- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sajnos a telefonom kijelzője közép-tájon nem érzékeli a érintést. Van lehetőség a kijelző vagy a panel cseréjére? Illetve melyiket lehet/egyszerűbb cserélni? Aki járatos ebben, tudna linkelni ebay-es vagy aliexpress-es alkatrészt? (Vagy valakit, aki kicserélné?)
-
somigon
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8197 üzenetére
A létező összes billentyűkombinációt kipróbáltam, amit a Power és Volume gombok engednek, de semmi. Ha töltőre rakom a Led nem világít. Adatkábellel ha összekapcsolom a számítógéppel, akkor a számítógép érzékeli, hogy csatlakoztattam, majd pár másodpercre rá leválasztódik, majd ismét hanggal jelzi, hogy csatlakoztattam és ez megy amíg ki nem húzom az USB kábelt.
-
somigon
csendes tag
Sziasztok. Ma nyomtam egy gyári visszaállítást, Beállítások menüből. A reboot után, elkezdtek az alkalmazások leállni. Nyomtam egy újraindítást, ekkor, csak a bootképernyő jelent meg. Akksi ki-be, azóta pedig nem kapcsol be a telefon. Ötlet valakinek? Köszönöm!
Jah, v3_inew_v1.0.8_GPS-Fix_MNShop.cz rom
-
sqpp
őstag
Üdv,
Haveromnak van egy iNew V3 készüléke és a kijelzője nem működik. Na már most Nexus 7 esetében megoldható az ADB kapcsolat recovery mode-ban, kérdés hogy itt is?!
Csak mert a lényeg, hogy le kellene legalább menteni róla a belső memóriában lévő adatokat.
Ha van valami ötletetek írjatok.
-
Eg6.B16.JDM
csendes tag
Sziasztok!Nem hírdetni szeretnék ,de ha valaki tervezi a jövőben V3 Plus vásárlását ..akkor nézzen körül a hirdetéseim közt
Bocsi az admintól és köszönöm a figyelmet!
-
DittyCat
tag
válasz
nandozo #8190 üzenetére
Nagyon szépen köszi ☺. Van Wine a gépen, de még sosem használtam. Nem vagyok haladó szinten, közel sem. Néha szerencsém van és sikerülnek dolgok, de az csak mázli ☺. De megmutatom a páromnal a linket, hátha tud vele mit kezdeni, köszönöm!
De lehet az is, hogy veszek inkább egy INew L1-est, gyönyörű az új modell ☺☺☺!
-
nandozo
tag
MIUI kedvelők, batsilos kolléga megcsinálta az ota frissítést!
(5.5.15) [link]Valakinek visszajelzése? GPS javult az 5.5.8-ban, vagy ezzel?
-
nandozo
tag
válasz
DittyCat #8189 üzenetére
Szia,
Tegyél fel linuxra virtuális gépet és utána egy win telepítés, majd kingo root... Vagy ha már win alatt vagy akkor rátolhatsz egy KitKat -os rom-ot amin ez a hiba már megoldódott.
Egyébként linuxon is van flashtool.
[link]De ha csak alap, felhasználói szinten vagy (pl nem jutottál el eddig a linkig...) akkor nem ajánlom, könnyű téglásítani a készüléket és akkora visszaállítás többe kerül, mint egy sima rootolás.
-
DittyCat
tag
válasz
kmarci25 #8188 üzenetére
Érdekes mód sima net, az volt (pl. Index) de a https már nem működött. Azt írta, hogy nem jó a dátum. De azt meg ugye a bug miatt nem tudtam beállítani. Gyári visszaállítást csináltam végül és sikerült megoldani. Gsm hálózat volt, hívni tudtam róla.
A rootolást sajnos nem sikerült megcsinálni. Pedig jó lenne, mert így elég bizonytalan a teló működése. Pláne, hogy az akksi sem az igazi már. Akarok is másikat rendelni hozzá.
Köszi a segítséget! Meg az infókat!
-
kmarci25
veterán
válasz
DittyCat #8184 üzenetére
Jól írta junkpod, ahhoz nem kell net (se http, se https), hogy a dátum/idő frissüljön, az gsm kapcsolaton jön. Egyet még megpróbálhatsz, telepítsd ezt az appot: Clocksync. Ez neten keresztül szinkronizál. Egyébként meg, ha kiveszed az akksit, akkor veszti el a készülék a dátum/idő beállítást.
-
DittyCat
tag
válasz
junkpod #8183 üzenetére
Hát, mivel beállítani nem lehet (ugye mivel bugos az a menüpont, úgy, ahogy van), valahonnan le kell szednie az adatot, én pedig úgy tudom, hogy ezeket a szolgáltató küldi.
Egyébként nem jutottunk semmire (szinte), mert nekem Linux van a gépemen, kellett volna egy program hozzá, amit nem tudtunk telepíteni, viszont ha a pároméról akartuk, amin Windows van (jogtiszta), akkor meg vírusként ismerte fel azt, amit le kellett volna tölteni, így nem töltötte le.
Most gyári visszaállításokat csináltam, töröltem mindent, így érdekes módon lehúzta a dátumot, szóval most működik... de kérdés, meddig? Szóval mindenképp meg kell csinálni a rootolást, frissítést. Megpróbálom bevinni egy szervizbe.
A képernyője is elvált alul, lötyög, azt is vissza kell ragasztani, most duck tape-pel van
!
-
soundman1
senior tag
válasz
Solymi81 #8176 üzenetére
Anno szétnéztem még ezen túl a Play-en, hogy mit lehet még feltenni. A linkelt közül a Camera alkalmazás nekem nem jött be, többet nem tudott, a gyári kézreállóbb volt.
A Dialer-t azért próbáltam mert JB és KitKat tárcsázója alatt sem működött a T9 üzemmód. Ezzel sem működött, más újat nem hozott, az új tárcsázó felület sem jött be nekem.
A Playről az Üzenetküldő-t próbáltam, tetszett, pár napig használtam, de nem tudta 2Simet használni, maradt a gyári Üzenetek progi. A Naptárt (5.2 van fenn) viszont mai napig használom örömmel.
Keresd meg a Play-en pl. Naptárt, kérd a Továbbiak tőle és válogass a legújabb google progikból. -
DittyCat
tag
válasz
soundman1 #8178 üzenetére
Nagyon szépen köszi, szuper, ezt megpróbálom (SZERK - megpróbáltam, se semmi...)
Amit írtál, azt én mind nagyon szívesen megtenném, csak hát gőzöm sincs, hogy kell. Én egy 36 éves nő vagyok, nem szoktam mókolgatni a telefonomat.
De van nekem egy párom, aki férfi, ráadásul programozó. Ha eleget rinyálok, megcsinálja nekem!
Van esetleg valami link vagy kisokos, ami leírja ennek a menetét? (Visszaolvasni próbáltam, de 8000 hozzászólásból meríteni, kihámozni a releváns infót, az kemény meló...) -
soundman1
senior tag
válasz
DittyCat #8177 üzenetére
Ha működik a gps, akkor még az Automatikus dátum és idő beállításon belül a Gps által megadott idő használata segíthet. Próbáld szabad ég alatt e beállítás átállítása megoldást hoz-e. Egyébként meg fel kellene tenned az 1.0.13 romot és megoldódna a probléma és még ráadásul a KitKat lenne rajta.
-
DittyCat
tag
Sziasztok!
Kicsit több, mint egy éves a telefonom. A date/time beállítás bugos rajta. Na, most elkövettem azt a hibát, hogy úgy vettem ki az akksit, hogy nem kapcsoltam ki előtte... Jelenleg az van, hogy ha bekapcsolom, akkor sima netkapcsolat van, de https már nincs. Egy sima weboldalt megnyit, de kapcsolódni sehová nem tudok, mert rossz a dátumbeállatás a telefonon (2013. január 1). Viszont ahhoz, hogy a dátumot letöltse, kapcsolódni kellene a szolgáltatóhoz (Telenor). Innentől patthelyzet, mivel a dátumot manuálisan a bug miatt beállítani nem tudom. Google Playről letölteni sem tudok semmit.
Ha volna valakinek ötlete a megoldásra, megköszönném. -
Solymi81
aktív tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki feltelepíteni az 5.0-ás Androidot (Lollipop) vagy a programokat belőle amikhez linket lacilaci egyik hozzászólásában (#6865) lehet megtalálni?
Ha igen, mi a vélemény?
Engem érdekelne, hogy a kamera kezelése mennyiben változott.Illetve tudtok jó kamera programot ami jobban kezeli mint a mostani?
A Lenovo kamera programjára írták, hogy érdemes lenne azt kipróbálni. -
Joke21
aktív tag
Párom inew v3 plus telóján az alap fényereő is nagyon erős. Hiába állítom automatára, akkor is nagyon világít és elég kicsi is az az intervallum, amiben állítani lehet. Van erre valami megoldás, hogy a fényerő minimum értékét csökkenteni tudjam?
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszi, így már baba
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Valakinek van ötlete, hogy miért nem tudom TWRP-ben rootolni a telefont? Ugye mikor Reboot-olni akarok TWRP-ből megkérdezi, hogy rootolja-e a telefont. El swipeolom jobbra alul a csúszkát, erre nem csinál semmit, csak kikapcsol. És nem lesz rootolt mikor bekapcsolom újra normál módban. Mit rontok el? -
nandozo
tag
válasz
Mecy_Lacee #8161 üzenetére
Sziasztok,
Jött frissítés MIUI-hoz. Baseband-okat is cserélt a fejlesztő.
Mivel nemrég álltam vissza a zopo-romra ezért én most nem tesztelném csak ha már nem futkosom...
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8161 üzenetére
Hát, ha a töltés nem megy, akkor inkább nem próbálom ki.
A walkman alkalmazásban a zenei adatait a jobb felső sarokban, a három ponttal lehet szerkeszteni. Legalábbis ott ad rá lehetőséget. Sajnos nekem ez nem aktív, szerintem pont azért, mert nem Xperia a telefon, hanem csak levadásztam máshonnan a walkman alkalmazást.Köszönöm szépen a válaszaidat!
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Eszeanna #8160 üzenetére
Szia!
¤ Csak a GPS-nél volt problémád?
Nem. A töltéssel is. Nem tudom mi köze volt hozzá, de a hálózati töltőt nem szerette. Hol ment a töltés, hol nem, s ilyenkor állandóan jelzett a telefon. Nem tudom, hogy ez rom hiba-e, de Zopo romra visszatérve ez nem jelentkezett. Érdekes... /Gyári töltőjével jó volt./
Ja, s a power bank-ommal se ment a töltés. Míg Zopo romon igen.¤ Használtad a Walkman alkalmazást? Az teljes értékű volt? Értem ezalatt azt, hogy a zenék adatait tudtad szerkeszteni? A színét változtatta az alkalmazás?
Használtam a Walkman alkalmazást, de csak zenehallgatásra. A zene adatainak szerkesztését hol kellett volna keresni? Nem használtam soha. A színét pedig nem változtatta, végig egy színű volt. De lehet, csak nem figyeltem.¤ A Play áruház felajánlotta a csak Xperia telefonokhoz való frissítéseket? Pl. a Walkman alkalmazáshoz?
Rom telepítés után egy csomó alkalmazást frissített. Mintha lett volna közte xperia cucc is. Nem figyeltem.De ha megjön végre a P70-em, akkor visszarakom, s megnézem neked ezeket.
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8158 üzenetére
Szia!
Mivel szeretnék Xperia ROM-ra váltani ezért lenne pár kérdésem:
¤ Csak a GPS-nél volt problémád?
¤ Használtad a Walkman alkalmazást? Az teljes értékű volt? Értem ezalatt azt, hogy a zenék adatait tudtad szerkeszteni? A színét változtatta az alkalmazás?
¤ A Play áruház felajánlotta a csak Xperia telefonokhoz való frissítéseket? Pl. a Walkman alkalmazáshoz?Csak azért érdeklődök ennyire, mert volt Xperia telefonom, és annak az előnyei tetszettek
-
junkpod
veterán
A GPS vezérlésére használt mnl fajl/akármi az merre lehet?
-
Mecy_Lacee
senior tag
Új fejlemények:
Visszatértem Zopo romra.
GPS az Xperia rom alatt használhatatlan.
Eldobál a mellék utcákba, jó 100 m után veszi észre, hogy nem a tervezett helyen vagyok, stb. Pedig végigjártam az mtk gps esőtáncokat, mind, amit találtam. Nem segített.
Természetesen készítettem képeket, van az akku használatáról is. Hétvégén pótolom ezeket. -
junkpod
veterán
válasz
Mecy_Lacee #8156 üzenetére
13-as wilsey féle. Viszont kiszámíthatatlan, van amikor egész úton pontos, de van amikor folyton eldobalja jelet. Nem stabil.
-
junkpod
veterán
válasz
Mecy_Lacee #8149 üzenetére
-
laci laci
addikt
válasz
Secretknight #8153 üzenetére
Sajna a szalagkábel sérül ilyenkor.
-
Secretknight
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó V3-om. Ma délelőtt elvált a kijelző,hol volt kép,hol meg nem.Kétoldalas ragasztót raktam a széleire, azóta semmit sem látok.A kijelző kiszürlkül,minden működik rajta de nem látok semmit, UTÁLOM!!
Írj egy árat és vidd. -
-
junkpod
veterán
válasz
Mecy_Lacee #8149 üzenetére
Persze, jó az is, de gyalogos teszt látványosabb. A felhő meg nem befolyásol szerintem látványosan.
-
kisbago
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #8147 üzenetére
Igen ha nem baj
-
junkpod
veterán
válasz
Mecy_Lacee #8145 üzenetére
Hát ez nem túl acélos
Illetve többet mond egy utvonalrogzites gyalogos módban. -
kisbago
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #8145 üzenetére
Szia az Xperia rom-ról tapasztalatokat írsz?
aksi mennyit bír, kamera stb!
-
junkpod
veterán
válasz
poganytamas #8142 üzenetére
Melyik rom?
-
junkpod
veterán
válasz
Mecy_Lacee #8140 üzenetére
Ez is kuka... Már kérdeztem de nem volt válasz, van akinek nem zajos? Mert ha van, akkor osszenezhetnenk az audio beállításokat mut-ban, nálam pl a mic level összevissza értékeket tartalmaz. -
junkpod
veterán
válasz
Mecy_Lacee #8138 üzenetére
Video felvetelnek van-e alapzaja ?
-
Mecy_Lacee
senior tag
Mit teszteljek? Ha valaki kiváncsi valamire, letesztelem.
-
Mecy_Lacee
senior tag
2óra nyúzás után jónak tűnik ez a Sony XPERIA rom. Tetszik. Eddig...
GPS élesítés holnap. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #8135 üzenetére
Számomra újdonság, hogy a 3g külön kell beállítani, hogy menjen. De megy...
GPS-re nem volt időm még.
Vodás flotta + T-Mobile domino5 kártyával rendelkezem. FF]
-
Mecy_Lacee
senior tag
Xpera rom fent.
Ma-holnap teszt. Főleg a gps érdekel engem...
Valakinek valami, szolkatok. Megnéze -
junkpod
veterán
válasz
Mecy_Lacee #8131 üzenetére
Laci Laci a közösségünk lelki pásztora.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee #8131 üzenetére
És maradj sokáig...
-
Mecy_Lacee
senior tag
laci laci kollégának köszönhetően ismét, immár harmadjára tèrek ide vissza, mint valós V3 tulaj.
Köszönöm neki mègegyszer.Sony xperia romról valakinek valamilyen tapasztalata???
-
dpit9
csendes tag
Alkatrésznek még mindig vihető az inew m!
