- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
14700 - 14601
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Holnap érkezik a Mini 4. Hogy tudom "összekapcsolni" az iPhone 5S-sel?

-
r3dsnake
nagyúr
Hosszútávra szerintem mindenképp Mini 4-et érdemes venni, a Mini 2 nem mai modell már és hardveresen is jelentősen elmarad a Mini 4-től.
A Mini 2 iOS7-el jelent meg, tehát várhatóan már maximum az iOS11-et kapja csak meg, míg a Mini 4 iOS9-el jelent meg, tehát várhatóan az iOS13-at még mindenképp megkapja.
A leírt felhasználási igények mindegyikére van ingyenes app (képregény olvasásban nem vagyok biztos, de iTunesban rá tudsz nézni te is iOS eszköz nélkül is az AppStore-ra amíg nincs meg az iPad). Egyedül az emulátor lehet kérdéses, mert alapból az Apple nem támogatja ezeket, így a store-ban nem igazán találsz, de régebben volt megoldás, hogy JB nélkül lehessen futtatni pl GBA/Nintendo DS emulátort, bár ez nem tudom jelenleg működik-e még.
A konzolok kontrollerjei alapból nem csatlakoztathatóak az iPadhez, trükkök vannak rá hogy pl PS kontrollert tudj csatlakoztatni, de AppStore-os appok akkor sem fogják kezelni őket, csak az AppStore-on kívülről telepített emulátorok. Viszont vannak MFI (Made for iPhone) minősítésű kontrollerek, amik mennek tökéletesen az iOS-el, bár az adott app fejlesztőjének kell implementálnia a kontrolleres irányítást, így csak bizonyos appok kezelik őket.
Szerintem mindenképp jobb vétel az Air 2, mint a Mini 4, mivel hardveresen ugyanazt tudják és a nagyobb kijelző sokkal jobb használati élményt biztosít, tehát hacsak nem hordoznád magaddal nap mint nap és nem olyan táskát hordasz, amibe csak a Mini fér bele, jobb választás az Air 2.Annyival egészíteném ki, hogy képregényre az iComix-t érdemes használni, valamint az Air 2 erősebb a Mini 4-től.
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok, gondolkozom egy új 8" méretű tablet beszerzésében, és az iPad Mini 2 is felmerült. A kérdésem az lenne, hogy mennyire marad el a Mini 4-től? Megéri a Mini 4 a másfélszeres árat? Várható, hogy a következő ios verziónál esetleg nem támogatott eszköz legyen? Igazából 2-3 évre venném, a mostani tabletem is már 3 évet kiszolgált.
Illetve, aki androidról váltott, az hogy tapasztalta, mennyi olyan androidon ingyenes alkalmazást használt, amiért itt fizetnie kellet?
A felhasználási területeim: pdf olvasás, böngészés, néha képregény olvasás, netflix, esetleg néha egy kis játék valami emulátorral. Erről jut eszembe, hogy valamilyen bluetooth-on kommunkiáló kontrollert lehet iPad-hez csatalkoztatni (pl. PS4 kontroller, új Xbox One kontroller, stb)?
Illetve ahogy nézegetem az árakat, a Mini 4-nél sokkal jobban megéri az Air 2 (igaz, a 10 körüli mérettől kicsit ódzkodom, eddig jól elvoltam a 8.3-mal is).Hosszútávra szerintem mindenképp Mini 4-et érdemes venni, a Mini 2 nem mai modell már és hardveresen is jelentősen elmarad a Mini 4-től.
A Mini 2 iOS7-el jelent meg, tehát várhatóan már maximum az iOS11-et kapja csak meg, míg a Mini 4 iOS9-el jelent meg, tehát várhatóan az iOS13-at még mindenképp megkapja.
A leírt felhasználási igények mindegyikére van ingyenes app (képregény olvasásban nem vagyok biztos, de iTunesban rá tudsz nézni te is iOS eszköz nélkül is az AppStore-ra amíg nincs meg az iPad). Egyedül az emulátor lehet kérdéses, mert alapból az Apple nem támogatja ezeket, így a store-ban nem igazán találsz, de régebben volt megoldás, hogy JB nélkül lehessen futtatni pl GBA/Nintendo DS emulátort, bár ez nem tudom jelenleg működik-e még.
A konzolok kontrollerjei alapból nem csatlakoztathatóak az iPadhez, trükkök vannak rá hogy pl PS kontrollert tudj csatlakoztatni, de AppStore-os appok akkor sem fogják kezelni őket, csak az AppStore-on kívülről telepített emulátorok. Viszont vannak MFI (Made for iPhone) minősítésű kontrollerek, amik mennek tökéletesen az iOS-el, bár az adott app fejlesztőjének kell implementálnia a kontrolleres irányítást, így csak bizonyos appok kezelik őket.
Szerintem mindenképp jobb vétel az Air 2, mint a Mini 4, mivel hardveresen ugyanazt tudják és a nagyobb kijelző sokkal jobb használati élményt biztosít, tehát hacsak nem hordoznád magaddal nap mint nap és nem olyan táskát hordasz, amibe csak a Mini fér bele, jobb választás az Air 2. -
adalbert1
veterán
Sziasztok, gondolkozom egy új 8" méretű tablet beszerzésében, és az iPad Mini 2 is felmerült. A kérdésem az lenne, hogy mennyire marad el a Mini 4-től? Megéri a Mini 4 a másfélszeres árat? Várható, hogy a következő ios verziónál esetleg nem támogatott eszköz legyen? Igazából 2-3 évre venném, a mostani tabletem is már 3 évet kiszolgált.
Illetve, aki androidról váltott, az hogy tapasztalta, mennyi olyan androidon ingyenes alkalmazást használt, amiért itt fizetnie kellet?
A felhasználási területeim: pdf olvasás, böngészés, néha képregény olvasás, netflix, esetleg néha egy kis játék valami emulátorral. Erről jut eszembe, hogy valamilyen bluetooth-on kommunkiáló kontrollert lehet iPad-hez csatalkoztatni (pl. PS4 kontroller, új Xbox One kontroller, stb)?
Illetve ahogy nézegetem az árakat, a Mini 4-nél sokkal jobban megéri az Air 2 (igaz, a 10 körüli mérettől kicsit ódzkodom, eddig jól elvoltam a 8.3-mal is). -
Gudy
tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
Gudy
tag
ipad minin (nem retina) hogy szuperál a 10-es os? Van tapasztalat?
-
r3dsnake
nagyúr
-
sto1911
veterán
Sziasztok, van egy iPad Mini 3-am, amin (elvileg) 9.1.3 van, ezt hogyan tudom ugy felfrissiteni hogy vissza tudjak ra allni, ha estetleg a frissebb verziokkal valami bajom van? Lehetseges egyaltalan?
-
dmad
aktív tag
10"-os készüléket javaslok erre a célra, hogy ne erőltetődjön a gyerekek szeme.
A következő készülékekkel volt dolgom, valamennyi alkalmas rá:
- Ipad Air
- Ipad Air2
- Ipad Pro 9,7Itt az aprón is ki lehet fogni elég jókat használtan.
A pdf-be beleírást egyébként más készülékek is tudják. Lehetne venni valami 10"-os Androidod is, de a Windows 2:1 táblagépek is kiválóan alkalmasak erre, talán még jobban ki tudná szolgálni az igényeket, 90-100-ért már lehetne venni egy jót billentyűzettel.(Asus T sorozat, Lenovo, Acer)
Vagy ott vannak a márkásabb kínai eszközök (Chuwi, Teclast, Onda stb.)Köszönöm!
Továbbítom az "ügyfél" felé a javaslatokat!
-
Süvi
őstag
10"-os készüléket javaslok erre a célra, hogy ne erőltetődjön a gyerekek szeme.
A következő készülékekkel volt dolgom, valamennyi alkalmas rá:
- Ipad Air
- Ipad Air2
- Ipad Pro 9,7Itt az aprón is ki lehet fogni elég jókat használtan.
A pdf-be beleírást egyébként más készülékek is tudják. Lehetne venni valami 10"-os Androidod is, de a Windows 2:1 táblagépek is kiválóan alkalmasak erre, talán még jobban ki tudná szolgálni az igényeket, 90-100-ért már lehetne venni egy jót billentyűzettel.(Asus T sorozat, Lenovo, Acer)
Vagy ott vannak a márkásabb kínai eszközök (Chuwi, Teclast, Onda stb.) -
dmad
aktív tag
A Pdf EXpert (Readdle) alkalmazással szoktam PDF-be jegyzetelni, aláhúzni, kitölteni. Van amikor akciós, de szerintem 10 dollárt is simán megér. (Ráadásul a Document 5-tel olyan szinkronizációs megoldást kínál, melyhez hasonlót nem találtam Androidon, Windows-on sem, ugyanis teljes mappákat és almappákat tud szinkronizálni)
Vagyis ha valamit elkezd szerkeszteni a gyerkőc a számítógépen, pár perc múlva folytathatja az Ipadon és viszont
(Gondolom erre azt mondják, hogy elearning
)Köszönöm a válaszod!!
Melyik generációs ipad jó a célra?
Ingyenes alternatíva nem nagyon van, ugye?
5 gyerek mellett elég teher lesz az Ipad beszerzése is...
-
Süvi
őstag
Sziasztok.
Egy barátomnak olyan gondja akadt, hogy a gyereknek az iskolában elindítottak olyan oktatást, amiben tablettel tanulnának.
Elvileg itt lehet találni olyan könyveket amikről szó lenne.
Ez pedig egy konkrét példafüzet.
A lényeg, hogy ilyen munkafüzetet kéne kitölteni neki, ezt hogyan tudná a legegyszerübben megoldani?
Ipaddal meg tudná oldani a gyerek valami egyszerű programmal, vagy esélytelen?
Köszi.
Szerk.
Felcseréltem a linkeket...A Pdf EXpert (Readdle) alkalmazással szoktam PDF-be jegyzetelni, aláhúzni, kitölteni. Van amikor akciós, de szerintem 10 dollárt is simán megér. (Ráadásul a Document 5-tel olyan szinkronizációs megoldást kínál, melyhez hasonlót nem találtam Androidon, Windows-on sem, ugyanis teljes mappákat és almappákat tud szinkronizálni)
Vagyis ha valamit elkezd szerkeszteni a gyerkőc a számítógépen, pár perc múlva folytathatja az Ipadon és viszont
(Gondolom erre azt mondják, hogy elearning
) -
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Egy barátomnak olyan gondja akadt, hogy a gyereknek az iskolában elindítottak olyan oktatást, amiben tablettel tanulnának.
Elvileg itt lehet találni olyan könyveket amikről szó lenne.
Ez pedig egy konkrét példafüzet.
A lényeg, hogy ilyen munkafüzetet kéne kitölteni neki, ezt hogyan tudná a legegyszerübben megoldani?
Ipaddal meg tudná oldani a gyerek valami egyszerű programmal, vagy esélytelen?
Köszi.
Szerk.
Felcseréltem a linkeket... -
Scholes9
nagyúr
-
jilian
addikt
Van arra mód, hogy telefonról elindítsam az Ipad kameráját?
Használhatom ip kameraként? -
vadászcsiga
félisten
Kozben már rájöttem. Annak sem akinek korábbi volt fent. Amit leszedett annak a build száma nem egyezik a javítottal.
Az nem tudom hogy es mikor kerül fel rá mert hogy en az iTunes-t el nem indítom az biztos. -
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Jól néz ki köszi, elmentem a könyvjelzőim közé

-
zolikaDB
veterán
-
csab2
veterán
Úgy értettem, hogy akinek már fent van a 10.1.1 annak az új 10.1.1 nem elérhető OTA frissítésként.
-
Scholes9
nagyúr
-
d.tiborz
aktív tag
-
viera
őstag
-
d.tiborz
aktív tag
-
viera
őstag
-
d.tiborz
aktív tag
iPad-en Chrome-ot használok és a könyvjelzősávban nem mindegyik oldalnak jelenik meg a kis ikonja,soknál az adott oldal kezdőbetűje van csak ott.Tudnátok segíteni,hogy miért van ez?Jó lenne mert úgy könnyebben találom meg az oldalt amit keresek.Vagy valamit be kell állítani külön?Köszönöm előre is a segítséget.
Frissítsd a Chrome-ot, van erre kiadott frissítés.
-
viera
őstag
iPad-en Chrome-ot használok és a könyvjelzősávban nem mindegyik oldalnak jelenik meg a kis ikonja,soknál az adott oldal kezdőbetűje van csak ott.Tudnátok segíteni,hogy miért van ez?Jó lenne mert úgy könnyebben találom meg az oldalt amit keresek.Vagy valamit be kell állítani külön?Köszönöm előre is a segítséget.
-
Rolly
veterán
valami jó fali dockoló / töltő van ipad airhez? Mert most kellene és nem igazán találok normálisat (vagy 300e ft vagy nincs...)
-
Scholes9
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Mivel telefonban 5S-em van és imádom a kicsi és könnyű méretét, ezért hosszas agyalás után végül egy Space Gray 32Gb-os Ipad Mini 4-et rendeltem, kicsit tartottam az Air 2-től, hogy azért csak nagyobb és "nehezebb" egy "kicsit"
Meglátjuk, max a következő tabletem majd 9,7 hüvelykes lesz esetleg és nem 7,9 
5S is 3 éves és még mindig tökéletes a legújabb iOS-szel is, Mini 4 csak jó lesz a 2Gb RAM miatt kb még 2 évig, max iOS 10 után már nem frissítem, mert gondolom azért a 11-et még csak megfogja kapni
De ez majd jövőre kiderül.iOS11-et még az iPhone 5s is meg fogja kapni. A mini 4 legalább iOS12-ig frissítve lesz.
-
lacy86
addikt
Mivel telefonban 5S-em van és imádom a kicsi és könnyű méretét, ezért hosszas agyalás után végül egy Space Gray 32Gb-os Ipad Mini 4-et rendeltem, kicsit tartottam az Air 2-től, hogy azért csak nagyobb és "nehezebb" egy "kicsit"
5S is 3 éves és még mindig tökéletes a legújabb iOS-szel is, Mini 4 csak jó lesz a 2Gb RAM miatt kb még 2 évig, max iOS 10 után már nem frissítem, mert gondolom azért a 11-et még csak megfogja kapni
De ez majd jövőre kiderül.hasznald egeszseggel

-
Scholes9
nagyúr
De ez majd jövőre kiderül. -
jilian
addikt
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok
Nagy dilemma elott állok. Örököltem egy ipad 4 készüléket amin meg az ios 7.1 van. Amivel egész odáig semmi bajom nem lenne ha le tudnék rá tölteni appokat a storebol de sajnos a legtöbb minimum ios 8at kėr. Felek ha frissitek nagyon belassul a 10.1 tol és nem hozza azt az élményt. Ti mit gondoltok? Sehol nem találok véleményt érdemes e.
Arra van lehetőség hogy update esetén egy ideig meg visszaállítsam az előző verziót?Lassabbnak mindenképp lassabb lesz, de ha maradsz iOS7-en, ahogy írtad is, bukod a legtöbb appot.
Neked kell mérlegelned, hogy számodra mi a fontosabb, a gyorsabb működés vagy a több app. -
eddie17
addikt
Sziasztok
Nagy dilemma elott állok. Örököltem egy ipad 4 készüléket amin meg az ios 7.1 van. Amivel egész odáig semmi bajom nem lenne ha le tudnék rá tölteni appokat a storebol de sajnos a legtöbb minimum ios 8at kėr. Felek ha frissitek nagyon belassul a 10.1 tol és nem hozza azt az élményt. Ti mit gondoltok? Sehol nem találok véleményt érdemes e.
Arra van lehetőség hogy update esetén egy ideig meg visszaállítsam az előző verziót?Én most 10.1.1-et használok az iPad 4-en és teljesen jól megy. Mondjuk azt nem tudom milyen lehetett régen mert én 9.3-al vettem át.
-
adise
őstag
-
jilian
addikt
Esetleg élőben volt a kezében?
-
zolikaDB
veterán
Ha nem tevedek, ugyanazzal az accounttal volt leszedve az a vlc, es ugyanazzal vagyok bejelentkezve a tabletre is. Es eltelt azota 4 ev.
-
r3dsnake
nagyúr
Mert minden IPA fájl egyedi, saját azonosítóval rendelkezik ID-hoz rendelve. Ha leszed a netről egy IPA fájlt, nem tudja ráhúzni a tabletre, csak ha megvan egy saját, korábbi verzióról mentés neki gépen.
-
zolikaDB
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Nem menne.
-
zolikaDB
veterán
Nem tudom, h az menne-e, h a telepitofajlt leszedni netrol?
Ugyanis 3GS-re letoltottem anno az elso vlc-t, a file-t meg kimentettem. Ez a vlc szepen felment az Air 2-re, igaz semmire nam valo mar. Duplakatt TC-ben, es telepiti.
Ugyanigy van meg nekem regebbi elrendezesu Messenger is. -
Taybor
tag
Az a baj hogy nekem nem ajánlja fel a kompatibilis lehetőséget valamiėrt.

