Hirdetés
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy V3 Plus van és lenne pár kérdésem a telóval illetve magával az android rendszerrel kapcsolatban.
Olvastam, hogy a 8 magos procik hamar felmelegszenek.
Hol tudom megnézni, hogy mi az aktuális hőmérséklet ill. hol vagy milyen progival tudom szabályozni, hogy hány magot használjon.Plusz még azt hogyan tudom megállpítani, hogy melyik az a játék amit még érdemes rajta használni?
Csak teszteléssel lehet?A problémám, hogyha játszok egy játékkal, pl. a Crystalux-szal, ami számomra nem tűnik egy túlzottan erőforrás igényes játéknak, a proci viszonylag hamar, 10-20 perc után felmelegszik és a telefon egyszerűen kikapcsol.
Most azt nem tudom, hogy én vagyok a béna és túlterhelem a telefont vagy alapból a készülék a hibás.
Semmilyen módosító program vagy rom nincs fent. a legutolsó hivatalos v8-asat tettem fel a needrom-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hardcore café
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 - felújított
- Apple Iphone 14pro
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs