- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eszeanna
csendes tag
Sziasztok!
Hangerő gombot ezen lehet házilag cserélni? Ha nem akkor kidobom a kukába egy az egyben. Kicsit elegem lett belőle.
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8384 üzenetére
Csak azzal amit linkeltem. Még az előző feltöltéssel, aztán az eltűnt a needrom oldaláról, majd végül ezt tettem rá. Elvileg ugyanaz.
Amúgy érdekes, hogy töltés közben teljesen csendben van. Olyankor nincs gondja az SD kártyával csak állandóan felvillan.
-
Eszeanna
csendes tag
Sziasztok!
Ismételten a segítségeteket kérném.
Állandóan kiírja a telefon, hogy le lett választva az SD kártya, utána pedig azonnal "visszacsatlakozik" és megkérdezi, hogy átállítom-e az írási helyet az SD kártyára vagy maradjon-e a telefoné.
Másfél éves a telefon, átesett már kétszer frissítésen (1.0.13-ra, ez már másodjára lett feltéve rá)
Ez nem lehetne megszüntetni? Egyre gyakrabban csinálja. Legutóbb is azért tettem újra a szoftvert, mert már 5 másodpercenként csinálta. Emellé persze jön az, hogy mindig felvillan, de nem csak délben és éjfélkor, ahogy régen, hanem állandóan. Volt, hogy emiatt majdnem felhívtam valakit mert a zsebemben "önműködő" lett. Ez a 2 probléma már egy ideje fenn áll, de csak most lett belőle elegem. -
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8161 üzenetére
Hát, ha a töltés nem megy, akkor inkább nem próbálom ki.
A walkman alkalmazásban a zenei adatait a jobb felső sarokban, a három ponttal lehet szerkeszteni. Legalábbis ott ad rá lehetőséget. Sajnos nekem ez nem aktív, szerintem pont azért, mert nem Xperia a telefon, hanem csak levadásztam máshonnan a walkman alkalmazást.Köszönöm szépen a válaszaidat!
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8158 üzenetére
Szia!
Mivel szeretnék Xperia ROM-ra váltani ezért lenne pár kérdésem:
¤ Csak a GPS-nél volt problémád?
¤ Használtad a Walkman alkalmazást? Az teljes értékű volt? Értem ezalatt azt, hogy a zenék adatait tudtad szerkeszteni? A színét változtatta az alkalmazás?
¤ A Play áruház felajánlotta a csak Xperia telefonokhoz való frissítéseket? Pl. a Walkman alkalmazáshoz?Csak azért érdeklődök ennyire, mert volt Xperia telefonom, és annak az előnyei tetszettek
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
poganytamas #7765 üzenetére
Igazából nem vagy mutatvány visszaírni az IMEI számokat a formattálás után. Persze könnyebb, ha nem kell állandóan visszaírni
Mindenesetre szerintem ez a videó elég jó támpont a kezdőknek.
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #7664 üzenetére
Köszönöm!
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
poganytamas #7662 üzenetére
Köszönöm szépen!
Már csak annyi lenne a kérdésem, ha fel szeretném tenni mondjuk ezt, akkor csak "download only" vagy "firmware upgrade" ?
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #7659 üzenetére
Én szerencsére meg tudtam menteni a haláltól, de kellett hozzá pár óra. Szerettem volna rátenni a KitKat-et, de most inkább megelégszem v1.1.3.-as verzióval az 1.0.8. helyett. Nem szeretném még egyszer átélni a tegnap éjszakai idegességet.
Amúgy itt látok pár 4.4.2.-es verziót. Mindegy, hogy melyiket teszi fel az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Mobil flották
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok