Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan programot amiben jól lehet jegyzetelni, rajzolni és elérhető windows-ról is?
Jelenleg OneNote-ot használok, tökéletesen működik a szinkronizálás az iPad és a PC között, szinte egyszerre is lehet használni a kettőt, viszont az utóbbi időben borzalmasan belassult a OneNote, másodpercek telnek el mire megjelenik a szöveg miután lenyomtam a gombot. -
reflxx
aktív tag
Sziasztok, nem találtam külön topic-ot az automatizációknak, de hátha tud valaki segíteni..
Készítettem egy shortcutot, ha kinyomom reggel az ébresztőt zene elindul és fél percenként az ágy feletti égőt feljebb kapcsolgatja 10-10%-kal.
Szeretném kiegészíteni hogy legyen lehetőségem félbeszakítani (pl. egy choose from menu gombbal) ha viszont arra nem nyomok rá akkor fut tovább az automatizáció.
A choose from menü nem tűnt jónak, mert ott amíg nem nyomok rá valamelyik lehetőségre nem megy tovább az action.Ez megoldható valahogy?
Előre is köszi! -
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Ipad air 4 tud egyszerre kezelni 2db airpods-ot? Ha igen ugye nem csak a pro-t?
Köszi! -
reflxx
aktív tag
Igen erre én is gondoltam, csak pont az lenne a lényeg hogy egy helyen legyen minden
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Pages-ben (Vagy alternatív programban) van arra lehetőség, hogy megnyissak egy pdf-et és beszúrjak 1-1 üres oldalt ahová tudok jegyzetelni / rajzolni?
Windows-os tablet-en láttam ilyen lehetőséget, de nem emlékszem milyen program volt.Előre is köszi!
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Mi a legegyszerűbb módja hogy filmet nézzek az iPad-en felirattal?
Gondoltam:
-Vlc fájlmegosztás itunes-ból
-Közvetlen másolás videókba iTunes-ról
-Felhőbe másolás és onnan lejátszásA film mindegyiken elindul, de feliratot egyikkel sem tudtam elindítani..
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest