Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszönöm a tippet, kipróbáltam, de sajnos nem segített. Egy ötlet: ha törlöm a játékot az iPad-ről és utána újratelepítem, az segíthet? Emiatt nem vesznek el a játékon belüli vásárlásaim? Ha ezt szeretném, pontosan hogyan kell eljárnom? Az iTunes-on keresztül lett telepítve eredetileg, látni is az Alkalmazásoknál. Elvileg (gyakorlatilag is) ott van egy olyan opció, hogy a "Játék törlése". Amikor töröltem, az App Store-ból újra lehúzhatom a játékot úgy, hogy egyúttal meglegyen minden vásárlásom is? Még nem csináltam hasonlót, ezért vagyok bizonytalan az egész folyamattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- samsung galaxy tab s9 128gb
- Bigme HiBreak Pro e-ink okostelefon
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest