Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ahogy az Apple halad, lassan a töltőfejet és kábelt is külön kell megvennünk

-
-
-
-
-
-
-
válasz
Alex91
üzenetére
Igen, ez be van kapcsolva. De az első lépés így is a kijelző felélesztése - vagy a power vagy a home gombbal. Utána jöhet a Touch ID feloldás. Ami ilyenkor, érzésre kb fél-egy másodperc.
De kikapcsolt kijelző mellett sehogy nem lehet csak érintéssel felébreszteni az iPad-et. Nyomni kell neki egyet előtte
-
válasz
Chereiose
üzenetére
Akkor te még nem használtál normális ujjlenyomatos telefont.
Meg kell nyomni (hogy feléledjen a kijelző), majd rajta tartani az ujjam. Honor 8-am volt az iPhone előtt, azon lezárt, inaktív kijelző mellett is elég volt csak hozzáérni a szenzorhoz, egy tizedmásodpercen belül bent voltam a telefonban. Hozzá képest a Face ID is csigatempó 
-
-
Én a Files United-et használom. Nem egy Total Commander, de az alap dolgokat a NAS-on(-ra/-ról) el tudom intézni vele.
-
-
válasz
Kovács.Péter
üzenetére
Pletykálnak valami módosításról, hogy minden pozícióból működjön. De állítólag ehhez más/extra hardver is kell, vagyis a jelenlegi telefonok nem kapják meg.

(#21645) Alibaba5
Én például soha-de-soha nem használom ágyban/fekve, csakis kézben tartva. Vagyis kell a keret, ahol fogni, tartani tudom. A jelenlegi iPad-nél (9.7" 2017) is gyakran előfordul, hogy akaratlanul "beleér" a kezem.
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Csak éppen az iPhone X stílusú vékony kávának nincs. Telefonnál nagyon jó, de táblagépben nekem nagyon nemgyerebe. Remélem nem fognak kávanélküli iPad-eket gyártani, mert akkor a mostani iPad lesz az utolsó Apple táblagépem...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Beállítások, Fiókok és jelszavak, Alkalmazás- és webhelyjelszavak - innen törölted a google.com-ot?
-
-
válasz
ittakary
üzenetére
Van androidos telefonra egy Akciós katalógus program, ami összegyűjti és folyamatosan "frissen" tartja az áruházak akciós újságait (pdf-ben). Ennek a megfelelőjét keresném iPad-re.
-
Elnézést a buta kérdésért, de iPad-es programokkal foglakozó topik van itt a PH-n? Az iPhone-ost megtaláltam, de nekem táblagépre kellene.
-
-
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
>csak így tudja garantálni az elvárt minőséget
Mondod ezt egy OSX/iOS felhasználónak

De ez csak egy üres kifogás. A Microsoft pl. belátja, hogy nem lehet zárt homokozóban játszani, ezért megírja az Office-t Androidra is meg iOS-re is. És a minősége, már bocs, de jobb mint az Apple egyes zárt megoldása. -
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én is ezt mondom. Sajnos teljesen magába zárkózik.
OSX-en nagyon szerettem a gyári levelező klienst. Windózon használnám, de nincs.(#7609) Tibee86
A technikai hátterét nem ismerem, de mintha a gugli a szervereivel babrált volna és egy platformon se megy a régi push. Helyette mindenhol ott a saját levelezője.
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ebben semmi tisztelet nincs, szerintem. Az MS is beengedi más gyártók szoftvereit, a BlackBerry is.
Ellenkezőleg. Szerintem meg hatalmas fika az Apple-nek, amiért a saját cuccait nem írja át más platformokra. Nagyon kellene pl. az iMessage vagy az iCloud mondjuk Androidra.
De neeem. Ők bezárkóznak mint egy sértődött óvodás. Ha valaki használni akarja a szolgáltatásaikat, az váltson platformot. Csoda hogy az iTunest megírták Windows-ra (abba most ne menjünk bele, hogy mekkora egy fekália a win verzió). -
-
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem csak állítólag. Az előző iPad-em (iPad4) telekomos, lte-s volt, független. Osztrák SIM-mel próbáltam, ment hibátlanul.
-
-
-
-
-
-
>Ez A nas tema igy engem is erdekelne mi kell hozza stb.?
Egy NAS
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nálam is egy egylemezes Zyxel dolgozik már évek óta.
-
-
-
-
válasz
univerzita
üzenetére
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
A multiwindow iOS-ről is pletykálnak már mióta (JB-vel van is már egy ideje), mégsem lett még belőle semmi. Esetleg ha majd valóban lesz 12"-es iPad Pro...
(#7082) Rage47
Ja, egyre sz*rabb rendszereket készít
OSX 10.10 kb a Windows ME szintjén van... -
válasz
univerzita
üzenetére
Nem úgy volt, hogy az iPhone 4s az iOS 8.x-szel befejezi a frissítéseket?
-
válasz
univerzita
üzenetére
1. gen iPad minin az sem fog segíteni. Vagy gondolod, hogy az iOS9 majd új CPU-t meg RAM-ot tölt le?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
válasz
üzenetére
Nyugi, az Apple fotókezelője ilyen. Just works. Vagy mégsem.
Nálam pl. iphone-on és ipad-en 21 fotó és 1 videó található. Belépek a webes icloudba ott már 22 fotó és 1 videó van. A vindózos icloud fotó mappa pedig csak 15 fényképet hoz, olyanokat is, amiket már hetekkel ezelőtt töröltem... (hogy a történet még kerekebb legyen, számítógépen a pictures\my photo strem 40 fényképet mutat)
Szóval, úgy sz*r ez ahogy van
-
-
válasz
univerzita
üzenetére
Kipróbáltam több filmmel és egyetlen ac3 hanggal kódolt mkv-hoz sem ad ki hangot! Csak AAC és MP3 auidós filmekkel működik normálisan.
Nem vág földhöz az a 2€ amit fizettem érte, de ez a pofátlanság netovábbja. Azzal hirdetik, hogy viszi a DTS hangot, ami szimpla hazugság! Senki ne essen bele abba a csapdába, amibe én: nem szabad pénzt adni Buzz Player-ért!
-
válasz
univerzita
üzenetére
Akkor fussunk neki negyedszer is

Olyan filmről van szó amiben csak EGY ( 1 ) hangsáv (angol) van!
Azt a kis kék pipát az első képen nem lehet kivenni. -
-
válasz
univerzita
üzenetére
Szép elmélet, csak a gyakorlatban még sincs hangja...
-
válasz
univerzita
üzenetére
Ne csináld már! Ugye csak szívatsz?
Ha csak egy hangsáv van a fájlban, hogyan, mire állítsam át?
-
válasz
univerzita
üzenetére
Nem-nem. Az mkv-ban egy hangsáv van.
Buzz Playerben jó a kép, nincs hang.
AcePlayerben akadozik a kép, van hang. -
válasz
univerzita
üzenetére
Csak egy hangsáv van ezekben a problémás mkv fájlokban.
Az ingyenes AcePlayer-ben van hang, de abban meg a film nagyon darabos
-
Megvettem a Buzz Player HD-t de sajnos van egy csomó filmem (tv sorozat) aminek nincs hangja. Azt írja DCA (DTS Coherent Acoustics)(dts), 5.1, 48000 Hz, 1536.0 kb/s.
Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy iPad-en legyen audio? A dlna nem opció sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Így legalább haszna van a sörhasnak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg kell nyomni (hogy feléledjen a kijelző), majd rajta tartani az ujjam. Honor 8-am volt az iPhone előtt, azon lezárt, inaktív kijelző mellett is elég volt csak hozzáérni a szenzorhoz, egy tizedmásodpercen belül bent voltam a telefonban. Hozzá képest a Face ID is csigatempó 

Ahogy a Linux sem.