Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alibaba5
tag
Második iPad pro 10.5 tabletemen jelenik meg a home gomtól kb. 4 centire egy fényesebb folt, leginkább fehér háttérnél látszik. Elsőt cserélték, ez már nem garanciás. Rákerestem a neten, többeknek van ilyen gondjuk, vannak fent képek, pont mint nálam ugyanaz a probléma. Találkozott már valaki ezzel köztetek?
-
Alibaba5
tag
Nekem most is az ágyon van, úgy használom, és belesüllyed kicsit az ágytakaróba. Máris nincs káva, ugyanez mikor a hasamon van, ez tablet lehet ágyban így úgy fekve használni , szerintem se sok értelme van kávamentesíteni. Meg majd rákerül egy notch is... viszont amíg LCD megveszem, nálam az lesz a vége ha áttérnek a villogós oledre.
-
Alibaba5
tag
Nekem a gyors merülésemet megoldotta az ios 12 és egy tiszta install
csak a felcserélt gombok zavarnak, azt még meg kell szokni, egyébként sokkal gyorsabb, plusz most már több mint 10 órája használom és 22%. -
Alibaba5
tag
Köszönöm skacok a segítséget, 99% os az aksim megnézetem a 3utoolsszal, töltési ciklus is rendben, új aksival jött a refurb nincs gond. Kérdés hogy mi zabálja, hogy 6,5 óra sz üzemidő a korábbi 9,5 helyett, de szerintem túl sok mindennek engedélyeztem a helykérést, meg engedélyeztem az applenek az adatgyűjtést is, ezeket leveszem. Van még airpods meg nézek filmeket netről, plusz a játékom nagyon meríti, de ez utóbbival a régi ipaden is játszottam.
-
Alibaba5
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi a válaszokat, nekem mindegy, csak azt hittem az aksi nem új, mert kicsit mintha kevésbé bírná mint az előző, amit találtam programot ios-re az azt írja, hogy 94%-os az akku, közben pedig úgy három hetes a tablet. Lehet a program nem feltétlen jó erre, csak most épp nincs asztali gépem átmenetileg, hogy megnézzem egyébként.
-
Alibaba5
tag
Sziasztok! Nekem gariban cseréltek iPad prot, akkor valószínűleg gyártó által felújítottat kaptam? Egyébként aksicserét hol érdemes, hátha tudja valaki, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Ford topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak a felcserélt gombok zavarnak, azt még meg kell szokni, egyébként sokkal gyorsabb, plusz most már több mint 10 órája használom és 22%.