- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
gumedli #7811 üzenetére
"Azért bátorkodtam ilyen kérdéssel fordulni hozzátok mert a másik telom egy LG ami frankón és egyszerüen lefrissítette magát."
Ez nem fogja...Én konkrétan ezt a ROM-ot ajánlom elsőre.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
gumedli #7806 üzenetére
Nem olyan sokat kellett volna visszaolvasni...
De azt se tudjuk, miről akarsz frissíteni. "Lollipop" (vagy mi az új droid?) még nincs. Hivatalosan nem is lesz szerintem. KK-t találsz a needrom-on, van belőle gyári, costum.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
gumedli #7806 üzenetére
Szia.
Ha a topikban használod a kereső funkciót a megfelelő kulcsszavakkal, akkor előrébb lennél/lennénk. Lényegében én biztos vagyok, hogy minimum egyszer le van írva a teljes fw frissítési folyamat valamelyik hozzászólás(ok)ban. Ha még teljesen új a dolog, akkor a google is megteszi. Pl. "firmware upgrade mtk phone" vagy valami hasonló.
De ha a kérdésed arra irányult, hogy van-e a telefonhoz tényleges, official, gyári új ROM vagy bármilyen frissítés, akkor a válasz arra, hogy nincs. Ami van, azt is az újabb ROM-al érkező telefonról szedték le.
-
byrolord
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel