- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
13600 - 13501
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Köszönöm a tippet, kipróbáltam, de sajnos nem segített. Egy ötlet: ha törlöm a játékot az iPad-ről és utána újratelepítem, az segíthet? Emiatt nem vesznek el a játékon belüli vásárlásaim? Ha ezt szeretném, pontosan hogyan kell eljárnom? Az iTunes-on keresztül lett telepítve eredetileg, látni is az Alkalmazásoknál. Elvileg (gyakorlatilag is) ott van egy olyan opció, hogy a "Játék törlése". Amikor töröltem, az App Store-ból újra lehúzhatom a játékot úgy, hogy egyúttal meglegyen minden vásárlásom is? Még nem csináltam hasonlót, ezért vagyok bizonytalan az egész folyamattal.
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok! Lenne egy problémám, ami miatt kérem a segítségeteket. Van egy játék a lányom iPad minijén: a Rayman Adventures. Ma este a játékon belül vásároltam egy új kreatúracsomagot. Kifizettem, minden rendben. Elindult a játék és a pack aktiválta magát, a kapott tojásból kicsikiztük az aktuális meglepetés kreatúrát,
, és tovább léptünk. Vált a kép, Rayman fut a kijelző közepén és nem történik semmi hosszú perceken keresztül! Nem lehet vele játszani. Van valami ötletetek, hogy mi történt és mi lenne a megoldás?
Előre is köszönöm.Zárd be az appot multitaskingból és indítsd el újra, ha ez nem segít, indítsd újra magát az iPadet.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy problémám, ami miatt kérem a segítségeteket. Van egy játék a lányom iPad minijén: a Rayman Adventures. Ma este a játékon belül vásároltam egy új kreatúracsomagot. Kifizettem, minden rendben. Elindult a játék és a pack aktiválta magát, a kapott tojásból kicsikiztük az aktuális meglepetés kreatúrát,
, és tovább léptünk. Vált a kép, Rayman fut a kijelző közepén és nem történik semmi hosszú perceken keresztül! Nem lehet vele játszani. Van valami ötletetek, hogy mi történt és mi lenne a megoldás?
Előre is köszönöm. -
Szabikaa20
őstag
-
nofi
addikt
Még jó, hogy akkor nem látszik

Néztem este, néztem nappal, feleségem iPadjével is összemértem, de csak be kellett látnom, hogy világos színeknél bizony látszik és ha egyszer észreveszed... Még soha nem gariztattam Apple cuccom 5 év alatt, de ma visszavittem az Air 2-met a sötétedő széle miatt. Kiküldik aztán vagy csere, vagy nem. -
Ance
őstag
Mondjuk erre nem kellett felhívni a figyelmem. Első bekapcsolásnál feltűnt. De ha csinálok róla screenshot-ot, akkor nem látszik. :-)))))
-
nofi
addikt
Be volt állítva...vagyishát mi van akkor rajta 4,1gb,valaminek kell ott lenni.Akkor megpróbálom gépen is.Köszi!
Valószínű a telefonod és a tableted mentései, nekem is nagyságrendileg ennyit foglal összesen a kettő együtt.
-
univerzita
addikt
Be volt állítva...vagyishát mi van akkor rajta 4,1gb,valaminek kell ott lenni.Akkor megpróbálom gépen is.Köszi!
Tableten - Beállítások -iCloud -Tárolóhely -Tárhely kezelése -
-
Szabikaa20
őstag
-
univerzita
addikt
-
Szabikaa20
őstag
-
nofi
addikt
-
Szabikaa20
őstag
-
Süvi
őstag
-
kchris78
veterán
bebujtatos tokot leget valahol kapni? air2-hoz.. vagy olyat utangyartottat ami az eredetinel olcsobb ami csak elolapot ved?
-
kchris78
veterán
en nem is szeretem az ilyen figyelemfelhivasokat mert ha en nem jovok ra akkor csak idegesit ok nelkul
. remelem sargasodas nem jon elo gari lejarta utan. -
Ance
őstag
-
kchris78
veterán
-
nofi
addikt
-
gzbotii
nagyúr
-
pescara
aktív tag
Bokj ra a kek konyvre:-)
-
focvis
veterán
Nyiss meg egy új üres lapot a Safariban (a + jellel), majd bökj rá a címsortól közvetlenül balra lévő , kékkel kiemelt "nyitott füzetet" ábrázoló ikonra. Utána már normálisan fog nyílni.
-
gzbotii
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
Nagyon off:
Kíváncsian várom mikor fog ez a csávó tesztelni egy Iphone-t, Ipadot.
Eleje is jó, de 2:22-től is.
De vannak benne szép felvételek egyébként, meg elég sok időt rászántak.
Elnézést az offért.Minden mondata, mintha egy óriási blockbuster film trailere lenne, úgy kezdődik.
-
Süvi
őstag
Nagyon off:
Kíváncsian várom mikor fog ez a csávó tesztelni egy Iphone-t, Ipadot.
Eleje is jó, de 2:22-től is.
De vannak benne szép felvételek egyébként, meg elég sok időt rászántak.
Elnézést az offért. -
shteer
titán
ezért is csaptam le rá, de mivel feleségemnél nagy sikert aratott, maradhat a háznál

-
kchris78
veterán
-
ZS3NI
őstag
-
shteer
titán
Hello, sikerült eladni? Én most láttam egy air2t, wi-fi + lte is, igaz csak 16 GB, de 110 az irányár. Hónapok óta kint volt szinte... megveszem, de akkor a Mini2men kb el is vesztem amit az air-en "nyerek" mert max 35-40-et ér? Viszont a mini2 reál. Régi, és a multitask 1gb ram-mal már akadós, csak úgy mint a widgetek folyamatos újra töltése...
Sikerült

-
kchris78
veterán
Sziasztok, hát így lehalni az iPad eladásoknak itt az aprón, ki vagyok akadva!
Már vagy egy hete árulom a mini 2 retinámat 42000ft irányáron, magyarul 40000-is odadnám mert szerencsére ne kenyérre kell, csak az bánt, hogy itt porosodik szegény a fiókban!
De ezidáig csak a hitegetés megy.
Lehet igazuk volt az elemzöknek az iPad eladásokkal kapcsolatban!(bocsi ki kellet írnom ezt magamból)
Hello, sikerült eladni? Én most láttam egy air2t, wi-fi + lte is, igaz csak 16 GB, de 110 az irányár. Hónapok óta kint volt szinte... megveszem, de akkor a Mini2men kb el is vesztem amit az air-en "nyerek" mert max 35-40-et ér? Viszont a mini2 reál. Régi, és a multitask 1gb ram-mal már akadós, csak úgy mint a widgetek folyamatos újra töltése...
-
Süvi
őstag
-
Noxy
veterán
Térképek app, or GoogleMaps.
De ezekhez, meg ahhoz hogy éppen hol vagy helyileg, 3G 4G képes iPad kell. (Csak ezekben van GPS modul. Ha meg nincs GPS akkor ott helyileg WI-FI-re kell csatlakoznod. ) -
milszab
senior tag
Van olyan app, ami megmutatja a helyi jellegzetességeket, vagy jobb helyeket ott ahol épp vagyok, vagy annak bizonyos körzetében?
-
Ragnar95
félisten
Amit leírtál, annak semmi értelme nem volt

Nincs ilyen, hogy "visszazárod a rendszert". JB-el kapsz root jogokat, de ha visszaállítod gyárira a szoftvert, elveszted a root jogokat és ezzel együtt minden JB-el elvégzett változtatást is elveszítesz. -
SoldierL
senior tag
Annyit, hogy így már ugrott a JB lehetősége.
Semmi mást nem adtak hozzá ezen kívűl.
Csak ezt orvosolták."A 9.3.4 összesen egy fontos biztonsági frissítést tartalmaz, ami a Pangu által kihasznált hibát javítja, új funkcionalitást gyakorlatilag nem hoz." (szifon.com)
Te valszeg a placebo hatás érzed.
De sztm lessz még utánad 1-2 aki szintén ezt érzi, vagy jobban merül, vagy jobban bírja az aksi. Ki mit ír majd elsőnek.A Jb már megvolt azóta. Elvégeztem amit akartam, utána vissza zártam a rendszert. Én gyorsabbnak érzem kicsivel akezelő felületet.
-
Noxy
veterán
Annyit, hogy így már ugrott a JB lehetősége.
Semmi mást nem adtak hozzá ezen kívűl.
Csak ezt orvosolták."A 9.3.4 összesen egy fontos biztonsági frissítést tartalmaz, ami a Pangu által kihasznált hibát javítja, új funkcionalitást gyakorlatilag nem hoz." (szifon.com)
Te valszeg a placebo hatás érzed.
De sztm lessz még utánad 1-2 aki szintén ezt érzi, vagy jobban merül, vagy jobban bírja az aksi. Ki mit ír majd elsőnek. -
SoldierL
senior tag
Sziasztok én sebesség javulást érzek a mini 2-nél, 9.3.4 alatt. Ti mit tapasztaltok?
-
univerzita
addikt
Sziasztok,
Mi a legegyszerűbb módja hogy filmet nézzek az iPad-en felirattal?
Gondoltam:
-Vlc fájlmegosztás itunes-ból
-Közvetlen másolás videókba iTunes-ról
-Felhőbe másolás és onnan lejátszásA film mindegyiken elindul, de feliratot egyikkel sem tudtam elindítani..
Előre is köszi a segítséget!
Úgytudom a mellékelt feliratot a nPlayer vagy a Infuse kezeli.
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Mi a legegyszerűbb módja hogy filmet nézzek az iPad-en felirattal?
Gondoltam:
-Vlc fájlmegosztás itunes-ból
-Közvetlen másolás videókba iTunes-ról
-Felhőbe másolás és onnan lejátszásA film mindegyiken elindul, de feliratot egyikkel sem tudtam elindítani..
Előre is köszi a segítséget!
-
dmad
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
Hivatalos szervizben csak cserélnek, ami egy vagyonba kerül, úgyhogy ha emberi áron akarod megúszni, kénytelen leszek nem hivatalos szervizt keresni, ahol utángyártott alkatrészekkel dolgoznak.
Sajnos én iPad szervizt nem ismerek normálisat, mert kevesen vállalnak iPad javítást valamiért az iPhone szervizek közül, de hátha másnak van tippje. -
mobal
nagyúr
Köszi. Melyik szervizbe érdemes vinni. Egyszer voltam vele az Andrássy-n, ott közölték "minőségbiztosítási okokból" Ipadot nem szerelnek.
mobal,
-
Ragnar95
félisten
Restore, majd újként beállítás megér egy próbát, hogy a szoftveres hibát kizárhasd, ha nem segít, akkor biztosan hardveres a gond, viszont hogy pontosan mi és mennyibe kerül a javítás, azt csak szerviz tudja megmondani neked.
-
mobal
nagyúr
-
Süvi
őstag
-
mobal
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy Ipad Air, ami kékhalálozik. Mit lehet vele kezdeni - érdemes javíttatni? Már nem garanciális sajnos.
mobal,
-
Handball94
senior tag
iOS 9.3.4.
-
Kobor
aktív tag
Én az infuse-t használom ott megy a DTS, az nplayer-t még nem próbáltam.
Mindent tud amit szerettem volna, samba stream, FTP stream, feliratok online letöltése, lehet wifin is másolni localba filmet nem kell Itunes hozzá. Viszont fizetős és nem is olcsó, szerintem.@DJosef
Itt van egy pár régi próbálkozásom, persze azóta javulhattak a dolgok.
A VLC már tudja az AC3-at azóta. -
HIJ
őstag
Az nplayeren sem megy a dts. Legalabbis aki regebben vasarolta meg. Nemreg jott az uzenet, h vegyem meg megint x osszegert ha dts -t akarok hallgatni...
-
univerzita
addikt
-
Süvi
őstag
Nplayer alkalkalmazassal nem találkoztam olyan filmmel, aminek ne lett volna hangja, ahhoz semmi más nem kell.
Egyedül a 3D Bd50 ISO-T nem tudtam vele lejátszani
-
DJosef
őstag
-
Noxy
veterán
Udv Urak!
Szeretnem kerni a segitsegeteket.
Telefon fronton most valtottam iPhone-ra es tervezem, hogy lecserelem a Droid-OS(😊) Tab-ot is iPad-re.
Amire fokent hasznaltam a tabot az soroztaok es filmek fogyasztasa.
Erre a celra az MX Player-t hasznaltam ami szepen elbirt a kulonfele codec-ekkel es feliratokkal.
iPad-en is van erre alternativa JB nelkul?
Thx elore is!
AppStore keres: MX Player.
-
joey04
titán
Udv Urak!
Telefon fronton most valtottam iPhone-ra es tervezem, hogy lecserelem a Droid-OS(😊) Tab-ot is iPad-re.
Erre a celra az MX Player-t hasznaltam ami szepen elbirt a kulonfele codec-ekkel es feliratokkal.
Thx elore is!
VLC-t használom, mindent megzabál.

-
univerzita
addikt
Udv Urak!
Thx elore is!
Nagyon sok alternatíva van. Ingyenes a VLC. De legjobb talán a nPlayer ( aszthiszem kezeli a nem,,beépített " feliratot).
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Thx elore is!
-
ZS3NI
őstag
Már vagy egy hete árulom a mini 2 retinámat 42000ft irányáron, magyarul 40000-is odadnám mert szerencsére ne kenyérre kell, csak az bánt, hogy itt porosodik szegény a fiókban!
Lehet igazuk volt az elemzöknek az iPad eladásokkal kapcsolatban!(bocsi ki kellet írnom ezt magamból)
Ezzel sztem az a gond, hogy legit forrásból (igaz 1+ hónap várakozási idővel) 45k újan a mini2 a kedvenc vateras eladonal. Használtan biztos nem venném meg 40ert én. Bár nekem nem sietős.

-
sutyesz96
addikt
Ment privát.

-
lacy86
addikt
1 het az meg nem olyan veszes ( szerintem )
Tegyuk hozza, hogy ilyenkor nyaral a legtobb csalad.
Utana meg nem lesz ra penzuk 😋😅Csaladon belul nem probaltad meg? ( hatha valaki alma fan akar lenni )
-
33as
senior tag
-
Noxy
veterán
Szervusztok, szeretném kérni az alábbiban a segítségeteket:
Váratlanul az iphone és ipad készülékem is lost mode-ba kapcsolt azzal a felirattal, hogy írjak a helpappleus3@gmail.com címre. Ez nyilván kamu :/
Az iphone-on volt passcode, ezért simán feloldottam azzal, viszont az ipadem nem volt passcode-al zárva, viszont ezután az eset után került rá valahogy (amit nem tudok, mi lehet.).Find my iphone-os webfelületen kiszedtem a lost mode-ból, viszont nem kapcsolódik wifire (pedig előtte az itthoni wifit megtalálta).
PC-re rádugva az itunes pedig nem hajlandó foglalkozni vele, mert lost mode-ban van.Hogyan szereznétek vissza?
Köszönöm előre is!
iPad recovery mód, majd iTunes.
De 1x sürgősen változtasd meg az Apple ID jelszavát. (Ha még megtudod.) -
niko87
csendes tag
Szervusztok, szeretném kérni az alábbiban a segítségeteket:
Váratlanul az iphone és ipad készülékem is lost mode-ba kapcsolt azzal a felirattal, hogy írjak a helpappleus3@gmail.com címre. Ez nyilván kamu :/
Az iphone-on volt passcode, ezért simán feloldottam azzal, viszont az ipadem nem volt passcode-al zárva, viszont ezután az eset után került rá valahogy (amit nem tudok, mi lehet.).Find my iphone-os webfelületen kiszedtem a lost mode-ból, viszont nem kapcsolódik wifire (pedig előtte az itthoni wifit megtalálta).
PC-re rádugva az itunes pedig nem hajlandó foglalkozni vele, mert lost mode-ban van.Hogyan szereznétek vissza?
Köszönöm előre is!
-
nofi
addikt
-
Rage47
nagyúr
gondolom attól függ, hogy a környezetedben milyen fényviszonyok vannak
-
nofi
addikt
Most vettem észre, hogy 3rd party videós appoknál (Nplayer és Netflix aminél láttam) folyamatosan változik a brightness miközben nézem a filmet (hol sötétebb, hol világosabb). Ez másnál is így van, vagy csak az iOS10 béta szórakozik velem?

-
Auratech
őstag
Nem megy, én is innen csináltam tegnap de már azóta nem lehet. Higyétek el mindent megpróbáltam. Windows 10-em van. Miután megadom az apple id-met (nyilván nem azt amit rendszeresen használok) csak forog-forog még fél óra mulva is, nem fejezi be. Igazából már elfogadtam a kudarcot. Ráment a tegnap éjszakám és a mai napom. Csak egy folyamat elindításához kellett volna a JB.
Az általad vágyott eljárás nem egy atomstabil, garantált dolog. Mindig van némi rizikó.
iPad vásárlásakor (2012) eldöntöttem, hogy nem élek a winen, droidon addig próbálgatott hasonló logikájú megoldásokkal. Nem bántam meg, aztán, mikor fiamnak átadtam a régi 4-et, mondtam neki, hogy döntse el, vagy JB, vagy a családi megosztásban eddig megvett jópár ezer forint értékű app.
Nem okoskodásul mondtam. Sajnálom, hogy bajlódsz a dologgal. Remélem megoldódik! -
SoldierL
senior tag
Nem megy, én is innen csináltam tegnap de már azóta nem lehet. Higyétek el mindent megpróbáltam. Windows 10-em van. Miután megadom az apple id-met (nyilván nem azt amit rendszeresen használok) csak forog-forog még fél óra mulva is, nem fejezi be. Igazából már elfogadtam a kudarcot. Ráment a tegnap éjszakám és a mai napom. Csak egy folyamat elindításához kellett volna a JB.
-
20ár
tag
Valakivel nagyon összekeversz. Igazad van senki sem kötelez. Itt mindig csak a veszekedések mennek, mivel egyesek itt próbálnak érvényesülni ha már az életben nem megy. Tömérdek oltás, vita, veszekedés ami itt olvasható. És ha valaki feltesz egy kérdést, ami az egyik legtipikusabb fórum téma (Jailbreakelés) annyi a válasz, hogy " valamit rosszul csinálsz haver" és kész. Leoltjuk a kezdőt. Te is kétszer válaszoltál, ennyi erőből már írhattál volna valami tippet is am számomra jelenthetné a megoldást.. Ph nagyúr.. Na erről meg ennyit.
Ha rögtön azt állítod, hogy nem működik, miközben látod, hogy nekünk igen, akkor tényleg nem a jb-vel van a baj.
Egyébként: pcről, vagy Macről próbáld. Én az EverythingApplePro videója alapján csináltam: [link]
-
SoldierL
senior tag
-
Noxy
veterán
-
Ragnar95
félisten
Valakivel nagyon összekeversz. Igazad van senki sem kötelez. Itt mindig csak a veszekedések mennek, mivel egyesek itt próbálnak érvényesülni ha már az életben nem megy. Tömérdek oltás, vita, veszekedés ami itt olvasható. És ha valaki feltesz egy kérdést, ami az egyik legtipikusabb fórum téma (Jailbreakelés) annyi a válasz, hogy " valamit rosszul csinálsz haver" és kész. Leoltjuk a kezdőt. Te is kétszer válaszoltál, ennyi erőből már írhattál volna valami tippet is am számomra jelenthetné a megoldást.. Ph nagyúr.. Na erről meg ennyit.
Egyből kaptál segítőkész választ is, de ezt persze rögtön elfelejtetted...
Abba bele sem gondolsz hogy lehet azért nem írtam semmit a kérdésedre, csak a fröcsögésedre reagáltam, mert nem használok JB-et
-
SoldierL
senior tag
-
Ragnar95
félisten
-
SoldierL
senior tag
Talán ha nem türelmetlenkednél és nem neked állna feljebb, ha fél órán belül nem kapsz választ, az sokat segítene

Senkit nem fizetnek azért, hogy válaszoljon itt a fórumon, szóval majd ha valaki olyan olvassa a kérdésed, aki tudja a választ, akkor ő válaszol, ha meg nem tudja senki a választ, akkor ez van...Csak segítséget kértem.
-
Ragnar95
félisten
Talán ha nem türelmetlenkednél és nem neked állna feljebb, ha fél órán belül nem kapsz választ, az sokat segítene

Senkit nem fizetnek azért, hogy válaszoljon itt a fórumon, szóval majd ha valaki olyan olvassa a kérdésed, aki tudja a választ, akkor ő válaszol, ha meg nem tudja senki a választ, akkor ez van... -
SoldierL
senior tag
-
SoldierL
senior tag
Ugy probáltam ahogy a szifon oldalán le van írva. A PPhelper-el. Itunes-restore, Keresés ki, repülő üzemmod. Tudnátok segíteni?
-
Noxy
veterán
Az a baj itt ebben a fórumban meg az iPhone topikban is, hogy ha valaki nem tud, vagy nem ért valamit mindjárt a másikban keresi a hibát. Ezt sokan alpári stílusban fikázva teszik. Ha meg hasonló stílusban kap választ mindjárt besértődik, indul a szájkarate amiben már szó sincs az eredeti problémáról, meg mindjárt akadnak hasonszőrű társak is, akik partnerek ebben.
-
20ár
tag
-
silmatauki
őstag
-
silmatauki
őstag
-
SoldierL
senior tag
Mostmár nem lehet Jailbraikelni sem. Az istenért sem sikerül. Ennyit a Szifon szaktudásáról.
-
SoldierL
senior tag
A 9.3.3 jb használhatatlan. Semi-tethered ezért befagy a cydia bármilyen telpitett alkalmazástól. Inkább ki se adták volna.
-
vadászcsiga
félisten
sziasztok!
egyszerűen nem boldogulok az alábbi problémával:
van egy csomó fényképet tartalmazó mappa, a PC-men, amit szeretnék felrakni az asszony ipad-jére. iTunes-szal nem találtam erre opciót. Feltettem dropboxra is a mappát, gondoltam majd onnan letöltöm. Hát nem. Mondja már el valaki, hogy hogyan tudom ezt megcsinálni, plíz
(egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kell ezt ennyire elbonyolítani ezeken az apple cuccokon ezeket a dolgokat. úgy gondolom, hogy pont azért jók ezek a cuccok, mert egy kevésbé hozzáértő user is tudja használni ezeket az eszközöket, nem kell foglalkozni olyan dolgokkal, mint pl, h az android nagyon gyorsan teleszemeteli a rendszert, háttérben futó progik, stb.... erre a fájlok mozgatása az eszközre olyan bonyolult, hogy nem boldogul vele még egy tapasztalt user sem... na bocs, nem fikázni jöttem ide, de nem értem ezt....)
előre is köszönöm
Én nem szoktam iTunes-al szarakodni. Valami wifi transzferes appal egyszerűen átküldöm a képeket oda vissza oda ahova kell. A PhotoSyncet használom de van pár másik is.
-
dreizwanzig
aktív tag
Ha Windows -t használsz akkor tedd fel a iCloud for Windows ( Apple Support) gépre és azzal a iCloud.com-ról lehet képeket másolni. De még egyszerűbb hogyha a iOS &Android Manager free - vel (syncios.com)
köszi! a syncios féle cuccal nagyon egyszerű. ezer hála

-
univerzita
addikt
Ha Windows -t használsz akkor tedd fel a iCloud for Windows ( Apple Support) gépre és azzal a iCloud.com-ról lehet képeket másolni. De még egyszerűbb hogyha a iOS &Android Manager free - vel (syncios.com)
-
dreizwanzig
aktív tag
hát esküszöm neked, hogy nincs ott olyan lehetőség, hogy kiválasszam, hogy honnan szinkronizáljam a képeket....

a dropboxban meg szintén nincs olyan opció, hogy letöltsem a mappát -
dreizwanzig
aktív tag
Pedig nagyon nem olyan bonyolult az

iTunes>iPad>Photos>Sync Photos>Kiválasztod, honnan szinkronizálja a fotókat
Vagy még egyszerűbb, ha felrakod gépre az iCloud Control Centre-t, bekapcsolod az iCloud Photo Libraryt és akkor iCloudon keresztül szinkronizálódnak a képek.
Dropboxban meg nem értem, mi nem ment, feltöltöd gépen, iPaden megnyitod a Dropbox appot és látsz mindent, onnan le is tudod menteni a képeket.hát esküszöm neked, hogy nincs ott olyan lehetőség, hogy kiválasszam, hogy honnan szinkronizáljam a képeket....

a dropboxban meg szintén nincs olyan opció, hogy letöltsem a mappát -
Ragnar95
félisten
sziasztok!
van egy csomó fényképet tartalmazó mappa, a PC-men, amit szeretnék felrakni az asszony ipad-jére. iTunes-szal nem találtam erre opciót. Feltettem dropboxra is a mappát, gondoltam majd onnan letöltöm. Hát nem. Mondja már el valaki, hogy hogyan tudom ezt megcsinálni, plíz
(egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kell ezt ennyire elbonyolítani ezeken az apple cuccokon ezeket a dolgokat. úgy gondolom, hogy pont azért jók ezek a cuccok, mert egy kevésbé hozzáértő user is tudja használni ezeket az eszközöket, nem kell foglalkozni olyan dolgokkal, mint pl, h az android nagyon gyorsan teleszemeteli a rendszert, háttérben futó progik, stb.... erre a fájlok mozgatása az eszközre olyan bonyolult, hogy nem boldogul vele még egy tapasztalt user sem... na bocs, nem fikázni jöttem ide, de nem értem ezt....)
előre is köszönöm
Pedig nagyon nem olyan bonyolult az

iTunes>iPad>Photos>Sync Photos>Kiválasztod, honnan szinkronizálja a fotókat
Vagy még egyszerűbb, ha felrakod gépre az iCloud Control Centre-t, bekapcsolod az iCloud Photo Libraryt és akkor iCloudon keresztül szinkronizálódnak a képek.
Dropboxban meg nem értem, mi nem ment, feltöltöd gépen, iPaden megnyitod a Dropbox appot és látsz mindent, onnan le is tudod menteni a képeket. -
dreizwanzig
aktív tag
sziasztok!
előre is köszönöm
-
SoldierL
senior tag
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Miért nem tudom jailbreakelni az ipad mini 2-őt? Szifon oldaláról csinálom és nem megy. Nem léo tovább a betű kód megadása után. Mi lehet a gond? Repüső üzemmód és keresés kikapcsolva természetesen.
-
vadászcsiga
félisten
-
törölt tag
Sima Airre vagyok kiváncsi igazából.
Gondolom azon is ugyanúgy jól működik...
-
vadászcsiga
félisten
-
törölt tag
Errol jut eszembe, Airen valaki használja a 10-et?
Én pár napja használom, de semmi különöset, mármint negatívumot nem tapasztaltam! Viszont az újítások nagyon jók!
(iPad Air 2) -
vadászcsiga
félisten
Sziasztok,
Hamarosan megöröklök egy ipad 4-et amin még az ios7.1.2 van. Ahogy nézegettem elég gyors még mindig ezzel a szoftverrel csak ahogy tudom van pár app amit már nem lehet letölteni erre a verzióra. Félek kicsit hogy ha frissítek 9.3-ra lassabb lesz a gép. Ti mit mondanátok, bírja még az A6X proci a 9-es ios-t vagy inkább maradjak a biztos 7-1-nél?
Hagyd rajta a 7-et. Ha valamilyen appra vágysz töltsd le pc-n, majd telefonon keresd ki purchased-en. Fel fog ajanlani egy kompatibilis verziót.
-
Taybor
tag
Sziasztok,
Hamarosan megöröklök egy ipad 4-et amin még az ios7.1.2 van. Ahogy nézegettem elég gyors még mindig ezzel a szoftverrel csak ahogy tudom van pár app amit már nem lehet letölteni erre a verzióra. Félek kicsit hogy ha frissítek 9.3-ra lassabb lesz a gép. Ti mit mondanátok, bírja még az A6X proci a 9-es ios-t vagy inkább maradjak a biztos 7-1-nél?
-
vadászcsiga
félisten
Errol jut eszembe, Airen valaki használja a 10-et?
Új hozzászólás Aktív témák
-
13600 - 13501
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- További aktív témák...
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Apple iPad (6. generáció) Wi-Fi 128GB Space Gray 95% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- Samsung Galaxy A15 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Eladó új Lenovo ThinkBook 16 Ultra 5 225U 32GB DDR5 FHD+ Garancia
- 27% - ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Alaplap!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. remelem sargasodas nem jon elo gari lejarta utan.

Lehet igazuk volt az elemzöknek az iPad eladásokkal kapcsolatban!

(iPad Air 2)