Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz abopeti #22655 üzenetére
Ha jól értem, te a "telefon kicseng" alatt azt érted, hogy a hívás kezdeményezésekor hallod, hogy kicseng a másik oldalon, te pedig foglalt jelet vagy nem elérhetőt várnál el, a többiek meg a kicseng alatt azt értik, hogy a hívásod átugrik a telefonra, és ott jelzi bejövőként?
-
Noxy
veterán
Nézd már meg légyszives mind a 2 eszközön: Beállítások->FaceTime->ÖN ITT ÉRHETŐ EL FT-HÍVÁSOKRA.
Nincs ott véletlenül uan az szám, vagy e-mail cím?
Ha igen akkor bökj rá, hogy a pipa eltűnjön.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
lindermen
senior tag
Azt hiszem hand off a funkció neve, a lényeg az, hogy mikor bejelentkezel az icloud fiokoddal a készülékekre megkérdezi hogy fogadsz-e a másik eszközökre érkező hívásokat és üzeneteket. Ha ezt ilyenkor leokezod, akkor mindig átmegy a facetime hívás (akkor is ha az egyik eszköz kikapcsolt / nincs hálózaton) szerintem ez egy tök jó dolog.
-
Noxy
veterán
válasz abopeti #22650 üzenetére
Ma kipróbáltam, hogy az ipadot lecsatlakoztattam a wifiről és úgy hívtam facetime-on. Nálam a telefonon kicsörgött, csak nem értem, hogy miért.
Mert sztm nem tud gondolat, vagy füstjelek által kommunikálni a másik eszközzel.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
abopeti
tag
válasz abopeti #22646 üzenetére
Info:
Ma kipróbáltam, hogy az ipadot lecsatlakoztattam a wifiről és úgy hívtam facetime-on. Nálam a telefonon kicsörgött, csak nem értem, hogy miért.ez így szívás nekem Ez azt jelenti, hogy pár óra után, szerintem kb 8 óra után lecsatlakozik a wifiről, gondolom energia takarékossági okokból… -
domerator
veterán
válasz abopeti #22634 üzenetére
Speedtest méréskor nézd meg, hogy melyik szerverre áll rá. Nálam volt, hogy egy időben valami vodás szervert választott automatikusan és a mért eredmény konvergált a nullához, Amikor kiválasztottam kézzel a "szokásos" szervert, rögtön jó lett az eredmény.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest