- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alibaba5
tag
Második iPad pro 10.5 tabletemen jelenik meg a home gomtól kb. 4 centire egy fényesebb folt, leginkább fehér háttérnél látszik. Elsőt cserélték, ez már nem garanciás. Rákerestem a neten, többeknek van ilyen gondjuk, vannak fent képek, pont mint nálam ugyanaz a probléma. Találkozott már valaki ezzel köztetek?
-
Alibaba5
tag
Nekem most is az ágyon van, úgy használom, és belesüllyed kicsit az ágytakaróba. Máris nincs káva, ugyanez mikor a hasamon van, ez tablet lehet ágyban így úgy fekve használni , szerintem se sok értelme van kávamentesíteni. Meg majd rákerül egy notch is... viszont amíg LCD megveszem, nálam az lesz a vége ha áttérnek a villogós oledre.
-
Alibaba5
tag
Nekem a gyors merülésemet megoldotta az ios 12 és egy tiszta install
csak a felcserélt gombok zavarnak, azt még meg kell szokni, egyébként sokkal gyorsabb, plusz most már több mint 10 órája használom és 22%. -
Alibaba5
tag
Köszönöm skacok a segítséget, 99% os az aksim megnézetem a 3utoolsszal, töltési ciklus is rendben, új aksival jött a refurb nincs gond. Kérdés hogy mi zabálja, hogy 6,5 óra sz üzemidő a korábbi 9,5 helyett, de szerintem túl sok mindennek engedélyeztem a helykérést, meg engedélyeztem az applenek az adatgyűjtést is, ezeket leveszem. Van még airpods meg nézek filmeket netről, plusz a játékom nagyon meríti, de ez utóbbival a régi ipaden is játszottam.
-
Alibaba5
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi a válaszokat, nekem mindegy, csak azt hittem az aksi nem új, mert kicsit mintha kevésbé bírná mint az előző, amit találtam programot ios-re az azt írja, hogy 94%-os az akku, közben pedig úgy három hetes a tablet. Lehet a program nem feltétlen jó erre, csak most épp nincs asztali gépem átmenetileg, hogy megnézzem egyébként.
-
Alibaba5
tag
Sziasztok! Nekem gariban cseréltek iPad prot, akkor valószínűleg gyártó által felújítottat kaptam? Egyébként aksicserét hol érdemes, hátha tudja valaki, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Baseus Inspire XH1 ANC headphones BOSE!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
csak a felcserélt gombok zavarnak, azt még meg kell szokni, egyébként sokkal gyorsabb, plusz most már több mint 10 órája használom és 22%.