Nekem haszontalan így, de lehet valaki újjáéleszti belőle a sajátját! 06209506480
Érdeklődhettek -
PGaben
csendes tag
válasz
poganytamas #8096 üzenetére
Visszatért!!!
Köszi szépen. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Franky2Ster #8126 üzenetére
Keresgélj itt. Hajrá.
Azt remélem nem várod el, hogy mindet átnézzük a kedvedért?
-
Franky2Ster
senior tag
Kérdésem az lenne ,hogy most hol lehet ezt a készüléket jó áron beszerezni? Köszi
-
siskad
őstag
Sziasztok! Mostanánban azt vettem észre, hogy ha mobilneten netezek, akkor egyszer csak pár másodpercre megszakad a kapcsolat. Telenoros vagyok, azt a mappa átnevezős dolgot megcsináltam így megy a 3g. (Német gps fixes rom)
-
Joke21
aktív tag
Arra van valakinek ötlete, hogy miért csinálja azt a teló, hogy kb 15%-ig folyamatosan merül, majd onnan kb 2-3 perc alatt lemerül és kikapcsol?
-
junkpod
veterán
Két rövid kerdes:
-mi is a natív felbontasa a hátlap kamerának?
-van bárki akinek nem zúg a videó felvétel? -
Franky2Ster
senior tag
Kérdésem az lenne ,hogy most hol lehet ezt a készüléket jó áron beszerezni? Köszi
-
kalos88
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8118 üzenetére
köszi ez már jó
-
kalos88
csendes tag
Sziasztok az miért van hogy bizonyos videókon van hang . de a legtöbben nincs. Már próbáltam több romot is
de a helyzet ugyan az. Elölte s2-esem volt minden film ment szépen -
Sepy8802
újonc
Sziasztok!Egy kis segítség kellene,a kisfiam leejtette vagy 2 szer a telefonom mire a kép vibrálni kezdett,majd gyorsan szétkaptam kiszedtem az aksit és ujra be,de azóta nem jó vele valami,ma ok nélkül kiírta hogy magas a töltő feszültsége..holott nem volt töltő a közelembe se.most pedig nem akarja a Wifit venni!Valaki tud nekem valami okosat ajánlani?
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee #8113 üzenetére
Szét bontottam és a keret nélkül kipróbáltam és úgy jó volt. A kamera védő belső része volt csikarva.
-
laci laci
addikt
Joke21-teloja jó lett. A többit majd a tulaj..
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee #8110 üzenetére
Most jelenleg:zte nubia z5s,iocean x8 mini pro,Haier w910 és inew v3.
rolio1:Akkor elvileg a play-en van valami battery ..app,ami javít....(de nem biztos)vagy talán:[link] -
laci laci
addikt
Összeraktam magamnak egy telot,jó most a miui rom?
-
gaboru
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8103 üzenetére
Próbáltam. Annál vettem észre a különbséget.
-
gaboru
csendes tag
ZOPO romot használok és feltűnt, hogy pl. HD videot csak 16-17fps-el rögzít 4000-5000kb/s tömörítéssel. Az eredeti ROM amivel jött (1.0.3) ugyanez a HD video 30fps és 9000kb/s. Érezhető a különbség, mert ugye a felbontást leszámítva lefelez mindent. Valaki tudna rá megoldást, vagy esetleg melyik file-t lehetne módosítani? Nem akarnék váltani, mert ezt leszámítva nekem tökéletes ez a ROM. Köszi!
-
Solymi81
aktív tag
Annyit még hozzátennék az ajánlottakhoz, hogy mielőtt elviszed szervízbe, kérj az üzlettől ahonnan vetted a telefont egy hivatalos dokumentumot, e-mailt, bármit, amiben leírják, hogy elfogadják az általad választott szervíz indoklását ha esetleg gariztatni kellene a készüléket. És természetesen legyen feltüntetve a dokumentumban, hogy az felhasználható bármilyen kártérítési illetve joggyakorlási ügyben.
Nem tudom, hogy ez mennyiben kell vagy hogy foglalkoznak-e vele, de jobb alaposan felkészülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Google Pixel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest