Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
domerator
veterán
válasz abopeti #22634 üzenetére
Speedtest méréskor nézd meg, hogy melyik szerverre áll rá. Nálam volt, hogy egy időben valami vodás szervert választott automatikusan és a mért eredmény konvergált a nullához, Amikor kiválasztottam kézzel a "szokásos" szervert, rögtön jó lett az eredmény.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
abopeti
tag
válasz abopeti #22646 üzenetére
Info:
Ma kipróbáltam, hogy az ipadot lecsatlakoztattam a wifiről és úgy hívtam facetime-on. Nálam a telefonon kicsörgött, csak nem értem, hogy miért.ez így szívás nekem Ez azt jelenti, hogy pár óra után, szerintem kb 8 óra után lecsatlakozik a wifiről, gondolom energia takarékossági okokból… -
Noxy
veterán
válasz abopeti #22650 üzenetére
Ma kipróbáltam, hogy az ipadot lecsatlakoztattam a wifiről és úgy hívtam facetime-on. Nálam a telefonon kicsörgött, csak nem értem, hogy miért.
Mert sztm nem tud gondolat, vagy füstjelek által kommunikálni a másik eszközzel.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
lindermen
senior tag
válasz abopeti #22655 üzenetére
Azt hiszem hand off a funkció neve, a lényeg az, hogy mikor bejelentkezel az icloud fiokoddal a készülékekre megkérdezi hogy fogadsz-e a másik eszközökre érkező hívásokat és üzeneteket. Ha ezt ilyenkor leokezod, akkor mindig átmegy a facetime hívás (akkor is ha az egyik eszköz kikapcsolt / nincs hálózaton) szerintem ez egy tök jó dolog.
-
Noxy
veterán
Nézd már meg légyszives mind a 2 eszközön: Beállítások->FaceTime->ÖN ITT ÉRHETŐ EL FT-HÍVÁSOKRA.
Nincs ott véletlenül uan az szám, vagy e-mail cím?
Ha igen akkor bökj rá, hogy a pipa eltűnjön.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
törölt tag
Ha jól értem, te a "telefon kicseng" alatt azt érted, hogy a hívás kezdeményezésekor hallod, hogy kicseng a másik oldalon, te pedig foglalt jelet vagy nem elérhetőt várnál el, a többiek meg a kicseng alatt azt értik, hogy a hívásod átugrik a telefonra, és ott jelzi bejövőként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest