Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
Sziasztok!
Van egy 4 éves air2 ipadem. Safari Spotify YouTube, szal általános használatra és még egész tűrhető a sebesség és az uzemido. Most meg a 12.4 os van rajta, érdekelne hogy a 14.7 mennyire lassítaná be szerintetek? Érdemes feltenni? Tekintve hogy hogy meg pár évig használnám. -
Taybor
tag
Sziasztok,
Par hete vettem egy air 2 készüléket. Ami csucs szuper már csak valami jó tokot keresek hozza eBayrol. Szerintetek ez milyen minőségű?[link]
Valakinek van tapasztalata az ilyen eBayes tokokkal? Pl mágneses zar jól működhet stb.
-
Taybor
tag
Sziasztok
Nagy dilemma elott állok. Örököltem egy ipad 4 készüléket amin meg az ios 7.1 van. Amivel egész odáig semmi bajom nem lenne ha le tudnék rá tölteni appokat a storebol de sajnos a legtöbb minimum ios 8at kėr. Felek ha frissitek nagyon belassul a 10.1 tol és nem hozza azt az élményt. Ti mit gondoltok? Sehol nem találok véleményt érdemes e.
Arra van lehetőség hogy update esetén egy ideig meg visszaállítsam az előző verziót? -
Taybor
tag
Sziasztok,
Hamarosan megöröklök egy ipad 4-et amin még az ios7.1.2 van. Ahogy nézegettem elég gyors még mindig ezzel a szoftverrel csak ahogy tudom van pár app amit már nem lehet letölteni erre a verzióra. Félek kicsit hogy ha frissítek 9.3-ra lassabb lesz a gép. Ti mit mondanátok, bírja még az A6X proci a 9-es ios-t vagy inkább maradjak a biztos 7-1-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest