
tag
Sziasztok!
Még soha nem volt ipadom, ezért előtte itt kérdeznék párat, hogy arra amire használnám, megfelelő lesz-e. Az első kérdésem, hogy 3GB-nál nagyobb filmet rá lehet másolni a gépre, vagy úgyanúgy lehetetlen, mint Fat32-es pendriveknél és androidos tableteknél? Ha nem, akkor van rá megoldás, vagy teljesen feljtős? -
abopeti
tag
válasz univerzita #20160 üzenetére
Köszönöm!
-
abopeti
tag
Üdv Hölgyek, Urak!
Most veszem életem első iPadját(2018-as), eddig csak droiddal volt dolgom. Ezzel akarom kiváltani otthon az elöregedett és belassult laptopomat. Melyik torrent kliens biztonságos aipadra és ki milyen magyar külső billentyűzetet használ, ha használ? -
abopeti
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azt hitttem, hogy teljesen ki tudom váltani a régi laptopot, de akkor megmarad a letöltéshez
-
abopeti
tag
Üdv!
Vettem a családnak egy 2018-as ipadot, hogy azon a facetime-mal tudjuk tartani a kapcsolatot. Kvázi otthoni “telefonként” működik. Az a problémám vele, többször megtörtént már, hogy amikor hívom az ipadot , akkor nem csörög ki, nálam pedig igen és a nem fogadott hívást sem mutatja otthon. A másik, hogy a 500 Mbps-os internetnél a maximális letöltés 50-60 Mbps az ipadnál, az iphone 7-esemnél meg 260-280 körüli. Talán ezért, nem tudom, de sokszor megszűnik a videó közvetítés “gyenge a kapcsolat” felirattal.
Van ezekre valakinek valami ötlete, vagy tapaszt már ilyet? -
abopeti
tag
válasz domerator #22638 üzenetére
Ezt a szerver dolgot majd még megnézem, már csak azért is, mert a 2,4Ghz-et direkt kikapcsoltam, hogy csak az 5Ghz-en menjen és úgy is ilyen kevés. De nem ez a lényeg.
Erre valaki:
Az ipaddal a problémám, többször megtörtént már, hogy amikor hívom facetime-on, akkor nem csörög ki, nálam pedig igen és a nem fogadott hívást sem mutatja otthon.[ Szerkesztve ]
-
abopeti
tag
-
abopeti
tag
válasz abopeti #22646 üzenetére
Info:
Ma kipróbáltam, hogy az ipadot lecsatlakoztattam a wifiről és úgy hívtam facetime-on. Nálam a telefonon kicsörgött, csak nem értem, hogy miért.ez így szívás nekem Ez azt jelenti, hogy pár óra után, szerintem kb 8 óra után lecsatlakozik a wifiről, gondolom energia takarékossági okokból… -
abopeti
tag
Akkor a gyengébbek kedvéért mégegyszer!!
Van egy 2018-as wifis, nem cellular ipad külön saját id-vel. Az ipadot lecsatlakoztatom a wifiről, tehát nincs a hálózaton vagyis nincs internet az eszközön. Felhívom ezt az ipadot ami nem kapcsolódik az internethez a telefonommal facetime-on. A telefonomon kicseng, az ipad persze néma, mert ugye nem csatlakozik az internethez
Szóval szerinted ez normális??
Mert amikor telefonon hívsz egy kikapcsolt telefont az neked kicseng, ugye?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest