- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Próbálok opciókat adni a tapasztalataim alapján. Van értelme a toknak, csak nem amennyit kellene, hogy tudjon: védi a telót, nem kell a power gombot koptatni, nem kenem össza a képernyőt a fejemmel, DE nem amoled és nem lehet felvenni az ablakon keresztül a hívást (4.2.2 alatt 10-ből 1-szer sikerült)! Csak ezért nem akartam kivágni az ablakot. 4.4.2 óta nincs ablakos felvételi lehetőségem, úgyhogy ha felrakod a legújabb romot megoldódik véglegesen ez a gondod 😃. Ha kinyitottam a flipet mindig átváltott a tárcsázóra, nem késlekedett. Nálad a közelségérzékelő hibája vagy egy 3. alkalmazás zavarhatja meg a működést. Ha nem általad felrakott progi, vagy esetleg egy mágneses tok az okozó, akkor egy 4.2.2 rom felrakása a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest