Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Megvolt ma a GPS teszt.
A véleményem szerinte eddig a legjobb GPS a zopo ROM-ban volt, nekem az volt a legpontosabb.
Ez nálam hasonlóan hajlamos ugrálni 20-40m -t, mint a többi ROM-on tapasztaltam, főleg nagyobb sebességnél vagy belvárosi környezetben, ez utóbbi helyeken gyakorlatilag használhatatlanná téve a navigációt telefon alapján.
Mivel egyelőre tetszik a felület marad hosszabban, így ha lesz további tapasztalatom - érdekesség megírom.
Vocalizer-t elkezdtem leszedni, n-mag.cc -ről kipróbálom, még nem használtam.Valaki esetleg más hangvezérlést / felolvasást magyarul tudó programot tud ajánlani helyette?
-
-
trebrona
nagyúr
Bocs, hogy bele vau, de nálam V6-os MIUI-n működik a vocalizer, Xiaomi telefonon. Először nálam sem működött, de a vocalizer beállításokban, ha manuálisan tallózzátok be a nyelv elérési útvonalát, mennie kellene. Esetleg a Nuance mappát tegyétek belső memóriába, ne külső SD-re!

-
soundman1
senior tag
Max. romot felrakni szoktam, a romfőzésben járatlan vagyok, de a következő szerint logikus nekem. A romban levő angol nyelvű apk fájlokhoz párosított magyar fordításoknak kell lenniük. Amelyik apk-hoz nincs fordítás, vagy a párosítás nem sikerül, angol marad a progi. Ugyanígy ha hiányos a fordítás részben angol marad a progi, ill. ha felraksz egy OTA frissítést akkor ugyanígy járhatsz. A 2.6-i véglegesnek tűnik, nem kell az összes OTA-t felrakni.
-
soundman1
senior tag
Ha egy hozzáértő belerakná a nyelvi fájlt, én is kipróbálnám v6Miui-t.
A korábbi romjával nem jártam sikerrel, el kéne mélyedni a jbart-ban.
Ha akarsz vele foglalkozni innen indulj el:
http://m.prohardver.hu/tema/re_hungobungo_android_magyaritas_jbart_segitsegev/hsz_708-708.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest