Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gzbotii
üzenetére
Akkor bocs, félreértettem. Új iPhone, iPad mindig azzal a legjobb amivel veszi az ember. Később csak a panaszok jönnek hogy milyen jó volt azzal. iPad 2018-ba még egy 12 biztos bele férne, de nekem nem hozhat olyan újdonságot amiért frissíteném. Air után 11-el így is kétségbeejtően gyors
Mi kell még? -
mattheus
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Nekem is volt Mini 2. Nálam annak idején az iOS 9 -> 10 váltás volt az ami érezhetően belassította. iOS 10 -> 11 viszont nem hozott teljesítményben lényegi változást. Médiafogyasztásra továbbra is tökéletes volt (böngészés, HBO, Netflix vagy Youtube), párhuzamos programfuttatásra már azonban sajnos nem igazán.
-
cooi11
senior tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Elváltam.
Ha náluk voltam használtam, most ügyködöt rajta a fiam és ez sült ki.
Én ráérek így tőletek kérek segítséget.
Köszönöm a türelmeteket, a DFU rész megy most az ipadon, de legalább valami történik.
Megint azt írja : ipad letiltva kapcsolódás az ituneshoz
Mit csináljak? -
-
kezo0
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
Olvastam már sokszor arról, hogy létezik egy ilyen bug, de az az igazság, hogy sosem tudtam pontosan, hogy mit ért alatta, aki erről beszél. Kicsit talán nehézkesebb kijelölni egy szövegrészt, mint mondjuk egy droidos eszközön, de ezen kívül én nem tudom, mi ez a bug...
-
zolikaDB
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
Akkor csak beigazolodott ez az uj sw regi hw-n belassitos dolog...
Nekem Air 2-n a 9.3.1 van, es ez igy is marad.
Ket ev utan csinaltam egy teljes visszaallitast, tiszta lappal inditottam, nekem ez a keszulek igy pazar! Meg mindig
Unokaocsem szinten ezen az iOS verzion maradt Mini 2-vel, neki sincs gondja. -
Romvr
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Air 2-n próbálgatom már egy hete. Most Beta 4 van fent. Nagyjából jól fut, csak rengeteg bug van még benne. Többség nem "deal breaking" csak szimplán észrevehető de mivel úgy raktam fel hogy "lássuk mit tud" így számítottam gondokra. Ahhoz képest viszont jól fut hogy hónapokra van még a végleges verzió.
- Zárolt képernyőnél ha elforgatod akkor a háttér és az óra forog vele, minden szöveg és "hot corner" marad a power gomb megnyomásakori helyen. Ez Beta 3-ban még jól működött.
- Több billentyűzet esetén a Z-Y helye néha felcserélődik grafikailag, azaz ha magyarra állítva ottragadt az Y attól még Z lesz ha megnyomom... stb.
- Néhány alkalmazásnál a balra suhintásos delete-nél a szöveg fejjel lefele van... főleg Pushbullet-nél szembetűnő de más 3rd party alkalmazásnál is találkoztam már vele. Inkább vicces mint zavaró
- Olvasási Lista törlése bezárja a Safari-t. Azaz ha beraktál mondjuk 8 cikket a Prohardverről akkor 8 alkalommal dob ki mikor törölgeted őket suhintással.
- "Files"-nál hiányzik az iPad, csak iCloud van mint lehetőség. (OneDrive-ot/GoogleDrive-ot is be lehet tenni de csak Read Only lesz, még másolni sem lehet belőle)
- Néhány alkalmazás traumaként éli meg az új Split View-ot és bezárul, magával rántva az éppen megnyitva lévő alkalmazást is. Viber pedig szimplán nem méretezi át magát az esetek 70%-ban. Ez kicsit idegesítő. Meg a Multitask új korlátozása is baj, de már kezdem megszokni. Cserébe a Dock-ra rakás alkalmazás betehető.
- Dock sok alkalmazással gyakran nem jól érzékeli az érintést. Legtöbbször az eggyel jobbra lévő alkalmazást nyitja meg ha rájön az öt perc. Pedig az ujjam a kívánt alkalmazás ikonján pihen.
- Dock-ról bezárni appot néha nem engedi. Hiába püfölöm a minus jelet pont nem érdekli. Főleg akkor ha három alkalmazás van a "recent" részen akkor a középső (második) appot nem lehet kilőni.
- Drag and Drop még Apple alkalmazások között se mindig működik. 10/7-es aránnyal jó csak.
- Lassulások és szaggatások előfordulnak gyakorta, főlek appból kilépés/belépés közben. Na meg a Widgetekre váltásoknál szokott látványosat akadni.
- Meg persze a képernyőidő inkább 6-7 óra mint 8-10. De StandBy-ban jóformán óránként 1%-ot csökken csak az LTE modell.Így hirtelen ennyi ami eszembe jutott. Biztos van még csak azok nem feltűnő problémák, vagy már megszoktam őket

-
blakey
titán
válasz
gzbotii
üzenetére
Mire gondolsz? Enyém 2 éves, nem gyilkolom de nincs semmi gond vele, nyilván ha valami nagyobb terhelésnek lenne kitéve akkor lehet, hogy megadná magát. Az is előfordulhat, hogy egyik,-másik gyártási széria gyengébb minőségű, legalábbis olvasni olyan hibákról amikről én pl. még nem is hallottam, de lehet, hogy extrém használatnak vannak kitéve.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Mostanában nekem is elég használhatatlan néha a mini 2. 10.3-nál írtam, hogy egy játék néha fogja magát, és leesik 20fps-re. 10.3.1-nél ritkábban jön elő, de előfordul, ráadásul nem csak annál a játéknál, hanem minden GPU-t igénylő 2D/3D rajzolásnál. A 10.3 elég radikális frissítésnek mondható, és azóta jelentkezik a gond.
Kicsit lassabbnak is érzem a megnyitás/görgetés dolgokat, valamint ilyen apróságok, hogy Zenében kikapcsolom az ismétlést, és magától visszakapcsolja, lefekvéshez hallgatom néha (nehezen alszom el), és másnap nagyon érződik, ha egész éjjel szólt a fülembe. Majd egy teljes visszaállítást megpróbálok valamikor mindenesetre.
Karcolások tekintetében viszont nincs vele probléma, sok ideig használtam fólia/tok nélkül, és makulátlan.
-
zolikaDB
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
Az iOS rendszeren kár rugózni. Van, akinek lassult, van akinek gyorsult, olyan, mintha ez tök szubjektív lenne.
A tokra visszatérve, nálam 1-2 hétig volt pucin, utána ment rá a gyári-kopi tok (majd egy nagyon-nagyon minőségi Baseus), meg Mocolo üvegfólia. Olyan a készülék, mint az új. A sebesség nekem megfelel, 9.3.1-en vagyok, szerintem ez marad is. Akkuidő csökkent, 14-15 órákat hoz, így 1.5 évesen, korábban ment a 18 is.
De még mindig azt mondom, hogyha tablet, akkor csakis Ipad - és ha csökkennek is az eladások, számomra akkor is ez a legjobb tartalomfogyasztó eszköz. -
-
milszab
senior tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Én egy ilyen váltást csináltam nem rég. Legfőképp a nagyobb tárhely miatt. AHsznált árakat elnézve majdnem annyiért osztogatták a 2-est mint a 4-est így inkább az mellett döntöttam. Érhezhetően gyorsabb, bár nem olyan látványosan mint az 1 és a 2 között volt. Meg tetszik hogy könnyebb és vékonyabb. De kár érte hogy más a méret így új tok kell hozzá. Szerintem ha használt árakat nézed ki lehet fogni jót. Én amik voltak eddig mind használt volt és semmi bajuk.
-
válasz
gzbotii
üzenetére
1) emiatt miért lenne hülye bárki is? szerintem meg te vagy hülye, hogy emiatt hülyézel le másokat

2) hány milliószor kell leírni, hogy végre megjegyezzétek, hogy tárhelyre rámondani, hogy "sok vagy kevés" NEM LEHET mivel felhasználófüggő! Nekem tabletem életemben nem volt 16GBnál nagyobb mivel, még a felét SEM töltöm meg! Telefonból viszont szigorúan 64GBot veszek mindig.... na bumm. Ennyit erről hogy mi sok és mi kevés.
-
DigitXT
félisten
válasz
gzbotii
üzenetére
És hétfő éjjel miért nem dugtad töltőre? Vagy éjszaka is nyomkodod?

(Költői kérdés, mert igazából nem érdekel...) Január óta van meg a cucc, ment
fel rá a frissítés, amint lehetett. Az RR3 egyre jobban fut. Ha tölteni kell töltöm.
Jellemzően alvás közben nem szoktam nyomogatni, és amúgy: gyorsan tölt.
-
univerzita
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
Mivel tegnap töltöttem fel a Airt aksi időről még nemtudok nyilatkozni. Nekem mostanában 12- 14 órát bír ( nem merítem le tisztára). De a sima 9.3-al bírta akár 18 órát is. A rendszert én pörgőssebnek érzem a előzőhöz képest ( de lehet hogy ez csak afajta,,placebo " érzés.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii
üzenetére
Szerintetek ha elviszem Münchenben garanciában egy Apple storeba, kezdenek vele valamit?
Vagy iStyle itt? Van esély rá?Ma reggel 46% volt (10 órakor), használtam kb egy órát...most meg mar 10%

Most két hete meg 100% toltottsegrol, magában, wi-fi kikapcsolva, lerakva lemerült es baromi forró volt... -
zolikaDB
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
Haat, cirka 7500 huf elofizu, ha kihasznalod, akkor megeri. Jobb, mint ami nekem volt 5e-ert ikon200 5 eve.
Amugy ez ket evre 216e HUF... Sok penz.
Unokaocsemnek majdnem a kezdetek ota 5s van, 8 koruli iOS-el sokkal porgosebb volt, mint most 9.2-vel.
Ebben a meretben en varnek SE-re. -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mi kell még?

Legtöbb app iOS9-et kér, de sok 10-et.

Egyébként a Airen jó a 9.3.3 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)