- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendo
tag
Sajnos 3 helyen is próbáltam, mindenhol win10 van. A telefon normális módon a windowsnak láthatatlan, de ha akksi benne van, és egyszerre nyomom a bekapcs + hangerő le + fel kombinációt, az eszközkezelőben megjelenik, mint com port. Ez a jó hír. A rossz, hogy hiába van fönt a preload driver, plusz a másik ami kell, sosem az azokhoz rendelt com porthoz csatlakozik, hanem a windows egy teljesen általánosként azonosítja, és addg amíg ez így van, esélye sincs a flash toolsnak
A piros csík az elején végig,egy, majd minden esetben eldobja dram fail hibával. Számtalan rommal, és flash tools-al próbáltam, mint írtam 3 gépen is.
A furcsa, hogy az első laptopon, az első flashelés látszólag sikeresen lezajlott, azóta viszont ennyi
Ha lesz időm, az egyik win10en beállítok egy win7 es virtuális gépet, és megnézem úgy.
-
Bendo
tag
Na, megvolt, látszólag minden rendben volt, a flashelés után zöld pipa, teló azonban nem kapcsol be azóta. Se kép, se hang.
Újbóli próbálkozásra DRAM hibát ír, ha jól értem valami méretek nem egyeznek a feltöltöttel. Próbáltam formázni, de ott is hibaüzenet fogad már.
MUT-tal természetesen csináltam IMEI mentést, és full rendszer mentést, ezt a rendszermentést aztán szintén megpróbáltam visszaflashelni, de itt is a DRAm hiba fogad (első dowload DA(?) 100%, de qa csík piros, és utána jön a hibaüzenet)
Lenne olyan vállalkozó szellemű fórumtárs, aki nekem a 1.0.14-es kitkat romot rávarázsolná?!
Itthon meguntam a szopódást vele, szerintem a win10 kavar be
Köszi!
-
RVR400
veterán
Felejtsd el a TWRP-t. SPFlashTool-lal, Firmware Upgrade opcióval mehet fel az 1.0.14-es KITKAT a telóra.
-
Bendo
tag
Sziasztok!
Concordo-os telóm van annak az 1.0.1-es romjával. Ennek a romnak az alapja a 4.4.2-es Android.
Letelt a garanciám, így most már egy év távlatból lehet romot cserélnék rajta.
egy TWP-t már feltettem rá, kérdésem, hogy erre az alapra mi most a legjobban használható ROM?Téglásítani nem áll szándékomban, és bár elolvastam minden ezzel kapcsolatos hozzászólást, nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy Concord, és az alap iNEW v3 gyári romja megegyezik.
Ami miatt szeretnék rajta romot frissíteni, az az, hogy két SIM-mel használva nem tudom variálni, hogy mikor melyikről használja a 3G-t, egy idő után mindig visszaáll a SIM-1re.
Köszönöm!
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Sokan dícsérik az üvegfóliát. Van ehhez a típushoz? Vagy van olyan telefon aminek az üvegfóliája jó rá?
-
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos betört a kijelzője a telefonomnak, úgy hogy teljesen használhatatlan lett, és mivel sajnos az USB drivere is hibás, nem tudom lementeni az adatokat róla. Jobb híján kijelzőt cserélnék rajta. Ha van valakinek eladó és/vagy meg tudna bütykölni, annak szívesen venném a szolgálatait.
Csaba
-
diego65
csendes tag
(#8767) meva86
Szia,
Ha még aktuális a vásárlási szándékod, az enyém eladó sorba lépett. Teljesen megkímélt, végig szilikon tokban tartott, 5-ös androidra frissített iNew V3. Eredeti doboz, flip tok, füles, etc... Nagyon szerettem, sokat használtam a GPS-t, a Wifit, a 3G-t, sose hagyott cserben, de a 4G miatt a váltás mellett döntöttem...
-
sayCet
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #8786 üzenetére
Köszönöm, és erre a mostani ROM-ra ráhúzhatok bármit, vagy kell valami "Basic/Stock" ROM?
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy Bootloop-os készüléket.
Feltettem ezt: [V3]Sikerült, megy minden rajta.
Még nálam lesz vasárnapig, és szeretném kicsit feszegetni a határait.
Milyen MIUI romot húzhatnék rá?
Illetve ha tudnátok linkelni nekem egyet, akkor ugyan ezt a procedúrát kell elvégezzem, mint az előző ROM-nál?Válaszotokat előre is köszönöm!
sayCet
-
eJeti
csendes tag
válasz
Beri Geri #8783 üzenetére
Szia
Nincs ragasztó a közelség jelző előtt. Viszont ragasztó nélkül eltávolodik az lap és azt érzékeli a közelség érzékelő.
Az érzékelőhöz ne tégy ragasztót.
A elszakadt ragasztó eltávolításával nem vacakoltam.. Lehet h rideg a pillanatragasztó, de az elmúlt 3 hónapot hibátlanul teljesíti. Nekem bevált. (Kocsi szélvédőre én sem használnám.)
Persze lehet vásárolni hozzávaló, kétoldalú ragasztót... nekem nem ért annyit. -
Beri Geri
csendes tag
Szia!
Én nem látom, h ragasztó lenne a közelség érzékelő előtt de ha oszenyomom kézzel akkor mint ha éppen működne de nem hiszem h vmi kontakt hiba. Amugy hogy távolítottad el előle a régi ragasztót? A pillanatragasztó merev és rugalmatlan én azzal nem kockáztatnék... láttam már autókon pár elrepedt szélvédőt amire a gazdi a lepottyant ragasztott tükröt pillanatragasztóval ragasztotta vissza. -
karikusz
tag
A iNew V3 kijelzőt, vagy jó kijelzőjű iNew V3-at vennék Budapesten! Vagy adok a kijelzőért cserébe egy másik kitört kijelzős iNew V3-at.
-
Botigta
aktív tag
Csak az a borzasztó, hogy a feleségemnek estig sem bírja ki az akksi. (V3 Plus). Rendeltem hozzá 2300mAh-sat, de átverés az egész, ugyanaddig bírja... Úgyhogy sztem megy a háztól...
-
eJeti
csendes tag
válasz
Beri Geri #8778 üzenetére
Szia!
Pont itt tart a készülékem ahol a tiéd, szép lassan a melegtől(?) elenged a ragasztó, ettől a közelség érzékelő elé kerül és az megzavarodik.
2 éves a masinám, nagyon szeretem, de hogy valaha is javíttatni fogom a kijelzőjét kizárt.
Így aztán, óvatosan 4-5 fél csepp pillanatragasztó oldalanként és kész... (Fogpiszkálóval szépen elemeled míg lesz 2-3 mm rés, fogpiszkáló hegyével finoman oda kened a ragasztót.)
Ez a telefon nagyon megérte a pénzét, 2 év alatt volt hogy repült nagyot, utazott zsebben kulcscsomóval, volt hogy beázott - nem kicsit :-) és karc nélkül működik még mindig. Sztem a gyerek - hamarosan - megörökli majd.
-
meva86
csendes tag
Köszi!
Az az igazság, hogy első körbe nem gondoltam rá ennyit költeni, de ha már hosszú távra tervezek, akkor kicsit többet fektetek bele
Keresgélés közben találtam rá a V3-ra (magyar oldalak), és ott tetszett meg.
Amit te írtál is nagyon jó, szval lehet ő lesz a nyerő. Aksi jóval többet ígér
Bár ha jól értettem a leírást akkor vagy egy sim és egy sd kártya kerülhet bele, vagy két sim.
A 16Gb azért csak elég arra, hogy ha néhány képet lőni akarok vele. Úgy is felrakom gépre. Szval ezt nem annyira veszem nehézségnek -
Beri Geri
csendes tag
Üdv.! Felvált kijelző visszaragasztására volt valami okosság? Vagy csak szétszedéssel és új kétoldalú ragasztóval javítható? Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy felvált kijelzőszél miatt meghülyült a közelség érzékelő infraegysége? Pl. hívás után elveszem a fülemtől a telót és sötét marad a képernyő. párszor azt tapasztaltam, hogy ha az érzékelőnél viszanyomom a kijelzőt akkor észheztér és beadja a hívás vége képet is. Olyan is volt többször, hogy én hívtam rányomtam a hívás gombra és elsötétült a kijelző azonban a hívás működött tudtam beszélni is rendesen. Párszor azonban mostanában olyat is csinált a teló, hogy híváskor sötét maradt a kijelző. Most hardresetet adtam neki azóta ezt nem csinálta mármint, hogy híváskor sötét maradt a kijelző.
-
karikusz
tag
Van 2 betört kijelzős iNew V3. Az egyiket oda adnám egy kijelzőért cserébe, vagy működő kijelzős hardver hibás inew V3--at vennék.
-
meva86
csendes tag
válasz
junkpod #8770 üzenetére
Tudom hogy nem mai gyerek.
Nem vagyok az a típus, aki évente (fél évente, havonta) váltja a telefonjait, hogy mindig a legmodernebb legyen nála.
Sajnos a telefoncsere is kényszerűségből fakad. Utána olvastam, és figyelembe véve az ár-érték arányt, úgy gondoltam, hogy ez megfelelhet az elvárásaimnak.Csodát nem akarok vele művelni.
Vannak sokkal modernebb telefonok is, csak azok jóval drágábbak is.
-
Botigta
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #8766 üzenetére
Kérdésem feltevésekor még nem, de azóta megtörtént. Jó is lett. Egyébként a konkrét probléma az volt, hogy a Google Play szolgáltatás apk eltűnt, vagy megsérült, de hogy mitől, azt nem értem.
-
meva86
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos régi telefonomat hamarosan cserélnem kellene, és az eddigi infok alapján arra jutottam, hogy egy iNew v3 lesz a befutó.
Viszont lenne néhány kérdésem, amikre remélem tudtok válaszolni.
Mivel szeretek fotózni (főleg természet fotók), ezért az egyik szempont volt, hogy azért telefon létére viszonylag jó képeket tudjon csinálni, ha a fényképező épp nincs kéznél. Ezen kívül leginkább alapfunkciók kellenek, telefonálás, üzenet írás, netezés, meg hogy a gps meg-meg érezze hogy éppen merre vagyok
5"-nál nagyobb telefonban meg nem igazán gondolkodomSzval ezen paraméterek alapján kérdezném, hogy mi a különbség a V3, V3C és V3 plus közt? Utóbbiról azt olvastam, hogy nem olyan jó képeket csinál mint a V3, ezért gondolnám hogy akkor maradnék annál.
A másik, hogy láttam, hogy lehet venni hozzá nagyobb aksit. Egy 2300-as beszerzése esetén már szükséges a hátlapot is cserélni, vagy az belemegy a telefonba? (valahol olvastam - az is lehet hogy itt, egy korábbi hozzászólásban - hogy nagyobb aksihoz cserélni kellett a hátlapot, mert csak úgy fért bele).
Rendelni ali-ról érdemes?
Nem feltétlen szükséges a magyar kapcsolattartó, mert a korábbi telefon garanciális intézésénél semmit nem jelentet, hogy az adott eladónak volt magyar kapcsolattartója
Valahogy a külföldiek segítőkészebbnek tűnnek ilyen esetekben.A beszerzés néhány hónap múlva lesz esedékes, de gondoltam elkezdek felkészülni
Köszi a válaszokat.
-
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Nemrég vettem az asszonynak egy Plus-t. Kérdezném, hogy ennek is a fórumja ez?
Mivel olyan problémám van vele, hogy egyszerűen nem hajlandó google-szinkronizálni, miközben van net. Ezáltal a Google Play megnyitásakor hófehér ablak fogad, stb. V11-es rom van rajta.
Köszi -
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8763 üzenetére
Nem szeretném eladni semmiképpen, nagyon szeretem, csak gondoltam teszek rá újabb androidot, javításban akár benne is lennék, ha van rá esély.
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos egy ideje a telefonomat ha rádugom PC-re a telefon nem reagál semmit. Csak tölt.
Amit próbáltam:
- windows/linux pc
- adb és anélkül
- factory reset
- érintkező tisztításSajnos egyik sem működött, az a gyanum valami hardware-es probléma lesz, valakinek esetleg van ötlete?
Csaba
-
karikusz
tag
Szervízelők!
Van 2 betört kijelzős iNew V3. Az egyiket oda adnám egy kijelzőért cserébe.
-
soundman1
senior tag
válasz
karikusz #8752 üzenetére
Ma mentem főleg nyílt területen. Alapvetően pontos volt és rendben navigált a SzülinApp, de jó párszor újratervezett, mert "eltévedt". Mindez mobilnet nélküli állapot, nettel biztos jobb eredmény született volna. A linkelt módszer a gyorsabb műholdfogásban segített nekem.
-
-
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee #8745 üzenetére
Köszönöm. Elég jó és használható a miui rom. Nekem xiaomi mi4 - em van és sok frissítés jön rá.
-
Mecy_Lacee
senior tag
REKLÁM ON!!!
Kedves laci_laci fórumtársnak köszönhetően újra itt vagyok köztetek. Telefont javított nekem, gyorsan, megbeszélt időre.
Ezúton is köszönöm neki a fáradalmait, s üzenem, hogy még találkozunk!Csak kéne egy donor telefon...
REKLÁM OFF!!!
A telefont amúgy kedvesem használja, napi szinten. Tökéletesen meg van vele elégedve, igaz telefonálásra nem használja. Inkább vigyáz rá...
A telefonon MIUI rom van. Ha esetleg valakinek kérdése volna róla, állok elébe. -
pezse78
csendes tag
Sziasztok!
Feleségemnek van egy 1,5 éves Inew V3-a. Egészen jól működött sokáig, de most a következő hibával találtuk szembe magunkat. Nagyon sokszor nem lehet a telefont feloldani alvó állapotából. Ilyenkor, ha éppen kéznél van 220 és egy töltő, akkor felteszi egy pillanatra és már működik egy darabig vagy a másik, hogy megcsörgetem... Ez nagyon rossz, hiszen ha bármi van és nincs kéznél töltő másik ember aki megcsörgeti, akkor nem tud telefonálni...
Valakinek van ötlete, mit lehetne csinálni? -
karikusz
tag
Sziasztok!
Rég jártam még erre, anno az első között voltam aki megvette a telefont, és a hibák miatt cserélgette a romokat a telefonon.
Még a páromnak megvan a teló (nekem már nem) az eredeti 4.2.2-es androiddal, de most akarok egy okosórát venni neki de ahhoz csak 4.4.x verzió android kompatibilis.Láttam ezt a videót, hogy hogyan lehet Kitkat-et rátenni, de mint mindenki írja, hogy a videóban megadott fájlok már nem elérhetőek. A needromon az eredetit láttam ezt
Ez akkor gondolom a következő verzió, és ugyan azok a lépések kellenek mint a másik két fájlal a videóban.
cxq_inew_v3w_v1.0.14
CWM_recoveryUgye? Köszi a segítséget
-
soundman1
senior tag
A gyári tokom eléggé viharvert. Nincs valakinek egy, amit nem használt és eladná? Vác mellett lakom, a héten Vác Hatvan között mozgok, értemennék, vagy egyéb esetben marad a posta.
-
RVR400
veterán
válasz
poganytamas #8738 üzenetére
Nem véleményezem a hirdetést, inkább csak sok sikert kívánok Neked az eladásához...
-
poganytamas
senior tag
Ha érdekel valakit, eladóvá vált a sajátom: [link]
-
zarew
senior tag
válasz
laci laci #8735 üzenetére
Bp-Érd- (New York-Rio-Tokyo)
-
zarew
senior tag
Sziasztok! Lányom zsebében levált a bal fém betét és elhagyta a hangerő gombot. Magyarul kéne egy gomb,meg egy fémcsík..... Ha valaki tudna segíteni. Az alin csak a készülékházat találtam.
-
soundman1
senior tag
Pár hete kezdte megadni magát a hangerő billentyűm. Korábban írtátok, hogy csak csere segít, de gondoltam kontakt spayvel hátha rendbe jön. Miután a hátsó műa. burkolatot sikerült lecsavarozni és hozzáférni a mirokapcsolóhoz Chip kontakt tisztítóval csepegtetem rá, hogy a billentyűn kifollyon. A billentyű tökéletes lett, de lett egy mellékhatása. 😠 Bekapcsolva láttam, hogy a kijelző felső sarkában sok apró kifényesedés (pötty) lett, és a sarokban egy felület is így járt. Bár csak fehér színnél látszik, azért ekéggé dühít.
Ráadásul ez után 3 napra 4 cm-re két szürke folt, majd újabb 4 nap múlva ettől 4 cm-rel lejjebb újabb két folt jelent meg. -
junkpod
veterán
sziasztok! Hol lehet Budapesten kapni V3 akksit, vadi újat, azonnalra?
-
Sepy8802
újonc
Van valakinek eladó V3 alaplapja?Üzenetben várom a válaszokat
-
beriv
tag
Sziasztok barátnőmnek van egy Inew V3-as telója 1.0.13 stock rommal.
Az a baj vele hogy random bekapcsol a kijelzője, legtöbbször ha töltőn van, mit lehet ezzel tenni?
Cella készenlét és telefon tétlen adja a fogyasztás nagy részét az akkunál. -
RVR400
veterán
válasz
laci laci #8721 üzenetére
Értsd jól, ha van egy V3-as full teló, ami laphibás lesz, és cserélem a komplett alaplapot V3 Plus, akkor az kivitelezhető.
Kijelző ugyanaz, a teló aljára menő kábel ugyanaz, akksi ugyanaz,a kamerák kérdésesek, de megpróbázok keríteni egy V3 Plust egy teszt erejéig, hogy milyen modulok vannak benne.
Szerk: IMX214 van a Plusban is, ergo szerintem simán mehet az upgrade.
-
Sepy8802
újonc
Sziasztok nekem van egy INEW V3 telefonom,a szerelő megállapította hogy a belsejében az IC táp tönkre ment de ő nem tud hozzá ilyet rendelni,meg tán ezt ragasztani kell.Valaki tudna valamilyen segítséget nyújtani?
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes #8714 üzenetére
Kijelzője jó???
-
Leleményes
tag
Van egy brick V3-am, mennyit ér?
-
nandozo
tag
Sziasztok, most hogy végre működik a telefonom kíváncsi voltam, hogy mennyire problémás csak a "touch" cseréje a telón. Úgyhogy kipróbáltam a levételét az első üveglapnak-touch résznek a törött kijelzőn.
Szerintem spéci szerszámok nélkül teljesen esélytelen szétválasztani az első üveget az LCD-től, ui annak nincs szinte semmi mechanikai tartása és a legkisebb feszítésre deformálódik és óhatatlanul sérül. Akárki is csinál ilyet videón, tuti, hogy előzetesen már valahogy "meglazította" a dolgot (pl hővel, vagy oldószerrel). Én ilyet nem tettem, uh a mechanikai hatásoktól egyértelműen sérült a kijlező...
Ahogy már többen írták egy vékony olajfilm van a kettő rész között, amit visszaszereléskor pótolni kellene, ui a ha levegő van a két réteg között akkor gyanítom, hogy az látható lesz. Valamint ha a repedés végigment akkor a finom üvegport is el kellene róla távolítani.
-
nandozo
tag
válasz
poganytamas #8709 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm, sikerült megoldani...
Akinek gyorsan kell kijelző és ezért hajlandó kicsivel többet fizetni akkor az ebay-en találtam egy spanyol szállítót, akitől lehet rendelni, 21 eFt, nekem kb 5 munkanap alatt megérkezett, áfa mentesen, mivel EU-ból jött (az esetek többségében a kijelzővel nem szokott ilyen probléma lenni ugyan). 1.0.14-es ROM-mal megy csak, tehát aki nem utólag akar vele szenvedni, az előtte frissítsen, nekem v5-ös SPFlash-el NEM ment, csak v3-mal!!.
-
nandozo
tag
Sziasztok, Win10 64bit alá MTK driver? PDANet?
-
janek69
senior tag
Sziasztok!
Ti észrevettétek,hogy kitkat-el a video felvételek hangja mono lett? 4.2.2-vel még sztereó volt,
Persze az infó sztereonak mondja a felvételt,de mindkét hangszóróból azonos jel szól.
Van erre valami megoldás? -
blackfox
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8705 üzenetére
Köszi a választ, atolvasom, aztán beprobalkozok.koszonom a segitseget
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
blackfox #8704 üzenetére
!Ez mind müködő rom?
Elvileg igen. Amiket használtam, s működött:
Zopo, CM, MIUI, Xperia, Novecento.Es mivel tudom feltenni őket mert szerintem a gyáriban romban nincs CWM.
Mindegyik romhoz van leírás, hogy, s miként kell felrakni. Először úgyis frissítened kell a gyári romot. Ajánlom ezt, a linkelt SPFlashTools programmal kell felrakni, majd mehet a Costum rom.Viszont, ha még nem csináltál ilyesmit, ajánlom átolvasni a topicot. Hidd el megéri, sokat lehet tanulni belőle.
Vagy a jobb felső sarokba használd a keresőt, ha konkrétan tudod, mit keresel.
-
blackfox
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8703 üzenetére
Köszi!Ez mind müködő rom?Es mivel tudom feltenni őket mert szerintem a gyáriban romban nincs CWM,Van hozzá valami számitógépes program?Köszi!
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
blackfox
csendes tag
válasz
junkpod #8700 üzenetére
Köszönöm a választ!Most egy gyári visszaállitással egyenlőre megoldottam,de ez igy nagyon szar ha később is lesz ilyen gond!Honnan tudok gyári romot leszedni hozzá és mivel tudom feltenni?MTK-s telot még nem frissitettem,ráadásul nincs is a menüjében frissitési lehetőség!Válaszod köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest