- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
abopeti
tag
Akkor a gyengébbek kedvéért mégegyszer!!
Van egy 2018-as wifis, nem cellular ipad külön saját id-vel. Az ipadot lecsatlakoztatom a wifiről, tehát nincs a hálózaton vagyis nincs internet az eszközön. Felhívom ezt az ipadot ami nem kapcsolódik az internethez a telefonommal facetime-on. A telefonomon kicseng, az ipad persze néma, mert ugye nem csatlakozik az internethez
Szóval szerinted ez normális??
Mert amikor telefonon hívsz egy kikapcsolt telefont az neked kicseng, ugye? -
abopeti
tag
válasz
abopeti #22646 üzenetére
Info:
Ma kipróbáltam, hogy az ipadot lecsatlakoztattam a wifiről és úgy hívtam facetime-on. Nálam a telefonon kicsörgött, csak nem értem, hogy miért.ez így szívás nekemEz azt jelenti, hogy pár óra után, szerintem kb 8 óra után lecsatlakozik a wifiről, gondolom energia takarékossági okokból…
-
abopeti
tag
-
abopeti
tag
válasz
domerator #22638 üzenetére
Ezt a szerver dolgot majd még megnézem, már csak azért is, mert a 2,4Ghz-et direkt kikapcsoltam, hogy csak az 5Ghz-en menjen és úgy is ilyen kevés. De nem ez a lényeg.
Erre valaki:
Az ipaddal a problémám, többször megtörtént már, hogy amikor hívom facetime-on, akkor nem csörög ki, nálam pedig igen és a nem fogadott hívást sem mutatja otthon. -
abopeti
tag
Üdv!
Vettem a családnak egy 2018-as ipadot, hogy azon a facetime-mal tudjuk tartani a kapcsolatot. Kvázi otthoni “telefonként” működik. Az a problémám vele, többször megtörtént már, hogy amikor hívom az ipadot , akkor nem csörög ki, nálam pedig igen és a nem fogadott hívást sem mutatja otthon. A másik, hogy a 500 Mbps-os internetnél a maximális letöltés 50-60 Mbps az ipadnál, az iphone 7-esemnél meg 260-280 körüli. Talán ezért, nem tudom, de sokszor megszűnik a videó közvetítés “gyenge a kapcsolat” felirattal.
Van ezekre valakinek valami ötlete, vagy tapaszt már ilyet? -
abopeti
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azt hitttem, hogy teljesen ki tudom váltani a régi laptopot, de akkor megmarad a letöltéshez
-
abopeti
tag
Üdv Hölgyek, Urak!
Most veszem életem első iPadját(2018-as), eddig csak droiddal volt dolgom. Ezzel akarom kiváltani otthon az elöregedett és belassult laptopomat.Melyik torrent kliens biztonságos aipadra és ki milyen magyar külső billentyűzetet használ, ha használ?
-
abopeti
tag
válasz
univerzita #20160 üzenetére
Köszönöm!
-
abopeti
tag
Sziasztok!
Még soha nem volt ipadom, ezért előtte itt kérdeznék párat, hogy arra amire használnám, megfelelő lesz-e. Az első kérdésem, hogy 3GB-nál nagyobb filmet rá lehet másolni a gépre, vagy úgyanúgy lehetetlen, mint Fat32-es pendriveknél és androidos tableteknél? Ha nem, akkor van rá megoldás, vagy teljesen feljtős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest