Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy V3 Plus van és lenne pár kérdésem a telóval illetve magával az android rendszerrel kapcsolatban.
Olvastam, hogy a 8 magos procik hamar felmelegszenek.
Hol tudom megnézni, hogy mi az aktuális hőmérséklet ill. hol vagy milyen progival tudom szabályozni, hogy hány magot használjon.Plusz még azt hogyan tudom megállpítani, hogy melyik az a játék amit még érdemes rajta használni?
Csak teszteléssel lehet?A problémám, hogyha játszok egy játékkal, pl. a Crystalux-szal, ami számomra nem tűnik egy túlzottan erőforrás igényes játéknak, a proci viszonylag hamar, 10-20 perc után felmelegszik és a telefon egyszerűen kikapcsol.
Most azt nem tudom, hogy én vagyok a béna és túlterhelem a telefont vagy alapból a készülék a hibás.
Semmilyen módosító program vagy rom nincs fent. a legutolsó hivatalos v8-asat tettem fel a needrom-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 11 64Gb-Felújított-karcmentes, új ház+kijelző+akku
- Eladó iPhone 15 Pro Max 512 GB tökéletes műszaki állapotban
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- S22 Ultra 512/12
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest