Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
Sziasztok, most hogy végre működik a telefonom kíváncsi voltam, hogy mennyire problémás csak a "touch" cseréje a telón. Úgyhogy kipróbáltam a levételét az első üveglapnak-touch résznek a törött kijelzőn.
Szerintem spéci szerszámok nélkül teljesen esélytelen szétválasztani az első üveget az LCD-től, ui annak nincs szinte semmi mechanikai tartása és a legkisebb feszítésre deformálódik és óhatatlanul sérül. Akárki is csinál ilyet videón, tuti, hogy előzetesen már valahogy "meglazította" a dolgot (pl hővel, vagy oldószerrel). Én ilyet nem tettem, uh a mechanikai hatásoktól egyértelműen sérült a kijlező...
Ahogy már többen írták egy vékony olajfilm van a kettő rész között, amit visszaszereléskor pótolni kellene, ui a ha levegő van a két réteg között akkor gyanítom, hogy az látható lesz. Valamint ha a repedés végigment akkor a finom üvegport is el kellene róla távolítani.
-
nandozo
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm, sikerült megoldani...
Akinek gyorsan kell kijelző és ezért hajlandó kicsivel többet fizetni akkor az ebay-en találtam egy spanyol szállítót, akitől lehet rendelni, 21 eFt, nekem kb 5 munkanap alatt megérkezett, áfa mentesen, mivel EU-ból jött (az esetek többségében a kijelzővel nem szokott ilyen probléma lenni ugyan). 1.0.14-es ROM-mal megy csak, tehát aki nem utólag akar vele szenvedni, az előtte frissítsen, nekem v5-ös SPFlash-el NEM ment, csak v3-mal!!.
-
nandozo
tag
Sziasztok, Win10 64bit alá MTK driver? PDANet?
-
nandozo
tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Más telefonnal nálam is megesett és külső töltő, 2-3 akkus megoldás volt a legolcsóbb. De megbízható szervizes megfelelő alkatrész bírtokában ki tudja cserélni, de nem lesz olcsóbb megoldás.
-
nandozo
tag
válasz
TimeCenter
üzenetére
Írj az eladónak, és gariztasd!
-
nandozo
tag
Láttam, hogy többeket érdekel(t) a kijelzőcsere. Volt aki már vett? Esetleg összeállhatunk és lehet, hogy 2-3 db-ra már adnak kedvezményt.
-
nandozo
tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. 1db kijelző olcsón engem is érdekel..
-
nandozo
tag
Sziasztok, van egy eladó iNew V3. Első generációs 2014. év végi, jelenleg zopo ROM-mal zökkenőmentesen és lag nélkül fut, GPS is jó. Az érintésérzékelője törött! jelenleg egérrel használható csak.
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Új reménysége az iNew-nak:
[link] -
nandozo
tag
Aki vállalna kijelzőcserét magánban keressen meg. Köszi
-
nandozo
tag
Needrom-on érkezett MIUI frissítés...
-
nandozo
tag
válasz
diego65
üzenetére
Sziasztok,
Bár nem vagyok szakember, de ha a 2100 MHz-es tartományban működik a 3G amerre jársz akkor nincs szüksége a 900Mhz sávra, nem is fogja használni tudtommal.Ha nincs elég jelszint (pl Jászság :-)) akkor elkezd váltogatni, hogy esetleg ott van-e; szerintem Pesten, nagyobb városokban nem lesz gond.
-
nandozo
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szia,
Javasolom az OTG kábelen keresztül egér + billentyűzet rákapcsolását.
Így nem kell "tapizni", és a problémák egy része biztos megoldható (usb debug bekacsolása, vagy file másolások SD kártyára) -
nandozo
tag
válasz
Benguller
üzenetére
Szia,
Amit "látsz" az bootloop; javasolom, hogy ilyen youtube videókat keress: android bootloop fix / softbrick fix / fastboot.
PC ADB-n keresztül orvosolható a dolog, ehhez esetleg szükséged lehet needrom -ról inew Rom-ra. Ha máshogyan nem is teljes újratelepítéssel orvosolható a dolog.
-
nandozo
tag
válasz
soundman1
üzenetére
Sziasztok,
Valaki el tudja mondani, hogy minek rá 5-ös Android?
A 4.2-vel már buktam a CIFS-et ami nekem pl fájt, a 4.4-et már nehezebb volt rootolni oda telepíteni a szoftvert ahova a használója akarja, hozzáférni pl akku - merülési adatokhoz, az 5 még biztonságosabb lett...
64bites szoftverek miatt? Mi az amivel többet tud? 1Gb Ram mellett...Jó az fejlesztési üteme, de úgy érzem az iránya nem.
Megkövezhettek e miatt, de ez a véleményem.Persze messze vagyunk az iOS-tól hála az égnek...
-
nandozo
tag
válasz
pappi71
üzenetére
Szia,
Mit szeretnél róla lementeni?
Az SD kártyára Totalcommander-el mindent át tudsz pakolni ami felhasználói adat és te raktad fel, ha meg backup-ot szeretnél akkor Titanium.Az más helyzet, ha semmit nem látsz / nem is érzékel a telefonképernyő (így az USB módot sem tudod kiválasztani, vagy másolgatni a telefonon; bár OTG kábelre dugott egérrel / widi -vel áthidalható ez is, persze TV kell hozzá).
Ilyenkor adb kapcsolaton keresztül (mintha ROM-ot akarnál rátölteni) pull paranccsal lehet lemásolni róla dolgokat, ehhez kell egy kis android ismeret, hogy hol mi van... MTKDroidTools-ban van adb terminal.
-
nandozo
tag
Sziasztok,
A mai napon úgy jártam, hogy a telefonomról ment a zene az udvaron, nem is volt vele semmi gond amíg meg nem akartam nézni azt, hogy mennyi az idő; furcsa képernyő fogadott összevissza vonalak, szétesett kép stb; de egy két másodperc után normalizálódott. Akkor legalábbis úgy tűnt. Most kicsit furcsák a színei és az alsó (home gombok terület) sem világít és sokkal nehezebben érzékel... A napnak "háttal" volt tehát nem a képernyőt sütötte a nap (és egyébként is 16:00 után volt) de csak a hőmérsékletre tudok gondolni, hogy "betett" neki...
Valakinek ötlete?
Egyelőre felment a "Swipe Home" , HOME / BACK működik, de kicsit nehézkes azért...
-
nandozo
tag
MIUI kedvelők, batsilos kolléga megcsinálta az ota frissítést!
(5.5.15) [link]Valakinek visszajelzése? GPS javult az 5.5.8-ban, vagy ezzel?
-
nandozo
tag
válasz
DittyCat
üzenetére
Szia,
Tegyél fel linuxra virtuális gépet és utána egy win telepítés, majd kingo root... Vagy ha már win alatt vagy akkor rátolhatsz egy KitKat -os rom-ot amin ez a hiba már megoldódott.
Egyébként linuxon is van flashtool.
[link]De ha csak alap, felhasználói szinten vagy (pl nem jutottál el eddig a linkig...) akkor nem ajánlom, könnyű téglásítani a készüléket és akkora visszaállítás többe kerül, mint egy sima rootolás.
-
nandozo
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Sziasztok,
Jött frissítés MIUI-hoz. Baseband-okat is cserélt a fejlesztő.
Mivel nemrég álltam vissza a zopo-romra ezért én most nem tesztelném csak ha már nem futkosom...
-
-
nandozo
tag
Frissült a MIUI ROM!
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Megvolt ma a GPS teszt.
A véleményem szerinte eddig a legjobb GPS a zopo ROM-ban volt, nekem az volt a legpontosabb.
Ez nálam hasonlóan hajlamos ugrálni 20-40m -t, mint a többi ROM-on tapasztaltam, főleg nagyobb sebességnél vagy belvárosi környezetben, ez utóbbi helyeken gyakorlatilag használhatatlanná téve a navigációt telefon alapján.
Mivel egyelőre tetszik a felület marad hosszabban, így ha lesz további tapasztalatom - érdekesség megírom.
Vocalizer-t elkezdtem leszedni, n-mag.cc -ről kipróbálom, még nem használtam.Valaki esetleg más hangvezérlést / felolvasást magyarul tudó programot tud ajánlani helyette?
-
nandozo
tag
válasz
soundman1
üzenetére
Tapasztalatok MIUI ROM-mal kapcsolatosan:
Telepítés "works like charm", minden probléma nélkül felmegy, már a beállítás lépéseinél kiválasztható a magyar nyelv aki szeretné.
Aki nem ismeri a MIUI-t itt nincs külön "applilkáció tár" és "asztal" hanem minden az asztalra kerül. Ez sok app esetén átköltözéskor fejfájást okozhat Titanium kötegelt visszaállítás után. De 1x kell csak elrendezni :-)
Titanium backup üzeneteket nem tud visszaállítani valószínűleg a saját üzenet app miatt, legalábbis nekem nem sikerült...
Maga a ROM alapvetően stabil. Eddig egy újraindulása volt, Asphalt 8-ból kilépés után a launcher miatt valószínűleg. Illetve első nap a GMail többször leállt, volt rá példa, hogy a "widget" is eltűnt. Oka ismeretlen számomra.
Sebességben lehet érezni, hogy erősebb vasra tervezték, eddig egyszer sem tapasztaltam a telefonomnál egy tizedmásodpercnyi gondolkodást sem soha, most már előfordul pár esetben; bár nem sikerült reprodukálni az akadást - lehet hogy csak olyan tevékenység is futott a háttérben ami nem állandó.
Minden MIUI-s dolog működik benne amivel eddig találkoztam.
A MIUI-s hang "javító" szinte csodát tett a gyári fülissel, eddig nem vetemedtem arra, hogy azon zenét hallgassak, de most teljesen használható (persze nem egy Sennheiser).
GPS-szel jelet hamar talált, holnap lesz egy hosszabb teszt vele.
NFC, Bluetooth teljesen jól működik saját beépített TAG alkalmazása is van.
Fogyasztása jó a rendszernek, hozza a 4.4 szintet. DU Battery Saver nélkül is egészen használható, kitart 1 napig a jelenlegi intenzívebb használat mellett is.
Alapvetően ajánlom olyan V3 tulajok számára, akik jól mutató és jól hasznhátó rendszert szeretnének "out-of-box" amit nem kell még tuningolni, más launchert, témákat keresni rá stb.
Akik pedig szeretik a rendszer tuningolását lehet, hogy jobban járnak egy alap 4.4-el és finomhangolják a saját képükre. -
nandozo
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Javaslat, OTG kábelre dugott vezetékes egérrel áthidalhatóak a touch-os problémák. Egy tesztet megér talán...
Illetve ha csak soft/usr data kell, backup-nak akkor Titanium backup megy egérrel biztosan.
-
nandozo
tag
válasz
nandozo
üzenetére
Batsilos kolléga frissítette a MIUI Rom-ot.
Magyarul is tud a leírás szerint.MULTILANGUAGE – back by popular demand
Chinese , English , Greek . Czech , Spanish , French , Hravtski , Italian , Magyar , Dutch , Norwegian , Polish , Portugese , Slovenian , Vietnamese , Turkish , Bulgarian , Fyrom , Russian
"soundfix"- et fel kell tenni utána.
Added soundfix – When you plugged earphones or tried to access last menu of sound options from Audio settings you used to get a force close. NOT anymore , natural DIRAC equalizer works with 32bit sound!
Flash from recovery soundfix.zip ! no wipes needed.
Chrome-al összeomlik a post-ok alapján; MIUI probléma.
Következő hétvégén talán próba újra.
MEGA link:
[link] -
nandozo
tag
válasz
hehe23911
üzenetére
Szia,
Backup -ra a Titanium Backup Pro -t javasolom.
ROM-olás elég jól le van írva már a fórumon, keress rá bátran.
Fő lépések:
- megfelelő mtk65xx USB driver telepítése
- csatlakoztatás - felismertetés: a legtöbben itt akadnak el; driver az ok a legtöbb esetben.
- könyvtárból scatter kiválasztás és a ROM leírás szerinti telepítésHa már KK-on vagy és root, akkor érdemes TWRP-t használni és onnan zopo1000-t feltenni, majd utána Titanium Backup, batch végrehajtással visszatelepíteni amit akarsz.
Appok:
[link]iNew ROM és eszközök
[link] -
nandozo
tag
Wilsey újra feltette a KitKat ROM-ot!
[link]A fordításom alapján akinek LCD problémája van a külön ZIP-el megoldhatja.
Re-upload of default iNew V3 KitKat Rom – Version 1.0.13
Includes LCD drivers for all types.
Updated to include TWRP 2.8.4.0 ( 2.8.5.0 has file manager issues )
TWRP is included also as serperate Download.
As before System Partition resized to allow for Custom Roms .
I wont go into details of how to install as am sure everyone knows by now
*Edit
If you have touchscreen or LCD issue, Download attached IK.Zip and extract lk.bin into where you extracted iNew V3 KK 1.0.13 replacing previous version and reflash. -
nandozo
tag
Sziasztok,
Hétvégén ráértem egy kicsit és tesztelni akartam az új MIUI ROM-ot, de sajnos nálam nem működik; ui a gesztus vezérlés után még a beállítás alatt a "com.android.keyguard" - leáll, és nem lehet eltakarítani az útból. Uh várni kell véglegesebb verzióig. Remélem batsilos megoldja hamar a problémát.
Most áttértem a zopo1000 ROM-ról a MERE ROM-ra; egészen jó, ha valakinek nincs exchange-s vállalati fiókja ui mivel igencsak lecsupaszított Android nincs beépített gmail és exchange se; így külső szoftvert kell használni. Ami pozitívum eddig ART alatt nem ment a Dolphin browser; most vagy azon javítottak, vagy a MERE ROM jobban kezeli.
Praktikus, hogy előre root-olt; supersu a beállítások menüből elérhető :-) uh akik ódzkodnak a rootolsától azoknak kényelmes megoldás.
Természetesen Bluetooth, NFC működik, tesztelve fülessel, MI Band-del, NFC tag-gel.
GPS működik, de még hosszabb szakaszon nem próbáltam.
Negatívum, a wifi-t gyengébben érzékeli a wifi analyser szerint. Ennek nem látom még a pontos okát.Nekem a spéci plussz tudása (legörgetett stb listamegjelenítés) nem tetszik de kikapcsolható.
Egyedi a képernyő elsötétítés animáció, és a bootanimációk, viszont bootlogót nem cserél.
-
nandozo
tag
Végre sikerült batsilos kollégának a MIUI Romba is integrálni az NFC-t.
[link]
Ha kell felrakom Mega-ra mert eléggé lassú! -
nandozo
tag
-
nandozo
tag
Sziasztok, ma jött meg a Xiaomi Mi Band nevü "aktivítás mérő"-m, kis ügyetlenkedés után (valószínűleg nem jól raktam a helyére) sikerült párosítani a V3-mal. Ha érdekel valakit a téma pár nap múlva beszámolok a tapasztalatokról.
-
nandozo
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Nem a teló érdekel, hanem az aksi :-) mivel kinézetre, arányokra és a "röntgen" képe a kamera körül nagyon hajaz a V3-ra. Ha egy kicsit vastagabb az aksija akkor lehet, hogy a szilikon tok alatt "elférne", és azért a +30% kapacítás az akár 8 óra Kitkat-on...
Sajnos aksi méreteket még nem találtam...
De geekbuying: 55mm*3.5mm*6mm ? má mérem is :-) -
nandozo
tag
-
nandozo
tag
Újabb ROM-ok a láthatáron a needrom-on!
MIUI fan-oknak, és egy NoveCento, illetv egy "official".
Az offial-ra azt írják, hogy végre egy olyan nem custom rom amiben működik a GPS.
Mivel nekem a zopo tökéletesen fut nem szándékozom próbálgatni, de akinek gps problémája van talán próbálja ki... -
nandozo
tag
Sziasztok,
MIUI fan -oknak:
http://www.needrom.com/download/miui-v5-4-4-2/Illetve van egy V7 -> V3 portolt ROM is!
Akinek van ideje, lehetősége próbálja ki! Infókat szivesen várom :-)
-
nandozo
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Szia,
Várom, hogy járjak "jobban" vidéken, és lássam mit csinál. Nem érzek javulást, sőt... amióta feltettem a csatolt baseband javítást. Ahogy már írtam a MUT-ban teljesen összevissza sávok jelentek meg, de érdekes módon mégis működik a telefon, felmegy 3G-s adatkapcsolatra is (megjelenik H / H+) ... Annak ellenére hogy UMTS mode: WCDMA-IMT-2000; GSM mode: EGSM900 , DCS1800 ami be nan pipálva...
Valaki tud valamilyen szoftvert ahol tényleg le lehet ellenőrzini mit használ a telefon (milyen frekvencián kapcsolódik a hálózatra?)
-
nandozo
tag
Tudom, hogy nem ide tartozik, de valakinek tapasztalata RK3288-as TV-Boxokkal?
(elnézést az off-ért, választ magánban kérek)Csak azért, mert itt még kevés infó van..
[link] -
nandozo
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Szia,
Igaz, hogy aktív képernyő kell hozzá; de ki-"lock"-olt nem feltétlenül (mivel én is aktívan használom emiatt ezt megváltoztattam xposed-del).
Való igaz, hogy moziban székek között sétálva nem fogják "lenyúlni", ehhez kell a test-test kapcsolat
, ahogy voltak régen a tárca, stb elvevős esetek nem látom kivitelezhetetlennek sajnos - azután hogy megfigyelték azt, hogy telóval fizetsz. -
nandozo
tag
válasz
Kerni62
üzenetére
Szia,
NFC ReTag pro-t használok, és szépen látja a bankkártyámat is, tehát nem a telefonnal van gond.
Bár én 2x is meggondolnám, telefonnal összekössem a "pénztárcámat"...
Az NFC-d állandóan aktív lesz majd gondolom, hogy használat ne kelljen ki-be kapcsolgatni, valaki hozzádér, beolvassa-másolja is az NFC-t amit sugárzol...
Lehet, hogy túl para? Nem tudom... De a paypass-os fizetés szerintem felelőtlenség... 5000-enként is le lehet könnyen meríteni egy számlát
( #NFC / #Paypass)
-
nandozo
tag
válasz
noresz01
üzenetére
Szia,
Ma kicsit ráértem és felraktam az update 1.1-et, valamint vodás lévén a baseband patch-t gond nélkül felment mindkettő egymás után is a twrp-ből.
Az update 1-el mit, hol kellene tapasztalnom?
A baseband megváltozott, azt leellenőriztem, de MUT nem azt mutatja amit látnom kellene...
Az akku - idő xposed nélküli bővítésére a DS Battery Savert ajánlom, nálam most ez vált be és kellemes csalódás volt.
( #zopo update 1.1 / #900 Mhz patch / #battery )
-
nandozo
tag
válasz
gr8tjoey
üzenetére
Szia,
Az én eddigi tapasztalatom lesújtó a tv-re wifi-n keresztül kép küldéssel kapcsolatosan androidos tv-boxon keresztül (ami ugyan nem cél-linux-szal fut, de mondjuk jelentősen erősebb is mint egy miracast hardver):
akadozik, elmegy, szétesik, elcsúszik a hang - élvezhetetlen.
[Tronsmart A928 RK3188 + iNew V3)Ha valakinek van jobb tapasztalata, esetleg tud jó kombót ajánlani telefonhoz...
-
nandozo
tag
Sziasztok,
ezeket a "javításokat" próbálta már valaki? Ténylegesen működnek?
http://www.needrom.com/download/patch-basebands/
Patch 850 Mhz and 2100 Mhz Inew V3 for 4.4.2
Patch 900 Mhz and 2100 Mhz Inew V3 for 4.4.2 -
nandozo
tag
válasz
nandozo
üzenetére
Sziasztok,
Akku - zabálással kapcsolatosan -érzésre- gyengébb mint a Marsapa V2-volt. GSam-ot most tettem fel rá, de ehhez több idő kell, hogy tényszerű legyen.
ART-tal kapcsolatosan van egy rossz tapasztalatom, ha valakinek van ideje akkor kérem ellenőrizze le (zopo 1000s ROM), Dolphin browser kilép azonnal ahogy használni kezdem. Más böngészővel eddig ok.
-
nandozo
tag
válasz
noresz01
üzenetére
Sziasztok,
"zopo 1000s rom"
Első benyomások:
- előre rootolt, szépen gördülékenyen osztja a jogokat és a frissítés is szépen lefut!
(utolsó marsapa - kingo root párossal meggyűlt a bajom valamiért...)
- gördülékeny megy ART/Dalvik váltás (persze xposed nélkül)
- NFC tagekkel tesztelve
- wifi mintha erősebb lenne (? valaki valami 5let, hogy miért)
- gps 3betűs holnap teszt, ygps ok (8 fix, 4m alatti pontosság)
- valamiért nem szinkronizálta rendesen az exchange fiókomat
(ennek okát keresem - névjegyzékem hiányzik; de lehet, hogy a "listázott" nevek csak a SIM-ről vannak alapértelmezésben???)
- szubjektív, de nem tetszenek az ikonok, bootlogo/bootanim stb ezeket cserére javasolom -
nandozo
tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Szia,
"Akku full lemerül"-t problémára én külső töltő használatát tudom javasolni.
Telefonon "belül" nem biztos, hogy érsz el eredményt. -
nandozo
tag
Sziasztok, Lenovo most jót domborít ha ilyen áron lesz EU-s ndszerű 4G / 3G verzió.
http://www.pandawill.com/lenovo-k3-smartphone-64bit-4g-lte-50-inch-hd-ogs-screen-1gb-16gb-android-44-p96330.html -
nandozo
tag
Sziasztok,
Nézem, hogy van már L1-es iNew ami tudja a rajzolt képernyő "gesztus"-okat. 5.3" SONY paneles, 6582-es proc. Elképzelhető, hogy portolható lesz V3-ra? Vagy a képernyő különbség miatt esélytelen? -
nandozo
tag
válasz
nandozo
üzenetére
Siker. A TWRP-be nem lépett be valamiért (ne kérdezzétek miért; lehet, hogy nem nyomtam eléggé a +gombot??) utána sikerült a xposed modult feltenni és kész... Aki xposed -ezik annak ajánlom az SD kártyára feltenni ezt a kis okosságot. :-)
http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D2568891%26d%3D1391958634&ei=iG1yVJuWFYSlygORi4DQBA&usg=AFQjCNFoPEyFDEhY-oXNMvYXRBOWCQdMnQ&bvm=bv.80185997,d.bGQ
-
nandozo
tag
Sziasztok, nagy gondom van... xposed modulokat telepítettem, és most nem indul el a telefon. Találtam egy xposed disabler img-t, de sajnos nem tudok a telefonhoz hozzáférni, mert állandóan le/fel kapcsolja az usb -s drivert. Próbáltam pdanet-es drivert, illetve woteska által javasolt drivert. Nem sikerült.
Várom a tanácsokat.
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Kis információ megosztás a fórummal.
Az ebay-en rendeltem képernyővédő fóliát. "Screenguard Membrane" pl ez
http://www.ebay.com/itm/191226113707?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITSajnos a mérete nem megfelelő; nem takarja az egész kijelzőt mint a gyári, kb 1.5mm kissebb mindkét irányban.
Pozitívan csalódtam viszont a "noname" NFC-ben, mind az 5 működik és kommunikál a telefonnal.
http://www.ebay.com/itm/291221718338?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=590373953718&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Ajánlom mindenkinek akit érdekel és ki akarja próbálni.
Ennél többet nem adtam volna ki rá, hogy kipróbáljam... -
nandozo
tag
válasz
martiesferkó
üzenetére
Nekem Vodafone-os kártyám van.
Net, hívások szépen mennek vele nem volt problémám eddig.
(első széríás V3, már több mint fél éve birtokolom) -
nandozo
tag
válasz
nandozo
üzenetére
A Youtube-os problémámra megvan a megoldás; a képernyő be/kikapcsolásához használt "Gravity Screen Off Pro" programmal akadt; leszedtem és azóta működik.
Lehet, hogy a véletlenszerű képernyő bekapcsolásokat is ez okozta eddig; mert most (pár órája) nem tapasztalom.
iGo telepítésre valakinek 5lete van?
Lehet, hogy KK-ra nem megy fel?
(persze kiírja, hogy feltelepült, de mégsem fut...) -
nandozo
tag
Sziasztok,
Tapasztalatok, problémák KitKat-on.
Lehet, hogy voltak ezek a kérdések, problémák akkor elnézést érte.
Kitkat alól miért nem tud a TotalCMD (root jogokkal) fileokat törölni a külső SD kártyáról?
A belső SD kártya miért "emulated" - bár nem tudom pontosan mit ért alatta, és nekem feltűnően kevés hely maradt rajta kb 2 Gb a 16-ból(?)...
Persze úgy látom elég most még a programoknak, de az eddigi ROM-ok esetén jóval több hely maradt.Youtube videókat nem engedi teljes képernyőn le játszani valamiért, kiugrik képernyőzárra
; valaki tapasztalt hasonlót? Megoldás?Felvillanásokra emlékszem, hogy volt megoldás, de pontosan hol van a Gravity Boxban?
Eddigi tapasztalat, az akkuidő javult, elég sok nyomogatást kibír (tegnap este feltöltve, bő 3 óra aktív használat után) most 14 óra elteltével van 57%-on, ilyenkor már rég tölteni kellett JB-en. Ez mindenképpen jelentős előrelépés.
Megerősíteni tudom azt, hogy az ART és a XPosed nem megy együtt. Hiába kapcsoltam át a fejlesztői lehetőségeknél a Dalvik-ról ART-ra; újraindítás után is maradt a Dalvik. (XPosed alapból fent van a Marsapa ROM-on, előtte viszont amikor JB -> KK-ra sikerült ART-ot kapcsolnom).
Miért is működne valami tökéletesen? (hiányozna a csúsztatáshoz kapcsolódó "gyorstárcsázás", dátum, óra stb igazítások) -
nandozo
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Sziasztok,
Végre volt időm és feltettem a KK-ot, Marsapa V2-vel megfejelve. Nova launchert használva nagyon gördülékeny (bár csak fél napos tapasztalatom van vele). Nem tudna valaki egy boot animációt lementeni / elküldeni ami iNew (gyári), mert szívesen visszacserélném a Marsapa-sról...
Viszont ma nagyon rossz tapasztalatom volt a GPS-szel; volt akinek romlott a KK-tól a "minősége"; gyakran dobta el a jelet, pontatlan volt stb (Google Navigation)...Másrészt a 3 betűset nem tudtam rátenni; valaki akinek sikerült elmondja akár privátban is?
-
nandozo
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szia,
Nem kell rootolgatni, telepítgetni ha minden jól megy a telefonodon akkor jobb ha maradsz a "stock" gyári dolognál. De ezt már biztos olvastad, ha átnézted a fórumot.
Mivel Telenoros vagy elképzelhető, hogy nálad is fenn áll a telenoros 3G-s probléma, ez készülékfüggő picit.
Van akinek egy egyszerű 3G ki/bekapcsolás megoldotta, valakinek nem.
Ennek tökéletes megoldásához kell root, és egy egyszerű nvram törlés / esetleg másik ROM feltelepítése.Ha bizonytalan vagy, akkor javaslom, hogy keress valakit aki ebben jobban járatos biztos van "telefonbuherátor" a környezetedben, de csak biztos kezekbe add!
-
nandozo
tag
Képernyő felválás - ragasztós tipp:
Palmatexnek az az értelme, hogy valamihez / önmagához jól ragad.
Emiatt nem közvetlenül kell vele összeragasztani két felületet.
Szét kell emelni pl fogpiszkálóval, vagy műanyag pálcikával (lényeg hogy ne fémmel, hiszen az megsért(het)i az üveget és a műanyagot) bekened mind a két oldalt, vársz picit (kezdjen kötni a ragasztó) mondjuk 1 percet (mivel itt igen vékony réteget kell felvinni) és összenyomod a két felületet pár percre.Az "kikenődött" ragasztót kezeddel le tudod dörzsölni :-);
Remélem tudtam segíteni annak akit ez a probléma érint.
-
nandozo
tag
Valaki az 1.1.4.-et rootolta már valamivel? Framaroot nem működik, bin4ry sem...
-
nandozo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ahogy voltak régen a tárca, stb elvevős esetek nem látom kivitelezhetetlennek sajnos - azután hogy megfigyelték azt, hogy telóval fizetsz.