-
zolikaDB
veterán
Sziasztok
Arra van lehetőség hogy update esetén egy ideig meg visszaállítsam az előző verziót?Van egy 3GS-em, iOs 4.1-el. Ha letoltok vmit, akkor nyavajog, majd megkerdezi, h letoltok egy kompatibilis verziot? Mondom, igen.
Annyit nem er a dolog, h 10.1-et tegyel fel.
Inkabb amit lehet, bongeszobol oldd meg. -
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok
Arra van lehetőség hogy update esetén egy ideig meg visszaállítsam az előző verziót?Visszaállításra nincs lehetőség.
-
Taybor
tag
Sziasztok
Arra van lehetőség hogy update esetén egy ideig meg visszaállítsam az előző verziót? -
zolikaDB
veterán
-
Scholes9
nagyúr
Köszi mindenkinek

-
lacy86
addikt
Lehet hogy fura kérdés, de az Air 2 esetében mindegy, hogy space grayt vagy silvert veszem? Arra gondolok, hogy egyik esetleg jobban kopik, mint a másik stb. Persze, ha fennáll egyáltalán bármi ilyesmi
Sajna csak silver van jelenleg, szürkét venném inkább, de lehet, hogy "bevállalom" az ezüst színűt
Ha ~2 évig jól használható lesz, akkor szerintem rendelem is 
Nekem aranyban van es semmit nem kopott eddig

-
Süvi
őstag
Lehet hogy fura kérdés, de az Air 2 esetében mindegy, hogy space grayt vagy silvert veszem? Arra gondolok, hogy egyik esetleg jobban kopik, mint a másik stb. Persze, ha fennáll egyáltalán bármi ilyesmi
Sajna csak silver van jelenleg, szürkét venném inkább, de lehet, hogy "bevállalom" az ezüst színűt
Teljesen ugyan úgy (nem) kopik 😀, bár én tokban hordom.
-
Scholes9
nagyúr
-
lacy86
addikt
Ez esetben Air2 lenne a valasztasom.
-
r3dsnake
nagyúr
Laptop helyett én is a nagyobbat venném. Nekem van noti, asztali gép is, így a mini praktikusabb, meg elfér a fotós táskában. Az esetek 90%-ában tetszik is, hogy kompakt, egyedül képregény olvasásnál jönne jól a nagyobb méret.
-
Scholes9
nagyúr
Jövőre megyek külföldre dolgozni, laptop helyett venném. Én is a nagyobbra gondoltam

r3dsnake: hosszabb távra is jobb lenne az Air 2 jól gondolom? ~2 évre azért lehet vele számolni? Addig azért jó lenne, ha nem lenne gond a sebességével

-
lacy86
addikt
-
Süvi
őstag
-
zolikaDB
veterán
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
Üdv. Ipad Mini 4-et érdemes megvenni? Mennyire időtálló? Az első tabletem lenne
Játszanék is rajta. GTA, Minecraft ilyenek
Net, film, sorozat leginkább, amire használnám.Esetleg az Air2-vel jobban járnék? Telekomnál venném, teljesen egyforma árban van mindkettőből a 32Gb-os változat.
Érdemes lenne élőben megnézni a kettőt. Fontos kérdés, hogy hol lenne használva.
Én személy szerint a nagyobbat részesítem előnyben.
Mi nagyobbat vettünk, hogy ne eroltessuk annyira a szemünket.
10 Colon a multitasking is jobb, ill. a két ablakos böngészés is hasznalhatobb. -
Süvi
őstag
Tudom, én is úgy használom az én ipadem, de fogadjunk hogy nincsenek gyerekeid

Fólia sem játszik mert letépik
Szóval várom a tippeket, ha valakinek esetleg vanNoxy: az 1000 Ft jó lenne árban , tényleg nem szuper minőséget várok. Egyébként az eBay keresőm működik, csak ugye az ebayen lehet venni szart is drágán
gondoltam megkérdem hátha van vki akinek tuti tippje van. Baj? 
Nekem ilyen van, tökéletes.
-
r3dsnake
nagyúr

Szóval várom a tippeket, ha valakinek esetleg vanNoxy: az 1000 Ft jó lenne árban , tényleg nem szuper minőséget várok. Egyébként az eBay keresőm működik, csak ugye az ebayen lehet venni szart is drágán
Csak kölyökkutya van.
Emberkölyök nem kéne. 
-
Blackmirror
őstag

-
vadászcsiga
félisten
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Ipad Mini 4-et érdemes megvenni? Mennyire időtálló? Az első tabletem lenne
Játszanék is rajta. GTA, Minecraft ilyenek
Net, film, sorozat leginkább, amire használnám.Esetleg az Air2-vel jobban járnék? Telekomnál venném, teljesen egyforma árban van mindkettőből a 32Gb-os változat.
-
joey04
titán
Értem. Remelem nem fog állandóan ezzel cseszegetni, meg azt is hogy nem áll le emiatt az app.
Nem áll le és nem fog cseszegetni, mert csak első indításkor írja ki.
-
Noxy
veterán
Sziasztok!
Vmi olcsóbb pl ebayes kijelzővédő üveget tudtok ajánlani iPad minire?
Ebayről rendelném, de jo lenne ha vmi normálisabb minőséget ki tudnék fogniOlcsó meg a normális, nem nagyon járnak párban. (De az 1000Ft-s is vállalható)
-
Noxy
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
wallee86
csendes tag
-
lacy86
addikt
-
joey04
titán
10.1.1 alatt miért írogatja ki nehány régen frissült app megnyitása után hogy lassítja az ipadet?
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Ebayről rendelném, de jo lenne ha vmi normálisabb minőséget ki tudnék fogniSzerintem hülyeség tabletre ilyesmit tenni. Inkább vegyél rá egy smart covert / smart case-t.
-
vadászcsiga
félisten
10.1.1 alatt miért írogatja ki nehány régen frissült app megnyitása után hogy lassítja az ipadet?
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok!
Ebayről rendelném, de jo lenne ha vmi normálisabb minőséget ki tudnék fogni -
Süvi
őstag
-
lacy86
addikt
Milyen tokot ajanlotok Air2-re?
Lehet ebay v. Aliexpress -
jilian
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
-
jilian
addikt
Van a Multitasking -nál a több alkalmazás engedélyezése.
Hol tudom állítani, hogy melyik app jöjjön ott be?
-.-.-.-.
Már megvan, akkor hol tudom az itt lévő appokat rendezni?
-
lacy86
addikt
-
wallee86
csendes tag
-
lacy86
addikt
-
joey04
titán
Net&Roll S 8GB 4400 ft.
Önmagában szerintem nem egy vészes ár, jó nekem ez a kombináció, csak az Apple csessze meg, hogy a hülye spórolásuk miatt kell telefonra is 1gb net, ami plusz 1600. igaz 200mb-os csomag meg 600, tehát egy ezrest spórolnék csak, csak idegesítő, hogy most erre nekem figyelnem kell, hogy jaj, ipad a táskában, most nem veszem elő újracsatlakozni, inkább az 1 gigát hazsnálom, de akkor most "ésszel" kell. Amióta androidot készüléket használom és nem "engedi el" az ipadet, jóval szabadabb a dolog, de ugye az android...

szerk-re: nem fillérezem ki, nekem mindenképpen szükségem van önálló netre tableten, ez a kiindulópont, a többi kiadást számolgattam csak, ami plusz egy ezres havonta, meg a "feszengés".
-
wallee86
csendes tag
-
joey04
titán
-
wallee86
csendes tag
nem. én ipadről osztom a netet telefonra. Mert 8-10 gigát jóval olcsóbban ki lehet hozni netes előfizetésből, mint hangalapú előfizetés mellé netet vásárolva. Így mindenképpen cellularost vennék, így egyedül a tmobile jár jól, mert kénytelen vagyok telefonra is minimum 1 gigás csomagot venni, mert nem minden esetben lehetséges, hogy pár perc tétlenség után újracsatlakozzak a tabletre és akkor a telefonról fogy a net. Ha fixen tartaná a kapcsolatot mint az androidos telefonok, akkor elég lenne 100-150mb telefonra.
Nekem jó a wifi stick - és net
a nem kell Cellularos ipad. -
joey04
titán
nem. én ipadről osztom a netet telefonra. Mert 8-10 gigát jóval olcsóbban ki lehet hozni netes előfizetésből, mint hangalapú előfizetés mellé netet vásárolva. Így mindenképpen cellularost vennék, így egyedül a tmobile jár jól, mert kénytelen vagyok telefonra is minimum 1 gigás csomagot venni, mert nem minden esetben lehetséges, hogy pár perc tétlenség után újracsatlakozzak a tabletre és akkor a telefonról fogy a net. Ha fixen tartaná a kapcsolatot mint az androidos telefonok, akkor elég lenne 100-150mb telefonra.
-
joey04
titán
Ez az Apple féle megosztás a legnagyobb gond számomra, nem értem miért kell lelőni a netet, ennyit nem spórolnak vele üzemidőben, és baromi idegesítő. Most egy androidos telefonra osztom meg a netet tabletről és mivel az nem bontja a kapcsolatot ha 10 percre elteszem, ezért sokkal kényelmesebb a funkció használata, mint egy iphone-nal. vicc.

14604: okosban szerzett korlátlan csomagod van, a használati szokásod így nem releváns.
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
14700 - 14601
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi , üzletből, garanciával
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- iPhone 15 128GB Yellow -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5391
- GAMER PC! Ryzen 9600X / RX 9700 / 32GB DDR5 / Strix B650e-i / 1TB NVMe / 750W! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Egyszer ejtettem le eddig a közel 1 év alatt, előlappal esett a kőre és karcolás nélkül megúszta!