Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan programot amiben jól lehet jegyzetelni, rajzolni és elérhető windows-ról is?
Jelenleg OneNote-ot használok, tökéletesen működik a szinkronizálás az iPad és a PC között, szinte egyszerre is lehet használni a kettőt, viszont az utóbbi időben borzalmasan belassult a OneNote, másodpercek telnek el mire megjelenik a szöveg miután lenyomtam a gombot. -
reflxx
aktív tag
Sziasztok, nem találtam külön topic-ot az automatizációknak, de hátha tud valaki segíteni..
Készítettem egy shortcutot, ha kinyomom reggel az ébresztőt zene elindul és fél percenként az ágy feletti égőt feljebb kapcsolgatja 10-10%-kal.
Szeretném kiegészíteni hogy legyen lehetőségem félbeszakítani (pl. egy choose from menu gombbal) ha viszont arra nem nyomok rá akkor fut tovább az automatizáció.
A choose from menü nem tűnt jónak, mert ott amíg nem nyomok rá valamelyik lehetőségre nem megy tovább az action.Ez megoldható valahogy?
Előre is köszi! -
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Ipad air 4 tud egyszerre kezelni 2db airpods-ot? Ha igen ugye nem csak a pro-t?
Köszi! -
reflxx
aktív tag
Igen erre én is gondoltam, csak pont az lenne a lényeg hogy egy helyen legyen minden
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Pages-ben (Vagy alternatív programban) van arra lehetőség, hogy megnyissak egy pdf-et és beszúrjak 1-1 üres oldalt ahová tudok jegyzetelni / rajzolni?
Windows-os tablet-en láttam ilyen lehetőséget, de nem emlékszem milyen program volt.Előre is köszi!
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Mi a legegyszerűbb módja hogy filmet nézzek az iPad-en felirattal?
Gondoltam:
-Vlc fájlmegosztás itunes-ból
-Közvetlen másolás videókba iTunes-ról
-Felhőbe másolás és onnan lejátszásA film mindegyiken elindul, de feliratot egyikkel sem tudtam elindítani..
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is vártam mást