Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
wallee86
üzenetére
Nem változott 1 hét alatt a véleményem

-
The.Bali
aktív tag
Értem, köszi. Mindenképpen újban gondolkoznék. Ezt az üzetet néztem ki. Fekete péntek mikor lesz és milyen üzletek vesznek részt az akcióban? iPad mini 3 drágább kb 30k-val mint a mini 2. Annyi felárat szerintem nem ér.
eMag, MediaM részt szokott venni tudom. eDigital is csak ők egy hetes csúszással. -
wallee86
csendes tag
Ipad Mini 4-hez valamint, Ipad 4-hez milyen ceruzát ajánlanátok?
-
Süvi
őstag
válasz
The.Bali
üzenetére
Minden Apple termékre 1 év világgarancia van, arra is, ami a sufnyigsm-ből származik.
Ha Hivatalos értékesítési partnertől van (Istyle, MM, ED stb.) akkor jár hozzá +1 év szavatosság is -ha magánszemélyre szól a számla- ami majdnem olyan jó mint a gari.
Nem tudom, hogy árulnak-e még boltban mini2-tőt, de a mini3 ugyan az csak van benne ujjlenyomatolvasó is.
Ha linkelsz boltot szívesen ránézünk, hogy "jó ár-e", ér-e annyit, mert lehet, hogy nem sokat kell rádobni a mini4-re
- Az aprón pl. ki lehet fogni nagyon jó használt, garanciás mini4-et ill.
- Ha újban gondolkoztok, megvárnám a fekete péntekeket, hátha lesz valami akció. -
Süvi
őstag
válasz
The.Bali
üzenetére
Szia!
Kizárólag filmnézésre (csak YouTube) a mini2 nagyon sokáig alkalmas lesz.
Frissítés sztem még lehet, hogy lesz rá.. IOS11 1 év múlva, de mi szinte biztos, hogy nem tesszük fel rá
A mini2 IOS7-tel jött ki, sokan megelégedve használják IOS8 és IOS9-cel.
3-4 rendszert érdemes véleményem szerint feltenni egy készülékre (kezdetit is beléertve), de a végén már óvatosan. -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Kizárólag filmnézésre (csak YouTube) szeretnék ipad-et vásárolni. Méretbeli praktikussági okokból az iPad mini méretre esett a választás. Érdeklődnék, érdemes-e még iPad mini 2-őt vásárolni? Elég gyorsnak számít-e még? Lesz-e hozzá még egy ideig iOS frissítés? Vagy már csak az iPad mini 4 a javasolt vétel?
Köszönöm előre is.
-
Süvi
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Örülök, hogy sikerült

Local1: Nem tudod, vissza lehet valahogy lépni az alvás funkció kezdő lépéseihez?
Pontosan mik is lennének ezek?
-
silmatauki
őstag
Jó hírek: Tévedtem a múltkor: a 12.9”-es iPad Apple Pencil-ével a világon semmi gond nincs.
Teljesen újrahúztam (10.2b1 restore és mindent kézzel újratelepítettem/beállítottam) a gépet. Ahogy szoktam, engedélyeztem a Zoomot, ami nagyon hasznos feature olyan weboldalakon / nézeteken, amit nem lehet zoomolni pincheléssel – ilyenek pl. a YouTube app kommentszekciója. Ilyenkor csak duplán triplánklikkelek az adott szekción, és azt kinagyítja a rendszer.
Kiderült, ez a mindig-engedélyezett zoom okozta a múltkor vázolt problémákat (szövegek eltűnése, ill. nem-regisztrálása). Ha a zoom funkciót csak akkor engedélyezitek, amikor tényleg szükség van rá (pl. gyors egymásutáni Home-nyomással), és akkor letiltjátok, amikor írtok (ilyenkor egyáltalán nem látszik az onscreen ikon), semmi gond nem lesz. Bárcsak előbb jöttem volna erre rá…
Kipróbáltam a PDF Expert 5 Pencil supportját is. Lényegesen jobb, mint a GoodReader-é: nincs téves tenyérérzékelés. (A default, kikapcsolt tenyérérzékelés mellett.) Azaz Pencil-esek használják ezt az appot annotálásra.
-
joey04
titán
válasz
norberto_th
üzenetére
felébresztés után nem forog el igaz? az bug. nekem is előjön néha.
-
Armoury2003
csendes tag
válasz
norberto_th
üzenetére
Nincs bekapcsolva az elforgatás zárolása? Próbáld meg az oldalsó kapcsolót elhúzni, ha nem jó, a vezérlőközpontban nézd meg a zárolást, ha ott se lehet átállítani, egy újraindítást is próbálj meg, hátha. Esetleg soft reset is segíthet: nyomd egyszerre a Home és a Power gombot, míg nem jelenik meg az almácska.
-
norberto_th
aktív tag
Egy nap alatt már másodjára fagy le az elforgatás, nem forog el a kijelző, másnál is van ilyen?!
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Battery Life (tulaj: Robert Tkotzyk), most nem találom az AppStoreban, szerintem kivették.
-
eddie17
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
-
joey04
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ez nagyon jó. nekem ez a program is bezavarodik, az előbb elindítottam 4900/7340 volt, kiléptem és vissza, akkor 6400/7340, most meg 5400/7340. konkrétan ekkorákat ugrál az érték ha figyelem.

-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én is!
Kisfiam nyúzta hétvégén játékokkal....
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Enyém állandóan töltőn lóg, igaz sokat messengerezek rajta, az meríti a legjobban.
-
Szabikaa20
őstag
Nekem 3éves az Air és jól bírja az akksi!Minden nap használva van több órát,soha nem kapcsolom ki!A 91% 3év után szerintem teljesen jó nem?

-
csab2
veterán
Köszönöm!
-
joey04
titán
válasz
focvis
üzenetére
Nekem most 88,56%-ot mutat az az app, de mutatott már 66-ot is és úgy érzem az lesz inkább közelebb a valósághoz. Az elején nekem is bírt 10 órát, ma megközelíteni sem tudja. Hibát nem szokott íni, nem kapcsol ki, meg fel is lehet tölteni, "csak" gyorsan merül... Néha olyan van, hogy mondjuk 7%-ot mutat, feldugom töltőre és azonnal 18-19% lesz, de utána visszamegy 7 körülire gyorsan ha lehúzom, onnan viszont rendben feltölt valós százalékokat mutatva. A 2. évben ezzel fordulhatok garanciához?
-
válasz
joey04
üzenetére
2015. februárban vagy márciusban vettem az Air2-t, elég sokat használom. Akku szempontjából ez az eddigi leggyengébb iPadem, kb. 10 órát bír 100% és 15-20% között.
Az akku állapotát ~91%-osnak mutatja a Battery Life. [kép] (Előfordul, hogy 89%, néha 92-93%-nak mutatja az aktuális állapotot.)
-
pescara
aktív tag
Na ez igy nem mukodik:-))
-
csab2
veterán
Hogy lehet elővarázsolni a két ablakos böngészést? Az előbb valahogy sikerült, csak nem tudom, hogy hogyan. 😀
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, amióta kijött a ios10 azóta keresgélem a megoldást a JB - Cydia-ra. Most találtam ezt:
In order to install cydia on iOS 10.1, you should have a windows/mac/linux pc with you. You cannot install cydia on iOS 10.1 using any OTA methods like Pangu Cydia for iOS 9.3.3.
Step 1 : Download and Install Cydia Impactor(Make sure that you download the latest version)
Step 2 : Download Cydia.ipa for iOS 10.1 Jailbreak
Step 3 : Run Cydia Impactor and connect your iPhone, iPad or iPod to the computer.
Step 4 : Drag and drop downloded Cydia.ipa to Cydia Impactor
Step 5 : Provide your Apple ID user name and password to sign the Cydia.ipa(These details will only sent to Apple for Application Signing process
Step 6 : After Installing go to Settings > Generel > Device Management and tap on your Apple Id and Trust Cydia AppSzerintetek ez müködhet, vagy ez is valami fake apple ID lopó cucc?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm akkor feldobom!

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Semmi komoly. Olyan mint 10-el volt.
-
Szabikaa20
őstag
Sima Air-el és a 10.1-el mi a helyzet?
-
lacy86
addikt
Update-eltem 10.1-re az Air2-t
Olyan mintha gyorsabb lenne
Vagy csak azert mert teljes install volt ... -
metju
tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal iPad esetében, hogy felül az akku jelzőnél töltés közben kiírja a készülék, hogy ,,Nem töltődik". Ilyet még eddig egy IOS készüléken sem tapasztaltam. A kábel egyébként eredeti, az adapter egyedül, ami nem Apple termék.
Egyébként egy iPad Air 2-ről van szó, a jelenlegi legfrissebb szoftverrel. -
Hunt3r22
őstag
Frissítettem az Air-t 10-re... először fel sem tudtam oldani.

-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy van arra lehetőség, hogy egy alkalmazás korábbi verzióját visszaállítsam.
Van biztonsági mentésem a készülékről, de lehet olyat, hogy csak 1 alkalmazást állítok vissza?
Köszönöm -
lacy86
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem a v.2.5.6 van fent!
-
Vangelis
félisten
A nagyi azóta sem hozta vissza a felpúposodott akku.s minit...
Kíváncsi lennék mi lesz vele... mert elég szörnyű látvány volt

-
Ragnar95
félisten
iOS 9.3.5 a legutolsó szoftver, ami támogatta az első generációs Minit. Már az iOS 8-al is elég lassúcska volt, ezen a 9 sem segített.
Ettől függetlenül valószínűleg hozza sebességben a 30-35 ezres droidos tabletek szintjét, mivel általában ilyen árkategóriában az optimalizációval nem nagyon foglalkoznak droid fronton.
Alapvetően nem vennék már Mini 1-et, de ha ennyi a keret, jobb választás lehet, mint a droidos alternatívák. -
Süvi
őstag
Szia!
Hasonló helyzetben voltam én is, mert ismerőseim szeretnének olcsó tabletet.
Az említett felhasználásra szerintem az Apple készülékek legnagyobb előnye a 4:3-as képarány, ilyen áron nincs Androidos gép 4:3-ban.
A 30ezres mo-i Androidos gépek gyengébbek mint a mini, előnyük a garancia, ami már mini1-es készülék esetében nincs.Ha a garancia nem számít, akkor lehet, hogy érdemes lenne megvárni a kínai magányosok éjszakáját és venni akkor egy miPadot 114$-ért, vámmal, Áfával sem lesz sokkal több, mint a keret.
-
oba
addikt
Üdv!
Megéri szerintetek 1. generációs ipad minit venni manapság? 30-35 környékén vannak használtan. Anyám használná, kizárólag böngészésre. Mennyire használható? A frissítések miatt aggódom... nem tudom melyik rá a legutolsó iOS és hogy az mennyire tette használhatatlanná a gépet. Nyilván ő nem annyira érzékeny egy-egy lagra vagy ilyesmire mint amilyen én lennék, de azért stabil és megbízható legyen. Vagy ennyi pénzért inkább valami androidosat nézzek?

-
Ragnar95
félisten
válasz
üzenetére
Ezen feladatokra valószínűleg nem a Notability a legalkalmasabb app. Vannak dedikált rajzoló appok, azokkal gyorsabban meg tudod oldani az említett feladatot.
Lehet formákat hozzáadni, de szerintem elég körülményes, mivel egy külön vásznon kell őket megrajzolnod és utólag nem annyira jól szerkeszthetőek, bár ezt a funkciót elég ritkán használom benne. -
vadászcsiga
félisten
Outlookot nektek sikerül frissíteni a legujabbra. Nekem 2 napja elmegy végig, majd kiírja hogy sikertelen.
-
Ragnar95
félisten
válasz
üzenetére
"Biztos használtad már az appot hisz minden apple termékre alapból rárakják."
Ezt nem tudom honnan veszed, de semmilyen nem gyári app nincs rajta alapból egyik készüléken sem, szóval ez egyáltalán nem igaz.
A Notability ahogy a neve is mutatja, elsősorban nem rajzoló app, hanem jegyzetelő. Meg lehet oldani azt, ami szeretnél, de legalább 5-6 mozdulat, mivel 1 mozdulat a vonal, a nyilakat is vonalként kell megrajzolnod, az újabb 4 mozdulat és utána a méretet szövegdobozba szövegként kell beírnod. -
Ragnar95
félisten
válasz
looser
üzenetére
Főleg a dupla akkora RAM miatt ha sok appot használsz párhuzamosan, érezhetően gyorsabb az Air 2, hiszen ritkábban kell újratöltenie az appokat, illetve böngészésnél ritkábban kell újra betöltenie a lapokat.
Ezen kívül a 2 app egyszerre képernyőn tartása is fontos lehet sokaknak, amit csak az Air 2 tud.
Használtan kb 20k különbség van a 2 modell között jelenleg, annyival többet szerintem megéri simán az Air 2.
Topik összefoglalóban találsz leírást használt készülék vásárlásáról. -
looser
addikt
Sziasztok!
Air 1 és 2 között felhasználói élményben mekkora a különbség? Egy ismerősömnél megtapogattam a kettest és nagyon tetszett. Használt készülék esetén mire érdemes figyelni?
Üdv

-
silmatauki
őstag
"Az íráskép is más lehet, én pl. úgy írok, hogy nem írom végig a szavakat, felemelem hosszú magánhangzók esetében, ezért rövidebbeket írok."
én is
"Most kipróbáltam 20-30 mp-es szövegeket írtam, hogy nem emeltem fel, de maradt minden. Sőt, egyszer sem tudtam előhozni, hogy eltűnjön

Nyilván nem vitatkozni szeretnék. Nekem 9,7-es, elképzelhető, hogy nem ugyanaz a kettő, ebben már javíthatták."Valóban, lehet, hogy ez 12.9”-only probléma. Ez viszont azt is jelentheti, hogy a köv. 12.9”-esben már nem lesz ez gond. Ez feltétlen jó hír, mert qrvára tud idegesíteni ez a bug.
-
Ragnar95
félisten
válasz
üzenetére
Gariidőn túl nem cserélik. Nem lehet megállapítani, milyen kábellel volt töltve, de nem is a kábel a fontos, mivel az gyakorlatilag csak vezeti az áramot, hanem a töltő maga, mivel az dönti el, mekkora áramerősséget/feszültséget ad le. Optimális esetben persze az iPad belső védelmi elektronikája működésbe lép akkor is, ha a töltővel baj lenne.
-
Vangelis
félisten
válasz
silmatauki
üzenetére
Itt is gyári töltő van csak használva....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Interactive Brokers társalgó
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ingatlanos topic!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi