Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
-
bigsee
addikt
Ma megjött a 18-án rendelt üveglap, hat nap alatt!!!
Már csak nekem kell tudnom rendesen felrakni. 
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
rookie8906
üzenetére
Nincs.
-
rookie8906
csendes tag
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem.
Vettem 2 ipad mini 2-t.
Olyan kérdésem van,hogy van-e olyan program ios-re,hogy a tab-ot rá tudjam tükrözni a pc-re és azt egérrel irányítsam?
Androidnál ugye ez megoldható teamviewer vagy vysor segítségével.
IOS-hez is találtam reflector meg airplay progikat,de azok csak tükröznek ha jól láttam és kezelni nem tudom egérrel.
Van valakinek erre megoldása?
Köszi.
Üdv -
soo277
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
de csakma cloudot nem tudom meg változtatni
I tunnes és store
már a sajátom -
soo277
őstag
sziasztok
vettem egy Ipad 2est, ausztriában
minden ok vele
kérdésem az lenne,hogyan tudom meg változtatni ICloud felhasználot?
sajna régi tulajjal már nem tudok beszélni
köszi -
Scale
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom egy iPad Mini 2/4 vásárlásán viszont most nem látom sehol se akciósan és az lenne a kérdésem, hogy mostanság valamelyik készülék a kettő közül 32 gigás változatban egy normálisabb akcióban mennyibe szokott kerülni? Illetve hol érdemes venni?
Előre is köszönöm a válaszokat!

-
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy ipad 2-essel vannak hangerő gondjaim.
Amennyire emlékszem, eredeti állapotában mintha túl hangos lett volna, utána valami át lett állítva, és azóta meg túl halk. Már átállítani sem tudom, mert maximum hangerőn is halk. Természetesen megtaláltam a beállítások alatt a hangerő szabályozót, és ott maxon van, de úgy is túl halk.
Azóta ha hallani is akarom normálisan, kihúzom belőle a fejhallgatót, és inkább anélkül nézek rajta videókat / hallgatok mp3-akat, mert olyankor hangosabban szól. (Furcsa.) A fejhallgatót egyébként leteszteltem laptopban is, semmi baja, sokkal hangosabb is tud lenni.
Létezik valahol valami eldugott beállítási lehetőség, ami nem egyértelmű, hogy ott van, és nem sikerült megtalálnom?
-
-
Gross
csendes tag
Még az érdekelne hogy ha a teljesítmény számít a 9.7es pro jobb választás mint mondjuk a Samsung s2? Ha valaki esetleg tudna ebben segíteni... Gondolom a net tele van összehasonlító videókkal de sajnos külföldön vagyok még pár napig pár mega adatforgalommal így nem tudok nyomozni ilyen ügyben.

-
Gross
csendes tag
Sziasztok! Ha leginkább játékokhoz használnám az Ipad pro tabletet lehet gondom a 9.7-el? Ertem ezalatt a fele mennyiségű ramot. Vagy biztos lehetek benne hogy a jellenleg elérhető játékok simán futnak majd?
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az itt ajánlott oldalon kérték a vásárlás időpontját - amit a dobozon talált matricáról írtam be - és a sorozatszámot. Ezek alapján dobta nekem a körülbelüli lejárati dátumot. Nem tudom miért "körülbelüli" dátumot mondott. Az biztos hogy a készülék végig a dobozában volt, és senki sem kapcsolta be, úgyhogy ha a garancia az első bekapcsolástól ketyeg, akkor az indulás még várat magára.
-
jilian
addikt
válasz
lajthabalazs
üzenetére
Hogy lehet valami vadonatúj, bontatlan, ha augusztus óta ketyeg a gari?

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
lajthabalazs
üzenetére
Sorozatszám alapján megy az első aktiválástól. ITT ellenőrizhető. Papír nem kell hozzá.
-
lajthabalazs
senior tag
Sziasztok!
Az előző munkahelyemen kicsit megkésve vettem át ma egy iPad Air 2-t. Vadonat új, bontatlan, de se számla, se garilevél. Ilyenkor mi a helyzet? Van a Dell-hez hasonló service tag-hez kötött garancia? Vagy a dobozban van garancialevél, és be kell vinni egy márkaszervízbe lepecsételni?
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Módosította: Mate ]
-
dorika87
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
Köszönöm. Én is jobban hajlok a mini 4 felé, pont a kézben tartás miatt, mert javarészt úgy lenne használva.
Ha nincs számottevő különbség a Air 2 és mini 4 között, akkor csak azért nem veszek Air 2-t, mert jobb proci van benne, viszont kézben tartani meg alig fogom tudni a mérete miatt. -
válasz
access_denied
üzenetére
ezek a honlapok semmire sem jók, mivel a nyers számítási kapacitás csak egy jellemző
a valós "gyorsaságot" inkább Youtube videókról nézd meg
-
access_denied
senior tag
válasz
dorika87
üzenetére
A8X és A8 procik vannak bennük: ezek összehasonlítása.
Mivel a felbontásuk azonos, így az Air 2 valamivel, nem számottevően gyorsabb lesz.
-
dorika87
őstag
Sziasztok. iPad Air 2 és iPad mini 4 között vacilálok. Látom hasonló árban kaphatók viszont nekem bőven elég a 7.9colos kijelző. Nem szeretnék annál nagyobbat, mert néha még a mostani 7 colos tabletemet is nehéz tartani kézben hosszútávon.
Az Air 2 erősebb hardverben és tudásban a mini 4-hez képest?
Tehát megéri elgondolkodnom a nagyobb kijelző miatt? -
Chereiose
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Én is ezt tudom tanácsolni, ami nem rég nálam volt Air 2 tudtam, hogy azt kell már venni, még mindig nagyon gyors és valószínűleg elég lesz még szerintem 2 évig. Egy dolog ami még jól jött volna, az a 2. generációs Touch ID, de hát amikor kijött akkor még nem volt, de pl az Iphone 6s-ben nagyon jó, hogy ilyen gyors

-
-
Chereiose
addikt
válasz
üzenetére
Nyugi ezzel tisztában vagyok, volt a kezem alatt már egy Air, aztán egy mini 3, majd megint egy Air és legutóbb egy Air 2, bár azt nem magamnak vettem
Arra fogalmaztam ezt meg, hogy leginkább itt aprón most túl vannak árazva a mai szemmel meglévő tudásához képest a mini 2-esek. -
Oldman2
nagyúr
Ha már feljött a Mini 1 vásárlás, akkor részemről is egy hasonló kérdés:
iPad Air 1-est érdemes-e még vásárolni?
Jelenleg max. 80-at szánnék rá.
-
Chereiose
addikt
Köszi, akkor hagyom is a nézelődést. Viszont a mini 2-vel meg az a bajom, hogy ahhoz képest, hogy milyen idős meg milyen régi a hardver benne, elég nevetséges áron mennek, inkább 60 ezer fele, mint 50K felé...És egyes hirdetőknél meg újonan 85K...El vannak tévedve az árral eléggé sajnos.
-
-
Chereiose
addikt
Ipad mini 1-et öngyilkosság már venni? Igazából nagyjábol tudom, hogy milyen sebességre kell számítani, de inkább úgy kérdezném, hogy mennyit érdemes kifizetni rá használtan? Én olyan ~30K körül gondolom, hogy annyit ér.
-
z67
őstag
válasz
csabiks
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, tartok tőle hogy a nem hivatalos forgalmazó dolog körül van a kutya elásva. Nem hiszem el, hogy olyan iszonyú nagy költség lenne egy konfig fájlt elfogadtatni az Apple-lel. Nem látom az ellenérdeket a gyártó részéről. Amiért fontosnak találom ezt, hogy az iPad legalább 2x annyi ideig vagy tovább is tud üzemelni, mint a külön kapott mifi, nem beszélve a plusz eszközök cipeléséről és a plusz kártyaigényről. Az ügyfélszolgálat meg annyira van képben az egész kapcsán, hogy még azt sem tudták, hogy minden iPad független.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
poisonborz
üzenetére
Próbáld ki a Gboardot a Google app-ból.
-
DJohnnyka
újonc
Win 10 alól tudom- e irányítani az iPad 4- et?
-
Ragnar95
félisten
válasz
poisonborz
üzenetére
3rd party billentyűzet appok sajnos még mindig kritikán aluliak, de teljesértékű magyar billentyűzet valószínűleg azért nincs is, mert ha külön gombja lenne az ékezetes magánhangzóknak is, túl kicsik lennének a billentyűk és ez a használati élmény rovására menne.
-
Ragnar95
félisten
válasz
poisonborz
üzenetére
Nem kell semmit letölteni, ha a Beállítások>Általános>Billentyűzet alatt hozzá van adva a magyar billentyűzet, akkor ott lesznek az ékezetes billentyűk is. Ezek beírásához az adott magánhangzón hosszan nyomva kell tartani az ujjad és ekkor feldobja a hozzá tartozó ékezeteket.
-
poisonborz
csendes tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
poisonborz
üzenetére
Billentyűzet van magyar, FB app valóban nem tud magyarul, de nincs benne annyi szöveg, hogy ezt ne lehessen kibírni 0 angoltudással is akár...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
poisonborz
üzenetére
Fb-n melyik szót nem érted?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
poisonborz
üzenetére
Tud magyarul a billentyűzet.
-
poisonborz
csendes tag
Sziasztok,
Anyumnak vettem egy ipadet nemrég, gondolva hogy egyszerűbb lesz mint egy Android tablet. A magyar billentyűzet hiánya sem piskóta, de komolyan, jól látom, nincs magyar Facebook alkalmazás??! A FB oldal pedig borzasztó élmény könyvjelzőként homescreenről... Van valamilyen megoldás/alternatív kliens? -
NGA
addikt
válasz
galaxys80
üzenetére
"A WIN-esek közül meg majdnem biztos, hogy egyik sem"
Szinte mindegyik támogatja. Tulajdonképpen egy win10-es tabra bármit rádughatsz, amihez van win10 driver, kezelni fogja. (Scanner, nyomtató, külső hdd, pendrive, bill, egér stb.)
Sakab: pc-re fel kell telepiteni a serviio-t, majd ipadra a vlc-t és mehet a filmnézés.
-
Sakab
senior tag
Ne már...akkor miért árulnak tonna számra ebayen ipad-hez OTG kábelt?Jailbreakkel?
Egyre jobban agyalok azon h eladom az airt meg a netbookom es a 2ő árából veszek egy win10es tabletet, mert ez a bekorlátozás kiakaszt. -
Süvi
őstag
Nekem ezekkel van tapasztalatom., ki lehet jönni egyébként olcsóbban is.
-
Sakab
senior tag
sziasztok, adott egy ipad air 128gb 10.1 rendszer. Van egy OTG kabelem es egy 128 Gb pendriveom amire filmeket szeretnék tenni és az ipadon pedig lejátszanam. Ezt h tudom megoldani mit kellene feltelepítenem? Mert igy jelenleg hiába dugom rá valami importalo ablak bejon amibe nem látszik semmi sem :/
-
Watto1991
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Szavatosságnál bizonyítanod kell, hogy a hiba már akkor is fennállt, mikor már megkaptad a készüléket.. az megint más, hogy az eladók nagy része átveszi javításra ügyfélélmény miatt, de egyáltalán nem kötelező. Személyes tapasztalat, 1,5 évesen elszállt egy ismerős iphone-ja, felküldte az Apple-nek, akik megállapították, hogy alaplaphibás majd visszaküldték ugyanúgy. Ezután elvitte a forgalmazóhoz, ahol elküldték, hogy ez nem gyártási hiba.
-
-
Watto1991
senior tag
Szerintem a +1 év szavatosságot ne kezeljük garanciaként ..
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok,
fontolgatom egy Air 2, esetleg az Istyle-os 12,9-es demo pro megvételét. Kérdésem arra vonatkozna, hogy amennyiben az Air 2-t a HA-ról venném, megbízható eladótól (karsaitomasz, kicsi1986), akkor az "érvényes vásárlási dátum" címen fog bekerülni valami az Apple rendszerébe?
Jól gondolom, hogy ez feltétel a gari/jótállás esetleges érvényesítéséhez?Köszi

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
access_denied
üzenetére
Lehet iPaden is fotót szerkeszteni, de bőven elég az ujj hozzá.
-
bigsee
addikt
Urak! Ha már szóbajött a 9.7-es és a fickálás, érdemes egy tollba beruházni, ha pl. csak szerkeszteni akarom a képeimet (LR, PS, stb...) és nem igazán a rajzolás az életcélom? Tehát kezelni szeretném a cerkával, nem rajzolni. Vagy erre más Pen is elég...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Már csak nekem kell tudnom rendesen felrakni. 

.