- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
13400 - 13301
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
Kikapcsolod az iPad- t, majd a home gombot nyomva, rádugod a PC-re.
iTunes-t elindítod. Innen meg már 1értelmü.
Amúgy olyan meg nincs, hogy egy másik tipusú iPad FW-t, fel lehessen rakni. Még varázslattal sem. -
direwolf
őstag
Sziasztok! Adott egy iPad 3 3g (A1430) de valaki valahogy rávarázsolt egy WiFi only firmwaret, és az iTunes nem engedi a sajátját visszarakni. Hogy lehetne ezt gyógyítani?
-
hunited88
tag
Sziasztok.
Egy kis segitseget szeretnek kerni. Adott egy air. Olyan hibakat general mostanaban hogy,
- safariban rendzseres a wboldalla problema tortent bla bla es ujratolt. A billentyuzet lehal.
- applikaciokbol random fogja magat es besotetul majd kidob.
- valamint neha rettentoen belassul. Gepelek, egyszercsak lehal a bill. Es egy felperc mulva eszeveszetten elkezdni bepotolni az addig kihagyottakat.Valakinek valami otlet?!
Koszi

-
Gigicuci
senior tag
-
dauphin
aktív tag
-
Süvi
őstag
-
BrownB
tag
Sziasztok! Hogyan tudom kiválasztani a VLC videólejátszót, amikor filmet szeretnék nézni? Alapból a gyári töltődik be, de szeretném, ha a VLC játszaná le a műsort. A filmek egy Leef iBridge-n vannak, ami csatlakoztatva van az iPad-hez (természetesen
) A gyári lejátszónál ellehet tüntetni a felső és alsó kezelősávot filmnézés közben? Köszönöm.Szia! A Leef appban miután elindítottad a videót, érintsd meg a képernyőt a sávokon kívül és így eltűnik. Más appal közvetlenül nem tudod lejátszani a videót, csak úgy ha bemásolod a készülékedre az adott app konténerébe.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Hogyan tudom kiválasztani a VLC videólejátszót, amikor filmet szeretnék nézni? Alapból a gyári töltődik be, de szeretném, ha a VLC játszaná le a műsort. A filmek egy Leef iBridge-n vannak, ami csatlakoztatva van az iPad-hez (természetesen
) A gyári lejátszónál ellehet tüntetni a felső és alsó kezelősávot filmnézés közben? Köszönöm. -
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki tippet adni, hol lenne érdemes új Ipad Air 32-t venni?
Köszi
-
TayRol
nagyúr
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Ipad mini2-nél milyen a 9.3.3? Aki frissitette mit vett észre? Amugy furcsa h nekem le sem tölti magátol a frissitést. Pedig már volt töltőn wifivel.
-
aha.e
tag
-
Handball94
senior tag
-
Ragnar95
félisten
-
aha.e
tag
Ha van rá pénz, igen.
Elvileg 10 még rátehető lesz Ipad mini 2-re, de 9-es főverziónál frissebbet nem biztos hogy érdemes rá tenni. Ettől függetlenül még mindig egy elég jó ár/érték arányú tablet az ipad mini 2 és használható.Mivel nyújtana többet?
-
Handball94
senior tag
Ha van rá pénz, igen.
Elvileg 10 még rátehető lesz Ipad mini 2-re, de 9-es főverziónál frissebbet nem biztos hogy érdemes rá tenni. Ettől függetlenül még mindig egy elég jó ár/érték arányú tablet az ipad mini 2 és használható. -
Hauptmann
veterán
-
Noxy
veterán
-
Süvi
őstag
Ill.tapasztalom szerint akkor is tud koordinátát tenni hozzá, ha nem csatlakoztunk a wifi-hez, de érzékelt hálózatot.
-
Ragnar95
félisten
-
Hauptmann
veterán
-
Ragnar95
félisten
-
aha.e
tag
Helló!
Ipad mini 2-t érdemes lecserélni Ipad mini 4-re? Mini 2 -t meddig frissítik még?
-
Hauptmann
veterán
Ipad 3 esetén a fényképhz hozzácsatolódik a GPS koorsináta is? Nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget.
-
vadászcsiga
félisten
9.2.1. Nálam is használható volt a 9.3, egyedül ez a ph bug, illetve a jobbról elhúzható multitskban levő messenger amiben nem használható a kétújjas kurzor ami baromira zavart.
Így 5-6 év ios-ezes után már kevéssé viselem el ezeket az apró, de annál dühítőbb hibákat. -
focvis
veterán
Akkor marad az állandó figyelmeztetés hogy frissitsek

Melyik verziónál jársz?
Szülők Airjén egész használható a 9.3.2; 8-as jobb volt valamivel persze.@Alex91: igazából csak ennyi, megszokható.
-
Alex91
félisten
-
vadászcsiga
félisten
-
focvis
veterán
PH bug?
-
vadászcsiga
félisten
A copy - paste szerintem nem lesz javítva egyik verzióban sem, a Apple le fogja szabadalmaztatni úgy ahogy van
Egyébként a Airen jó a 9.3.3 
PH bug?
-
univerzita
addikt
-
vadászcsiga
félisten
-
gzbotii
nagyúr
-
koxkids
őstag
Kint van a 9.3.3

-
saphancs
aktív tag
-
nofi
addikt
-
saphancs
aktív tag
Ipad mini 3-re nem lehet feltenni a 10-es betat?
-
dauphin
aktív tag
Multitasking gesture-öket ha bekapcsolod, akkor ki tudsz lépni appokból gesture-ökkel is.
Viszont tök fölösleges bezárni az appokat, használni semmit nem használ, cserébe lassabb lesz utána a megnyitása az adott appnak, mivel újra be kell tölteni a memóriába és az akku is jobban merül így a legtöbb esetben.Köszönöm, és neked is (#13359) Noxy!
-
Ragnar95
félisten
Köszönöm szépen.
És neked is (#13354) univerzita. Kérdés: egy programból (vagy appból) való kilépésnél csak a Home gombbal tudok kilépni? Hallottam valami "csippentésről", de lehet, hogy keverem a fogalmakat.U.i.: Van az IOS 9.3-nak vmi rövidebb-hosszabb használati útmutatója, amit átolvashatnék és amiből ötleteket meríthetnék? Csak azért, hogy ne zargassalak benneteket minden apró-cseprő kérdésekkel a rendszer használatával kapcsolatban.

Multitasking gesture-öket ha bekapcsolod, akkor ki tudsz lépni appokból gesture-ökkel is.
Viszont tök fölösleges bezárni az appokat, használni semmit nem használ, cserébe lassabb lesz utána a megnyitása az adott appnak, mivel újra be kell tölteni a memóriába és az akku is jobban merül így a legtöbb esetben. -
törölt tag
iPadről az Apple Music-ból hová tűnt a lejátszási lista szerkesztése?

iPhone-on ott van ahol eddig is...
-
Noxy
veterán
Köszönöm szépen.
És neked is (#13354) univerzita. Kérdés: egy programból (vagy appból) való kilépésnél csak a Home gombbal tudok kilépni? Hallottam valami "csippentésről", de lehet, hogy keverem a fogalmakat.U.i.: Van az IOS 9.3-nak vmi rövidebb-hosszabb használati útmutatója, amit átolvashatnék és amiből ötleteket meríthetnék? Csak azért, hogy ne zargassalak benneteket minden apró-cseprő kérdésekkel a rendszer használatával kapcsolatban.

https://support.apple.com/hu-hu/ipad
-
33as
senior tag
Szia, nekem mini 2-tőn se volt semmi problémám a bétával, most meg "frissítettem" egy mini 4-re na azzal meg egy villám lett!

Még a backupom is visszament a 4-es minire, igaz "csak" másodszorra!
Szerintem nagy hibája nincsen!

Ja, az iPhone 5s-em egyszer csutkára lemerült egy éjszaka alatt! (gondolom valamelyik process ragadt benn
-
dauphin
aktív tag
Köszönöm szépen.

-
Ragnar95
félisten
Sziasztok! Egy újabb kérdéssel jelentkezem
: az iPad folyamatosan frissíti az email-eket (abban az esetben is, hogy a wifi be van kapcsolva és a kijelző altatva van), vagy csak akkor, ha használom a gépet és belépek a levelezésbe? Mert úgy veszem észre, hogy csak abban az esetben frissít, amikor belépek a Mail-be. Vagy kihagytam valami beállítást a postafiókok létrehozásakor?Beállítások>Mail,Kontaktok,Naptárak>Új adatok begyűjtése legyen Pushra vagy Fetchre állítva.
-
Auratech
őstag
Minden ok a 10-zel. jól megy. Geekbenchben is hozza Air2-vel a 4600-as szintet. Akkuidőben is jó, bár nem méregettem. Az alvás mód meglepett. egész jó. Nem azonos az ébresztéssel..Egész kiforrott beta-nak tűnik.
-
univerzita
addikt
: az iPad folyamatosan frissíti az email-eket (abban az esetben is, hogy a wifi be van kapcsolva és a kijelző altatva van), vagy csak akkor, ha használom a gépet és belépek a levelezésbe? Mert úgy veszem észre, hogy csak abban az esetben frissít, amikor belépek a Mail-be. Vagy kihagytam valami beállítást a postafiókok létrehozásakor?Folyamatosan frissít,de függ a fiókoktól. A Mail,Kontaktok -állítva Push -ra
-
dauphin
aktív tag
: az iPad folyamatosan frissíti az email-eket (abban az esetben is, hogy a wifi be van kapcsolva és a kijelző altatva van), vagy csak akkor, ha használom a gépet és belépek a levelezésbe? Mert úgy veszem észre, hogy csak abban az esetben frissít, amikor belépek a Mail-be. Vagy kihagytam valami beállítást a postafiókok létrehozásakor? -
Bagan
aktív tag
Sziasztok! Public IOs10 betat felrakta mar valaki Air 2 re? i5s en nagyon szuper akksi es gyorsasag tekinteteben is. Kivancsi lennek milyen air2-n! Udv
-
hszilard666
veterán
Kábelnek nincsen baja. Tölt tökéletesen, illetve a fent említett módon látja az iTunes és/ vagy Win is. Az iPhone kábelével is hasonló a gond.
Laptop tökéletesen látja, de azon nincs is iTunes.
Hagyom a fenébe. Nem ér ennyit az egész. Majd a képeket átmásolom a win helyett a syncios-al.
Biztos, hogy valami driver nyűg. Csak az a fura, hogy egyetlen iPhone-al sem volt gondja.Rendszergazdaként futtatodmaz itunest? Ha nem akkor lehet hogy az segíthet.
-
galaxys80
veterán
Windows pc-n az usb drivereket érdemes átnézni. USB2 portba dugni az ipadot, ha lehetséges. Javasom a driverpack online szakértő módjának használatát és az alaplapi chipset, usb, .. drivereinek okos frissítését. Minden másból ki a pipát..
Nekem windowsos gubancnak tűnik a dolog.
Másik win gépen minden ok? Ha ott se, akkor kábelcsere. Próbaként. Meg ilyesmik.Kábelnek nincsen baja. Tölt tökéletesen, illetve a fent említett módon látja az iTunes és/ vagy Win is. Az iPhone kábelével is hasonló a gond.
Laptop tökéletesen látja, de azon nincs is iTunes.
Hagyom a fenébe. Nem ér ennyit az egész. Majd a képeket átmásolom a win helyett a syncios-al.
Biztos, hogy valami driver nyűg. Csak az a fura, hogy egyetlen iPhone-al sem volt gondja. -
Auratech
őstag
Windows pc-n az usb drivereket érdemes átnézni. USB2 portba dugni az ipadot, ha lehetséges. Javasom a driverpack online szakértő módjának használatát és az alaplapi chipset, usb, .. drivereinek okos frissítését. Minden másból ki a pipát..
Nekem windowsos gubancnak tűnik a dolog.
Másik win gépen minden ok? Ha ott se, akkor kábelcsere. Próbaként. Meg ilyesmik. -
galaxys80
veterán
Hát végigcsináltam mindent, de az a tetves win nem látja az ipad-et. Csak, ha az iTunes le van törölve.

Pedig most direkt eltávolítottam az eszközkezelőből az Apple Mobile Device. Majd rádugtam az iPadet és elvileg tökéletesen leszedte magának az iPad illesztőprogramját.
Mégsem látja.
-
galaxys80
veterán
-
Ragnar95
félisten
iPhone-on Beállítások>Üzenetek>Üzenetek továbbítása
-
galaxys80
veterán
Arra van valami mód, hogy az iPhone-ra érkező sms-eket is lehessen látni az iPad-en?
Mikor először beaktiváltam az iPad-et, akkor valami hasonlót ajánlott fel egy kód beírásával. De, akkor nem foglalkoztam ezzel.
Vagy félreértettem és csak az iMessage lehetséges?
-
dauphin
aktív tag
Szia!
Nekem ilyenek nincsenek, de vannak mások.
1. Photofast
2, Kingston ez viszi az 1TB-os vinyót is, 18GB-os filmet is lehet róla nézni
3, Kínai
, de kezeli a 64 GB-os kártyátAmire érdemes odafigyelni:
1, sebesség, pl. a kínainak csak 8MB/s
2, Az eszközhöz tartozó alkalmazás funkciói.
pl. A Photofastnak rengeteg szolgáltatása van, de a kínai csak átmozgatást, másolást tud.runner 125: A váltás ára fontos tényező lehet. Én csak a jegyzetelés ill. a toll miatt váltok, ill. elég keveset kell ráfizetnem. De 60-70 e Ft-ot többletet biztosan nem adtam volna. Az Air 2 sztem még sokáig nagyon jó lesz.
Köszönöm szépen a válaszodat, és bocsánatot kérek a figyelmetlenségemért.
Ezek után, hogy kérhetem majd számon a nyolc éves gyermekemen, hogy figyelj oda lányom mindenre, mert apróságokon múlhatnak a nagy dolgok! -
l.sebestyen
senior tag
-
galaxys80
veterán
-
Süvi
őstag
-
galaxys80
veterán
Az Itunes-al együtt leszedtem az összeset.
Utána rádugtam az iPadet, megkereste a Win a driverét és szépen felismerte.
Majd feltelepítettem az iTunes-t és megint nem ismeri fel.
De kipróbáltam azt is, hogy csak az Apple Mobile Device-t szedtem le. Utána win7 megint megkereste a drivert és szépen felismerte. Ilyenkor meg az iTunes rinyált, hogy nem tud elindulni, mert hiányzik valamelyik összetevő és telepítsem újra.
iPhone 6-al semmi gond.Erre esetleg nincsen valakinek ötlete?
-
hszilard666
veterán
Használható, igazából egy nagyon alap fájkezelő.
Open in parancs esetében a VLC-t hozza fel, ott nem csapta hozzá a feliratot.
Viszont az nPlayer is látja hálózatként, azt használom, nagyon szépen viszi.Lenne egy ipades kérdésem. Ha egy appban azt mondom egy fájlra hogy nyissa meg egy másik appban akkor a fájlt duplikálja az ios vagy kiolvassa az egyik app a másikból?
Véleményem szerint kiolvas, Copy to mozgat.
Open is parancs esetében viszont annyi lehet, hogy egyes alkalmazások Gyorsítótárazhatnak, valamennyi növekedés lehet.dauphin : Neked írtam a választ

kabalthenbk: Nem tudom, hogy lesz-e egyszerre két 9,7-es vonal. A pro annyival nem drágább, hogy aki akar venni ne tudjon még rátenni 100 dollárt (ennyi lenne a különbség, ha nem vitték volna le az Air2 árát az újabb modell miatt)
Köszönöm a választ, be is rendelek egyet!

-
Süvi
őstag
ez a kingston nagyon töccik. Az ios appja használható? Srt feliratot kezel? 
Lenne egy ipades kérdésem. Ha egy appban azt mondom egy fájlra hogy nyissa meg egy másik appban akkor a fájlt duplikálja az ios vagy kiolvassa az egyik app a másikból?
Használható, igazából egy nagyon alap fájkezelő.
Open in parancs esetében a VLC-t hozza fel, ott nem csapta hozzá a feliratot.
Viszont az nPlayer is látja hálózatként, azt használom, nagyon szépen viszi.Lenne egy ipades kérdésem. Ha egy appban azt mondom egy fájlra hogy nyissa meg egy másik appban akkor a fájlt duplikálja az ios vagy kiolvassa az egyik app a másikból?
Véleményem szerint kiolvas, Copy to mozgat.
Open is parancs esetében viszont annyi lehet, hogy egyes alkalmazások Gyorsítótárazhatnak, valamennyi növekedés lehet.dauphin : Neked írtam a választ

kabalthenbk: Nem tudom, hogy lesz-e egyszerre két 9,7-es vonal. A pro annyival nem drágább, hogy aki akar venni ne tudjon még rátenni 100 dollárt (ennyi lenne a különbség, ha nem vitték volna le az Air2 árát az újabb modell miatt)
-
nofi
addikt
Hi,
Air 2-rol vajon érdemes 9,7"-os Pro-ra váltani, hoz annyival többet? Kosz.Nekem a Pro inkább tűnik egy dedikált munkatabletnek az Apple Pencil és a fényérzékeny kijelző miatt. Mivel nem rajzolok és esténként előszeretettel használom a night shiftet, nálam ezek a szempontok kiesnek. A 4 hangszóró, gyorsabb proci és a jobb kamera úgyis benne lesz majd az Air 3-ban. Biztos vagyok benne, hogy a "Pro" kiadás mellett az alap tabletvonalat is viszik tovább.
-
dauphin
aktív tag
Köszönöm a kiigazítást, örülök, hogy van egy ilyen fórum, ahol feltehetem a(z) (infantilis) kérdéseimet.
És persze nem küldenek el melegebb éghajlatra. A tegnapi kérdésem első felére visszatérve, van a két eszköz között (Leef iBridge vs Sandisk iXpand) lényeges különbség, ami befolyásolhatja, hogy melyik javára dől el a mérleg nyelve? De mivel eléggé borsos áron adják mindkettőt, van alternatíva arra, hogy olcsóbb megoldással kiválthassam a háttértároló szerepét? Mondjuk vmi adapterrel, amihez csatlakoztatni lehet egy hagyományos USB drive-ot? -
hszilard666
veterán
Szia!
1. Photofast
3, Kínai
pl. A Photofastnak rengeteg szolgáltatása van, de a kínai csak átmozgatást, másolást tud.runner 125: A váltás ára fontos tényező lehet. Én csak a jegyzetelés ill. a toll miatt váltok, ill. elég keveset kell ráfizetnem. De 60-70 e Ft-ot többletet biztosan nem adtam volna. Az Air 2 sztem még sokáig nagyon jó lesz.
Lenne egy ipades kérdésem. Ha egy appban azt mondom egy fájlra hogy nyissa meg egy másik appban akkor a fájlt duplikálja az ios vagy kiolvassa az egyik app a másikból?
-
Süvi
őstag
Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérni a Leef iBRIDGE és a Sandisk iXpand termékekről. Melyik az, amelyik életképesebb iPad-en? Árban semmi különbség nincs, csontra ugyanannyit kérnek mindkettőért (pár forint ide-oda), de tudásban és kezelhetőségben van köztük differencia? Gondolom itt is ugyanúgy áll a 4GB-os mérethatár alapból, igaz? Csak akkor lehet ennél nagyobb méretű fájlt rátenni bármelyikre (gondolok itt a filmekre), ha megformázom FAT32-ről NTFS-re? Az ilyen nagy méretű fájlokkal nincs gondja az iPad mini 2-nek?
Szia!
1. Photofast
3, Kínai
-
galaxys80
veterán
Az Itunes-al együtt leszedtem az összeset.
Utána rádugtam az iPadet, megkereste a Win a driverét és szépen felismerte.
Majd feltelepítettem az iTunes-t és megint nem ismeri fel.
De kipróbáltam azt is, hogy csak az Apple Mobile Device-t szedtem le. Utána win7 megint megkereste a drivert és szépen felismerte. Ilyenkor meg az iTunes rinyált, hogy nem tud elindulni, mert hiányzik valamelyik összetevő és telepítsem újra.
iPhone 6-al semmi gond. -
runner 125
nagyúr
Hi,
Air 2-rol vajon érdemes 9,7"-os Pro-ra váltani, hoz annyival többet? Kosz. -
Ragnar95
félisten
Az itunes problémám megoldódott ezzel: [link]
Az a nyomorult Windows viszont még mindig nem látja az iPadet.
Illetve, hogy legyen csavar a dologban, ha leszedem az iTunes-t, akkor egyből felismeri a windows és megjelenik az intézőben.
Ha visszateszem az itunes-t, akkor megint nem látja.
Mi a nyavalya lehet a baja?Rakd újra az összes Apple drivert.
-
galaxys80
veterán
Az itunes problémám megoldódott ezzel: [link]
Az a nyomorult Windows viszont még mindig nem látja az iPadet.
Illetve, hogy legyen csavar a dologban, ha leszedem az iTunes-t, akkor egyből felismeri a windows és megjelenik az intézőben.
Ha visszateszem az itunes-t, akkor megint nem látja.
Mi a nyavalya lehet a baja? -
Ragnar95
félisten
Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérni a Leef iBRIDGE és a Sandisk iXpand termékekről. Melyik az, amelyik életképesebb iPad-en? Árban semmi különbség nincs, csontra ugyanannyit kérnek mindkettőért (pár forint ide-oda), de tudásban és kezelhetőségben van köztük differencia? Gondolom itt is ugyanúgy áll a 4GB-os mérethatár alapból, igaz? Csak akkor lehet ennél nagyobb méretű fájlt rátenni bármelyikre (gondolok itt a filmekre), ha megformázom FAT32-ről NTFS-re? Az ilyen nagy méretű fájlokkal nincs gondja az iPad mini 2-nek?
NTFS-re tuti nem formázod, mert az iOS csak FAT32-t és HFS+t kezel.
A gyártó azt írja az oldalán, hogy FAT32-re kell formázni, úgyhogy élni fog a méretkorlát. -
dauphin
aktív tag
-
galaxys80
veterán
Képeket intezőben elvileg le tudod szedni rola. Mint meghajtót felismeri. Amúgy meg syncios. Sajnos más lehetőség nem igen van, esteleg egy iTunes reinstall de nem hiszem hogy segít. Talán valakinek van jobb ötlete.
Intézőben sem látja a windows.
Egyébként én is a syncios-t használom. -
vadászcsiga
félisten
Képeket intezőben elvileg le tudod szedni rola. Mint meghajtót felismeri. Amúgy meg syncios. Sajnos más lehetőség nem igen van, esteleg egy iTunes reinstall de nem hiszem hogy segít. Talán valakinek van jobb ötlete.
-
galaxys80
veterán
Nekem ipaddel rendszeresen. Már rá sem dugom, mondjuk nincs is miért.
Dehogy, nehogy elhidd hogy le kell nullaznod. Próbálj meg mindent újraindítani, másik USB port stb.Mindent kipróbáltam. (újraindítás, usb portok)
iTunes engem sem érdekelne különösebben. De az a nyomorult windows sem ismeri fel az ipadet.
Képeket sem tudom így azon keresztül leszedni.
Egyetlen iphone-al sem jártam még így.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem ipaddel rendszeresen. Már rá sem dugom, mondjuk nincs is miért.
Dehogy, nehogy elhidd hogy le kell nullaznod. Próbálj meg mindent újraindítani, másik USB port stb. -
galaxys80
veterán
Mert windowson az iTunes egy kalap szar.
iPhone-al még sosem irt ki ilyet.
Syncios-al meg gond nélkül kommunikál.
Most akkor vissza kell állítanom nullára?
Windows sem ismeri fel az iPad -et. -
vadászcsiga
félisten
-
galaxys80
veterán
-
Süvi
őstag
-
Hauptmann
veterán
-
Süvi
őstag
Retina kijelzős, ami jó.
9.3,2 már biztosan nem a legjobb neki, (csak 4,5 éves modell, ha jól számolom)
A héten néztem egy 3-at egy korábbi verzióval azzal teljesen jó volt, de sztem ezzel is használható lesz még. -
Hauptmann
veterán
-
Süvi
őstag
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Ma kaptam ajándékba egy Ipad 3 A1430-at. Egyelőre még csak ismerkedem vele. A 3G modem képes beszédátvitelre, lehet telefonként használni?
-
dauphin
aktív tag
Sikerült! Rányomtam újból, ahogy javasoltad és azonnal le is töltötte. Köszönöm a segítséget.

-
Ragnar95
félisten
Ezek szerint valamiért nem ment végbe a vásárlás, úgyhogy nyomj rá még egyszer a letöltésre.
Nem kell megvárni, míg feloldják a zárolást. Csak akkor ellenőrzik a fizetőképességed, ha sokáig nem vásárolsz. -
dauphin
aktív tag
Amint a számlafedezet ellenőrzése lezajlott, újfent végig kell mennem a vásárlás menetén, hogy letölthessem a Leo-t?
-
dauphin
aktív tag
Köszönöm a választ. A kérdésedre válaszolva az árát írja ki az AppStore. Egyébként ez ennyire hosszú folyamat minden esetben, vagy csak az első vásárlásnál kell ezen átmenni?
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, ha mégsem, kérlek nézzétek el nekem, mint kezdő Ipad mini 2 tulaj. Az első kérdésem a következő (lesz még egy pár azt hiszem, androidos háttérrel jöttem, és egy kissé nehézkes az átállás): az iTunes programon keresztül vásároltam egy appot, a kedvencemet a Leo's Fortune-t. Végigmentem a vásárlás ceremóniáján, le is vont egy bizonyos összeget (1,98 eurót) a számlámról, de ez az összeg nem egyezik a játék oldalán feltüntetettel, ami 4,99 euró. Most mi teendőm? Úgy néz ki, hogy nem töltődik le a játék, és bizonytalan vagyok, hogy mi legyen a következő lépésem. Minden segítségért hálás vagyok. Köszönöm előre is.Az nem a játék ára volt és nem is vonta le az iTunes, csak zárolta a fizetőképességed ellenőrzése érdekében. 1-2 héten belül feloldja az Apple a zárolást.
Mit ír az AppStore, ha rámész a játékra, az árát vagy a felhő ikon van ott? -
dauphin
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, ha mégsem, kérlek nézzétek el nekem, mint kezdő Ipad mini 2 tulaj. Az első kérdésem a következő (lesz még egy pár azt hiszem, androidos háttérrel jöttem, és egy kissé nehézkes az átállás): az iTunes programon keresztül vásároltam egy appot, a kedvencemet a Leo's Fortune-t. Végigmentem a vásárlás ceremóniáján, le is vont egy bizonyos összeget (1,98 eurót) a számlámról, de ez az összeg nem egyezik a játék oldalán feltüntetettel, ami 4,99 euró. Most mi teendőm? Úgy néz ki, hogy nem töltődik le a játék, és bizonytalan vagyok, hogy mi legyen a következő lépésem. Minden segítségért hálás vagyok. Köszönöm előre is. -
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani nekem ipad mini 2-re normális szilikon tokot? Multkor rendeltem, de kicsi rá mert az a sima ipad mini-re való de állították nekem, hogy jó lesz az enyémre. Hát nem volt igazuk.
-
sutyesz96
addikt
-
Frozzy
őstag
-
Ragnar95
félisten
-
sutyesz96
addikt
Még a 10 col is kicsi tollal való jegyzeteléshez szerintem, mivel nem tudsz annyira kis betűkkel írni, mint papíron és a 8col akárhogy is nézem, egy A/5-ös oldal kb, amire nem sok infó fér. Ha meg nagyítva írsz, akkor alig látsz valamit abból, amit leírtál.
Mindenképp ki kell próbálni előben is, mert ízlések és pofonok, de pont a jegyzetelés az, amihez szerintem az iPad Pro mérete a legideálisabb.Ki beszélt tollal való jegyzetelésről?

-
Ragnar95
félisten
Még a 10 col is kicsi tollal való jegyzeteléshez szerintem, mivel nem tudsz annyira kis betűkkel írni, mint papíron és a 8col akárhogy is nézem, egy A/5-ös oldal kb, amire nem sok infó fér. Ha meg nagyítva írsz, akkor alig látsz valamit abból, amit leírtál.
Mindenképp ki kell próbálni előben is, mert ízlések és pofonok, de pont a jegyzetelés az, amihez szerintem az iPad Pro mérete a legideálisabb. -
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
13400 - 13301
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5383
- AMD GAMING PC! Ryzen 7700X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / B650M / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Samsung Galaxy S24 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként a Airen jó a 9.3.3