Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
blakey
titán
Újonnan nem érdemes, bár sokminden attól függ, hogy mennyit szánnál egy iPad-re, nekem Mini 2-m van, elégedett vagyok vele, talán még jön rá frissítés, de most jól muzsikál. Ha most kéne vennem használtan akkor bevállalnám, újonnan már nem feltétlenül. Mostanában én is gondolkodom, hogy lecserélem, de jelen pillanatban még minden jól működik rajta.
-
m0ski
aktív tag
Nálam is megvan ugyanez a hiba, sőt jónéhány másik is (Mini 2). Gondolkodtam, hogy visszatérek 8.4-re, de egyelőre inkább küldözgetem ezeket a hibákat a Feedback app-on keresztül.
Nyilván zavaró, hogy az Excelt nem tudom használni, mert ahogy cellába próbálnék írni kilép, illetve hogy a Safariban nincs "Jelszó automatikus kitöltése" opció, de amikor belevágtam a Beta verzióba, számításba vettem hogy lehetnek ilyen nyűgök. -
-Solt-
veterán
Business Net M díjcsomagom van, az sem lepne meg, ha ahhoz nem "járna" LTE...
Nekem csak az Asus külön programjával indult el a töltés, akkor is csak USB 3.0-ról...

(#60) Szabikaa20: Az USB 2.0 500 mA, az USB 3.0 900 mA-t tud, előfordulhat, hogy előbbi kevés az iPad-hez... ha jól emlékszem ez az Apple honlapján is fent van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest