Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Másnak sem frissíti az appokat automatikusan a store? Arra lettem figyelmes, és ez a régi iphoneomnál is így volt, hogy bár kiírja hány update van nem tölti le automatikusan.
Erre van megoldás? Be van állítva a beállításoknál minden, ami a letöltésekre vonatkozik az Apps alkalmazásnak.
Köszi!
mobal,
-
Ipad Air 2-re való Smart Cover jó az új Ipadra? Továbbá milyen hátlap rakható mellé rá?
mobal,
-
Sziasztok!
Air vagy Air 2 tok kompatibilis a 17-es Paddal?
mobal,
-
HA-ról kik az ajánlott eladók? Továbbá ha bukom a szavatosságot mit veszítek vele? Mit ér az valójában?
-
Sziasztok!
HA-ról vennék egy ipadot, bontatnal új (2017). Mennyi az esélye, hogy garival probléma lenne - mondjuk mert külföldről hozta az eladó pl., továbbá le tudom ellenőrizni a garancia érvényességét egy bontatlan terméke esetében?
Köszi!
mobal,
-
Megéri továbbra is Air 2-t venni, vagy az új táblára hajtsak inkább?
-
Sziasztok!
El kell vinnem egy Ipad Air-t szervizbe (2013. december) mert sajnos kékhalálozik. Van itt tapasztalat szervizekkel kapcsolatban? Valószínűleg alaplap hibás.
Mindenképpen profi helyre akarom vinni ahol olyanra is figyelnek, hogy összeszerelés után ne legyen porszem a kijelzőn, ujjlenyomat stb.
Köszi!
mobal,
-
Sziasztok!
Lenne egy Ipad Air, ami kékhalálozik. Mit lehet vele kezdeni - érdemes javíttatni? Már nem garanciális sajnos.
mobal,
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest