- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Na neba?!
De gondolom ugyan úgy megkell venni és nem lesz tartozék...Ahogy az Apple halad, lassan a töltőfejet és kábelt is külön kell megvennünk

-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Soha semmi ilyet nem tapasztaltam, pedig az iphone-t és az ipadet is csak a pólómba szoktam törölni.
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Előzmény
Sziasztok ismét.Valamiért nem akar ez menni. Az iTunes app fent van a PC-n. Kábellel ipad rajta, be is olvassa az adatait, látszik mi van rajta (egy szem mentett képernyőkép). Mindkét oldalon (iPad/PC-s iTunes) értelem szerűen ugyanaz a fiók van beléptetve. De csak nem sikerült egyetlen képet se átküldeni.
Se az iTunes appba a PC-s oldalon nem lelem, hogy hogyan lehetne képet másolni rá, se a Windows 95-tel beköszönt fogd és dobd módszer nem hoz eredményt sehol.
Mármint az iTunes appon, a Windows Sajátgépe alatt felsorakoztatott iPad eszköznél, vagy bármely olyan helyen, ahol az elmúlt 25 év informatikai ismereteim szerint egy kib@szott fájl másolásnak működnie kellene.Gyerekek, ez az iOS tényleg ennyire más világ?
Vannak lehetőségek (fájlkezelő, ftp server, fotók app stb.), csak mivel neked nagyon régi iOS fut a gépen, úgy szerintem reménytelen. Amit te próbálsz, az sajnos ma sem megy

-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Igen, ez be van kapcsolva. De az első lépés így is a kijelző felélesztése - vagy a power vagy a home gombbal. Utána jöhet a Touch ID feloldás. Ami ilyenkor, érzésre kb fél-egy másodperc.
De kikapcsolt kijelző mellett sehogy nem lehet csak érintéssel felébreszteni az iPad-et. Nyomni kell neki egyet előtte
-
Syl
nagyúr
Akkor te még nem használtál normális ujjlenyomatos telefont.
Meg kell nyomni (hogy feléledjen a kijelző), majd rajta tartani az ujjam. Honor 8-am volt az iPhone előtt, azon lezárt, inaktív kijelző mellett is elég volt csak hozzáérni a szenzorhoz, egy tizedmásodpercen belül bent voltam a telefonban. Hozzá képest a Face ID is csigatempó 
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Én a Files United-et használom. Nem egy Total Commander, de az alap dolgokat a NAS-on(-ra/-ról) el tudom intézni vele.
-
Syl
nagyúr
Megnyomod, majd felengeded, de a gombbon hagyod az ujjad.
-
Syl
nagyúr
ipadnél a face id is érdekes dolog lesz hiszen tábla gépet nem nézünk olyan közelről mint egy telefont , vagy emiatt fejhez közel hozni kényelmetlen dolog lesz.
Pletykálnak valami módosításról, hogy minden pozícióból működjön. De állítólag ehhez más/extra hardver is kell, vagyis a jelenlegi telefonok nem kapják meg.

(#21645) Alibaba5
Én például soha-de-soha nem használom ágyban/fekve, csakis kézben tartva. Vagyis kell a keret, ahol fogni, tartani tudom. A jelenlegi iPad-nél (9.7" 2017) is gyakran előfordul, hogy akaratlanul "beleér" a kezem.
-
Syl
nagyúr
Hát az biztos, hogy iPad-en talán még jobban van értelme a home gomb elhagyásának.
Csak éppen az iPhone X stílusú vékony kávának nincs. Telefonnál nagyon jó, de táblagépben nekem nagyon nemgyerebe. Remélem nem fognak kávanélküli iPad-eket gyártani, mert akkor a mostani iPad lesz az utolsó Apple táblagépem...
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Telepíti a rosseb
Annál is inkább, mivel nem asus alaplap van a gépben.
Nekem nagyon jó így, hogy nem kell a töltéssel is vacakolni: "miért nem tölti?", ha meg tölti, akkor "nem lesz baja ha állandóan tölti?" stb. -
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Hol kell torolni a Google adataimat? Ha letöltöm a régi ipademre a Chrome-ot, bejelentkezéskor rogton felajánlja a Google fiokomat. iPad valahol tárolja?
Beállítások, Fiókok és jelszavak, Alkalmazás- és webhelyjelszavak - innen törölted a google.com-ot?
-
Syl
nagyúr
Sziasztok! Még sosem volt apple-s készüléken, le szeretném cserélni az androidos tabletem, az iPad 2018-at néztem ki magamnak mint első készüléket. Érdemes váltani? Esetleg másik árban megegyező de jobb készüléket tudtok ajánlani? Vannak dolgok amikre érdemes odafigyelni?
Köszönöm a válaszokat!Sok-sok évig volt számos Androidos táblagépem (Nexus, Samsung stb.), most ismét iPad-em van (2017), úgyhogy kérdezz nyugodtan (akár privátban is)!
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Elnézést a buta kérdésért, de iPad-es programokkal foglakozó topik van itt a PH-n? Az iPhone-ost megtaláltam, de nekem táblagépre kellene.
-
Syl
nagyúr
A pokolba lovagolnak
Adom is el azonnal az összes Apple eszközömet.De igazad van, felesleges folytatni, kérdéseket megfogalmazni, kritikát írni. Azt itt nem szabad.

-
Syl
nagyúr
Az OSX nem foglalkoztatja őket, hidd el
Ahogy a Linux sem.
Az iOS-re meg végre van használható office.>Az Apple-nek erre nincs szüksége.
Még nincs. Azért emlékezzünk egykor mekkora király volt a BlackBerry meg a Nokia

-
Syl
nagyúr
Az Apple egy ökoszisztémát épít, amiben az a lényeg, hogy minden eszköz Apple gyártmány legyen, hiszen csak így tudja garantálni az elvárt minőséget, mivel az ő kezében van a kirakós minden darabja. Ha más platformra is elkészítené a programjait, azzal csak céltáblát rakna saját magára, hiszen az adott oprendszer esetleges hibái az ő megítélését is befolyásolhatnák.
Ráadásul az Apple nem szolgáltatásokból él elsősorban, így egyáltalán nem érdeke portolni a saját alkalmazásait más rendszerekre, teljesen érthető, hogy csak a saját platformjait támogatja. Ingyenes szolgáltatások lévén ráadásul bevétele sem származna a dologból, szóval tényleg elég elvetélt ötlet elvárni a portot...
Az iMessage-nek amúgy is van csomó multiplatform alternatívája, így nem lenne sok értelme azt is multiplatformmá tenni.>csak így tudja garantálni az elvárt minőséget
Mondod ezt egy OSX/iOS felhasználónak

De ez csak egy üres kifogás. A Microsoft pl. belátja, hogy nem lehet zárt homokozóban játszani, ezért megírja az Office-t Androidra is meg iOS-re is. És a minősége, már bocs, de jobb mint az Apple egyes zárt megoldása. -
Syl
nagyúr
Az Apple azért is ragaszkodik a zárt, exkluzív megoldásokhoz, hogy elkerülje a minőségbeli fragmentációt. Lásd Androidos cuccok! Van egy rakás hardvergyártó, akik a kedvük szerint alakítgatják a hardvert, az operációs rendszert, akár a használhatatlanságig rosszul optimalizálva. Az Apple kimondottan a hardveréhez optimalizálja a rendszerét, így biztosítva a stabil működést. A zártságával valószínűleg a minőséget potenciálisan gyengítő tényezőket szeretné csökkenteni. Sokáig volt egy középkategóriás Androidos tabletem, de megőrültem attól, hogy állandóan lassan reagál, az appok lefagynak, pedig szándékosan alig pakoltam rá alkalmazásokat. Pedig nem volt egy olcsósított eszköz. Persze a microSD kártyaolvasó megléte az Androidos cuccok felé billenti a mérleget. Ez valóban hiányzik az Apple tabletekből. Igaz, a fájlcsere megoldható felhővel, vagy akár egy ShareIt alkalmazás használatával, de a tárhelybővítés így sem teljesen megoldott.
Mindenkinek úgysem lehet megfelelni, mindig van valami, ami az egyik felhasználónak tetszik, a másiknak meg nem. Lehet, hogy öregszem, mert most már tablet tekintetében tényleg elég alapfelhasználásra. Komolyabb munkát a notin végzem, tableten böngészek, levelezek, néha youtube, és néhány kisebb játék. Épp ezért választottam végül egy retinás iPad minit, mert nekem a felhasználói élményhez hozzátartozik a gördülékeny működés. S ezt én maradéktalanul az Apple cucctól kaptam meg. Androidon is tudtam ugyanezeket a dolgokat csinálni, de az állandó lassulás, szaggatás, fagyás tönkrevágta az egészet, pedig az Android is egy jó rendszer.Itt szó sincs fregmentációról, meg "szarazandroid"/"szaracsempe" flémről. Egyszerűen azt kifogásolom, hogy az Apple nem írja át a szoftvereit más platformra.
Bár ha megnézem a win-es iTunest, lehet nem is baj
-
Syl
nagyúr
Én is ezt mondom. Sajnos teljesen magába zárkózik.
OSX-en nagyon szerettem a gyári levelező klienst. Windózon használnám, de nincs.(#7609) Tibee86
A technikai hátterét nem ismerem, de mintha a gugli a szervereivel babrált volna és egy platformon se megy a régi push. Helyette mindenhol ott a saját levelezője.
-
Syl
nagyúr
Ebben semmi tisztelet nincs, szerintem. Az MS is beengedi más gyártók szoftvereit, a BlackBerry is.
Ellenkezőleg. Szerintem meg hatalmas fika az Apple-nek, amiért a saját cuccait nem írja át más platformokra. Nagyon kellene pl. az iMessage vagy az iCloud mondjuk Androidra.
De neeem. Ők bezárkóznak mint egy sértődött óvodás. Ha valaki használni akarja a szolgáltatásaikat, az váltson platformot. Csoda hogy az iTunest megírták Windows-ra (abba most ne menjünk bele, hogy mekkora egy fekália a win verzió). -
Syl
nagyúr
Imádom ezeket az appokat. Tudtok valami használható dokumentum olvasó programot mondani? Ebook Reader valami regisztrációt akar, amit én nem akarok. A most kipróbált Marvin oly nagylelkű volt, hogy az ingyenes változata az első könyvet mutatja csak a könyvtáramban. Ez komoly?

Két dolgot szeretnék csak elérni: megnyitni adott .pdf fileokat, és egyes szavakat/mondatokat színessel kiemelni. Nem létezik, hogy egy ingyenes program nem képes rá.
PDF-re Adobe Reader-t, elektronikus könyvekre pedig Google Play Könyvet használok.
Az iBooks valamitől megmakacsolta magát és bármit csinálok, a Itunes nem hajlandó semmit rárakni az iPad-re
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Minden ipad független állítólag
Nem csak állítólag. Az előző iPad-em (iPad4) telekomos, lte-s volt, független. Osztrák SIM-mel próbáltam, ment hibátlanul.
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Ilyenkor lődd ki a taszkok közül és indítsd újra az AppStore-t. Nálam iPhone-on és iPad-en is gyakran ilyen.

-
Syl
nagyúr
Az azonos ID-val futó, megfelelően beállított iPhone-ra érkező SMS-eket tudja fogadni, illetve azon keresztül küldeni is tud. Sőt, ugyanígy a normál mobil hívások is működnek rajta. BT távolságon belül kell lennie a két eszköznek, nem elég a WiFi (szerintem, de nem néztem még, milyen messze vannak, amikor csörög az iPad).
Nálunk azonos ID-n szépen működik az én telefonom az én iPademmel és az asszony telefonja az ő iPad-ével, gehát 4 eszköz ugyanazzal az ID-vel, de csak a kiválasztott párral csörög/SMS-ezik.Nem kell hozzá BT, elég a Wifi
(#7337) Getadam
"Összepárosítod" az iPhone-t és az iPad-et és akkor tábláról is megy az SMS küldés-fogadás. Persze minden esetben a telefon számán/előfizetésén keresztül fog menni a forgalom. Az iPad SIM-kártya tényleg csak mobilnetre jó.
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
>Ez A nas tema igy engem is erdekelne mi kell hozza stb.?
Egy NAS
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nálam is egy egylemezes Zyxel dolgozik már évek óta.
-
Syl
nagyúr
De nem akarom feltenni
Nekem egyébként sincsenek túl jó taspasztalataim a frissítgetésekkel
Apple-nél hallottam hogy a régebbi készülékek nem "bírják el" az újabb szoftokat, vagy nem arra optimalizálják, és akkor laggosak lesznek
Akkor pedig visszalépés a dolog + szívás
Tehát nem kell, jó az ami van
Galaxy S készülékemen pedig kapaszkodj meg, egy kábé 4-5 éves youtube app-ot használok (amivel eredetileg kijött 2010-ben, mert az újabbak mindig fagytak ezen a készüléken, illetve fehér hátterűek, nekem pedig a fekete jobb, sötétben nem bántja a szemem stb és teljesen jó, sőt ezerszer jobb mint az új)
Tehát nem kell frissítés, nyomják fel maguknak
>Apple-nél hallottam hogy a régebbi készülékek nem "bírják el" az újabb szoftokat, vagy nem arra optimalizálják, és akkor laggosak lesznek
Személyes tapasztalat:
iPhone 3G + iOS4 = szopás
iPhone 4s +iOS8 = szopás
OSX 10.10 Yosemite - hááát, inkább nem írok semmit...
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Nem arra kell hogy iPad -ról tud kezelni a Windows a számítógépen?
-
Syl
nagyúr
A multiwindow iOS-ről is pletykálnak már mióta (JB-vel van is már egy ideje), mégsem lett még belőle semmi. Esetleg ha majd valóban lesz 12"-es iPad Pro...
(#7082) Rage47
Ja, egyre sz*rabb rendszereket készít
OSX 10.10 kb a Windows ME szintjén van... -
Syl
nagyúr
A gyöngéb eszközök ( mini,iPhone 4s) egy átdolgozott (lite-os) verziót fognak megkapni.http://arstechnica.com/apple/2015/05/report-ios-9-will-be-optimized-for-older-devices-including-iphone-4s/
Nem úgy volt, hogy az iPhone 4s az iOS 8.x-szel befejezi a frissítéseket?
-
Syl
nagyúr
Igen,van mód a gyorsításra. A iOS 9-el,év végén.
1. gen iPad minin az sem fog segíteni. Vagy gondolod, hogy az iOS9 majd új CPU-t meg RAM-ot tölt le?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Syl
nagyúr
még csak most kezdek ismerkedni az Itunes-al
pdf-et szeretnéák feltenni az air-re
ezen videó alapján..és lenne egy láma kérdésem
hogyan lehet a library sávot előhozni az iTunes-ben ?sehol nem találom

ill. hiába csatlakoztatom a gyári kábellel, nem jelenik meg a készülék az itunes-ben .

vajon miért ?>hiába csatlakoztatom a gyári kábellel, nem jelenik meg a készülék az itunes-ben
Indítsd újra az iPad-et.
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Nyugi, az Apple fotókezelője ilyen. Just works. Vagy mégsem.
Nálam pl. iphone-on és ipad-en 21 fotó és 1 videó található. Belépek a webes icloudba ott már 22 fotó és 1 videó van. A vindózos icloud fotó mappa pedig csak 15 fényképet hoz, olyanokat is, amiket már hetekkel ezelőtt töröltem... (hogy a történet még kerekebb legyen, számítógépen a pictures\my photo strem 40 fényképet mutat)
Szóval, úgy sz*r ez ahogy van
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Igen,akkor angolul kellene menni a filmnek,nálam úgy működik. De való igaz hogy nagyon komplikáttan van ez megoldás,más playereken sokkal egyszerűbb sávot váltani.
Kipróbáltam több filmmel és egyetlen ac3 hanggal kódolt mkv-hoz sem ad ki hangot! Csak AAC és MP3 auidós filmekkel működik normálisan.
Nem vág földhöz az a 2€ amit fizettem érte, de ez a pofátlanság netovábbja. Azzal hirdetik, hogy viszi a DTS hangot, ami szimpla hazugság! Senki ne essen bele abba a csapdába, amibe én: nem szabad pénzt adni Buzz Player-ért!
-
Syl
nagyúr
Elég bonyolult a hangsávot váltani. Felteszek képet hogy kell. A első képen ki van pipálva kékkel a angol hangsáv és angolul szól a film, a másodikon is angolra van állítva de nincs ott a kék pipa,magyarul szól a film. A harmadik képen látható hogy hogyan kell hangsávot váltani,a film elsötétül és kékkel látni a címet és eszt megjelölve lehet váltani.

Akkor fussunk neki negyedszer is

Olyan filmről van szó amiben csak EGY ( 1 ) hangsáv (angol) van!
Azt a kis kék pipát az első képen nem lehet kivenni. -
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Nemszivatlak. Aszt írod hogy csak egy hangsáv van a filmen. Ha megvetted a BUZZ Player - t annak kezelni kell a összes hangsávot. Tehát aza film ami AcePlayer -en ment hangal annak BUZZ Player -en is kell menni hangal.
Szép elmélet, csak a gyakorlatban még sincs hangja...
-
Syl
nagyúr
Nálad a BUZZ Player pont arra a hangsávra van állítva ami nincs a mkv-n,át kell állítani a másikra. Nálam is akadoznak a filmek AcePlayer - be, pedig eddig jól működött.
Ne csináld már! Ugye csak szívatsz?
Ha csak egy hangsáv van a fájlban, hogyan, mire állítsam át?
-
Syl
nagyúr
Tehát a BUZZ Player - be angolul megy a film és ugyanaz a film AcePlayer - be magyarul is? Ha így van akkor a BUZZ Player - be kapcsold át a hangsávot és fog menni.
Nem-nem. Az mkv-ban egy hangsáv van.
Buzz Playerben jó a kép, nincs hang.
AcePlayerben akadozik a kép, van hang. -
Syl
nagyúr
Nekem is megvan a BUZZ Player. Nekem megy a hang ( dts és ac3 is), nálad melyik nemmegy,a magyar ac3 - rom?
Csak egy hangsáv van ezekben a problémás mkv fájlokban.
Az ingyenes AcePlayer-ben van hang, de abban meg a film nagyon darabos
-
Syl
nagyúr
Megvettem a Buzz Player HD-t de sajnos van egy csomó filmem (tv sorozat) aminek nincs hangja. Azt írja DCA (DTS Coherent Acoustics)(dts), 5.1, 48000 Hz, 1536.0 kb/s.
Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy iPad-en legyen audio? A dlna nem opció sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- Microsoft Surface Pro 6 i7-8650U 16GB 512 1év garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 Tablet (6GB RAM/ 128 GB)
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De gondolom ugyan úgy megkell venni és nem lesz tartozék...

Így legalább haszna van a sörhasnak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg kell nyomni (hogy feléledjen a kijelző), majd rajta tartani az ujjam. Honor 8-am volt az iPhone előtt, azon lezárt, inaktív kijelző mellett is elég volt csak hozzáérni a szenzorhoz, egy tizedmásodpercen belül bent voltam a telefonban. Hozzá képest a Face ID is csigatempó 

Illetve hogy tudom kikapcsolni, idegesít.