Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimaj
aktív tag
Helló. Mennyire éri meg ipad 6 2018 at vásárolni?
-
Dimaj
aktív tag
Anno olvastam mikor kijott a 2017 ipad hogy nem volt már megjelesekor se combos készülék, meg kijelzője se.,gagyi panel, meg akadozott össze vissza. Ez van most az ipad 6 2018 al is.?mennyi vel lett jobb hozzá képest a 2018?
-
Dimaj
aktív tag
Köszi, egy ipad 2018 át veszek szerintem, néztem videót is, elég fürge gép. A mostani android tabletemhez használok érintő stylust, mert kényelmesebb nekem, csak pötyögni a kijelzőn, meg pár játéknál. Szóval semmi profi rajzprogram vagy ilyesmi. Az ipad is érzékeli ha ezzel nyomkodom majd azt is nem.? Semmi komoly amúgy passzív érintő ceruza egy gumiheggyel a végén.
-
Dimaj
aktív tag
Tényleg vannak konkrét ipad appok? Miben más mint a sima vagy az iPhone appok?
-
Dimaj
aktív tag
A mostani android tabletemhez használok érintő stylust, mert kényelmesebb nekem, csak pötyögni a kijelzőn, meg pár játéknál. Szóval semmi profi rajzprogram vagy ilyesmi. Az ipad is érzékeli ha ezzel nyomkodom majd azt is nem.? Semmi komoly amúgy passzív érintő ceruza egy gumiheggyel a végén.
-
Dimaj
aktív tag
Megrendeltem az ipad 2018 at mint feljebb lépés gyanánt Samsung Galaxy Tab S 2-ről, nem bánom meg remélem
-
Dimaj
aktív tag
Nekem kedden jön az új iPad 2018 tabom, érdemes frissíteni ios12 re? Vagy érdemes megvárni a szeptembert mikor kijön a végleges változata ? Nem lesz akkor bug, lassulás,gondolok lyenekre. Google játék ben rengeteg játék mentèsem van, ami fontosak,azt hogy tudom áthúzni az iOS játék mentèseihez?
[ Szerkesztve ]
-
Dimaj
aktív tag
A szafari böngésző miben jobb ha jobb valamiben mint a Chrome és fordítva?
-
Dimaj
aktív tag
válasz Ragnar95 #20626 üzenetére
Csak nem akarnak valamiért jó androidos tableteket gyártani, csak a Samsung.. Pedig itt nem beszélhetünk olyan technológia rol amit ne tudnának androidos fronton is ugyan már... Ipad 2018 ba is 5 éves Kijelző, kamera, meg külső van... Egyszerűen a mai mobilok már akkorák, és sokrétű felhasználásra alkalmasak hogy nem vesznek Tab létét az emberek... Ezért nem is erőlteti senki cég se se nagyon...
-
Dimaj
aktív tag
Igen mi tabletosok akik több órát használják egy nap így gondoljuk de az emberek 90% attól még feleslegesnek tart otthon Tabletet tartani PC és telefon mellett. Ezért is halt meg jóformán a tablet piac nincs verseny, nincs kereslet, nincs innováció, nincs miért erőlködni. KB csak az Apple, Samsung, és huawei próbálja kiszolgalni azt a kevés érdeklődőt, semmi extra, sablonos Tab okkal.
-
Dimaj
aktív tag
válasz megema #20650 üzenetére
Azonnal vidd be egy istyle üzletbe... Új Ipad és 6karc van rajta meg pixel? Nemár.. De arra kíváncsi lennék hogy a patent gyári csomagolású, és fóliázott dobozában hogy karcolodott össze neked. Még ha a karcokat nem tudod bizonyítani hogy ilyen volt már mikor kivetted a dobozból, de a puxelhiba miatt vissza kell vinni...
-
Dimaj
aktív tag
Az Apple ID és icloud lehet ugyan arra az email címre regisztrálni egyébként?
-
Dimaj
aktív tag
válasz Ádám16 #20677 üzenetére
De minek rágódsz ezen ha nem is neked van problémád ,nem mintha tudnál bármit is csinálni ... Tessék az alattad hozzászólónak pont nincs semmi baja velük .. Én ezeket a “sírásokat “ mindig fenntartással kezelem amúgy is, mert sajnos vannak olyan felhasználók is, akik ezen egyszerű készülékekhez is buták ,nem tudják használni normálisan .
-
Dimaj
aktív tag
válasz Ragnar95 #20680 üzenetére
Persze, most olvastam 500 users jelentette a problémát Apple felè.. a több millióból ... Ès ha millióan leírják hogy nekik milyen jó , akkor bezzeg mindenki frissitene, és nem lenne baj, de persze meg kell élniük az újságíróknak is minden fele jelentéktelen témákból ..
-
Dimaj
aktív tag
válasz norberto_th #20684 üzenetére
De ilyen elenyésző a statisztika valóban , csak ugye mindig a rossznak van a legnagyobb hangja.. kapcsolj csak be egy híradót Ha ott megölnek egy embert, minden ember gyilkos ? Nem. Csak kevesen, ugyan ez van itt is.
[ Szerkesztve ]
-
Dimaj
aktív tag
Tegnap vásároltam alkalmazason belül az egyik játékban . Ma pedig előjött egy olyan probléma hogy nem tudom frissíteni az ingyenes appokat, (YouTube , stb), mert ha ranyomok , előjön egy fül hogy válasszam ki mivel szeretnek fizetni, mintha vásárolni szeretnek megint.... pedig nem... mit kellene csinálnom hogy ez eltűnjön ?
-
Dimaj
aktív tag
válasz Warter #20749 üzenetére
Egy kicsit visszaemlékezve az történt ,hogy egy játékban alkalmazáson belül vásároltam Telenor havi számlázásra ,elköltöttem a havi korlátot ,aztán szerettem volna még vásárolni ,de azt már nem engedte mert megtelt a limit .és azóta ha bármilyen programot le szeretnék frissíteni nem engedi mert azt írja erősítsem meg a fizetésem .de mégis hogy tudnám ezt kitörölni hogy ne kérje hogy az utolsó tételt megvásároljam amit szerettem volna ?nagyon idegesítő és több olyan fontos Program van amit szeretnék le frissíteni ....
-
Dimaj
aktív tag
De már lement a telenoros számlámhoz tartozó limit, ha akarnék se tudnék vásárolni már ... ez nagyon kiábrándító amit művel az Apple Store. Nem enged egy appot se le frissíteni ,mert amit utoljára akartam vásárolni ,nem tudtam kifizetni mert megtelt a vásárlási limit.. ez vicc esküszöm ... és meg kötelezni akar hogy vegyem meg, mert nem enged frissíteni semmit.. vicc..... szánalmas inkább ...
[ Szerkesztve ]
-
-
Dimaj
aktív tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy hogy tudom elérni a kínai app storet? Van egy játék ami sokkal előrehaladottabb ott, mint a magyar AppStore ban amit le lehet tölteni . Valaki le írna pontosan hogy tudom átállítani ?
-
Dimaj
aktív tag
válasz univerzita #21076 üzenetére
Kell egy új AppStore regisztráció , és ott beállítani régiónak a Kínát ?
-
Dimaj
aktív tag
Sikerült átállítani ,elég egyszerű volt
-
Dimaj
aktív tag
Na és miért ? Ios 12 béta megy az enyémen jó ideje, és meg gyorsabb lett, mint ios 11 volt.. inkább örülnének hogy az Apple ad új rendszert a Megvásárolt készülékek ez és nem pedig Android szinten van ahol 80 %-ban nem is frissítenek rendszert ha nem azt kapod amivel megveszed a készüléket.
-
Dimaj
aktív tag
válasz csabiks #21573 üzenetére
Még csak tegnap frissítetted ios12-re? Én a béta óta használom , mindig jött újabb és újabb béta , de változás az semmi, most már a rendes ios12re frissült mikor kijött , szinten semmi változás . iPad 2018 on egyetlen egy dolog változott gyorsaság ban, az pedig a YouTube gyorsabban nyitja meg. Mást nem vettem észre , ugyan az mint ios 11 volt. Nem gyorsabb, de nem is lassabb , kicsit más megjelenítés azt ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 1.gen (189)
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest