Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Aki kijelző javításra adja a fejét.Saját véleményem tapasztalatból.Sajna mire a kijelző ki esik,elválik,lejön,addig már sérül a fólia is.Itt a következmény/jelenség az szokott lenni,hogy villog,elhalványul,stb.a kijelző.Ha ezt bármelyik szakaszában megragasztóm,akkor a jelenség ebben a szakaszában stagnálni fog.Ezt útlótag nem tudod bizonyítani,meg magyarázni a megrendelőnek.Ebből fakad a probléma.Na én ezért nem szoktam/ajánlom/csinálom a javítását.Az új kijelző ragasztása a régi keretbe megint egy kicsit "rossz",mert ha egy kicsit sérül a keret mikor leválasztód a régit róla,akkor nem biztos,hogy jól tudod ráragasztani az ujjat.Ezért az egészet kerettel együtt jó cserélni,igaz nem "éri meg",de még mindig ez a legjobb megoldás.Én a beszéd hangszórót is ki szoktam cserélni ,egyrészt úgy is koszos/poros,másrészt rohadt nehéz ki szedni a régiből és megint csak gondod "veszel"magadnak.
-
kocs22
csendes tag
Sziasztok!
Bárki aki cserélt már kijelzőt a V3 - on úgy hogy nem házzal együtt rendelte az alkatrészt,milyen ragasztót használt?
Szimpla 3M kétoldalas ragasztót ? Mert a gyári elég furcsa volt... viszont olyat nem találok egyik oldalon se

Nem szeretném ha az új kijelzőt elengedné a ragasztás...Remélem valakinek van tapasztalata e téren 1-2 jó tanácsot szívesen fogadok.

A válaszokat előre is köszönöm! -
soundman1
senior tag
válasz
Víz Elek
üzenetére
Kell egy KK gyári rom, az 1.0.13.
Én ezt találtam: http://www.needrom.com/download/inew-v3-kitkat-twrp/
Valaki erősítse meg, hogy ezt töltse-e le, mert, az egyik needromos KK volt a jó.
Ez után lehet csicsázni újabb főzött romokkal, nézz szét neederomon, és amelyik a képernyőmentések alapján tetszik azt is töltsd le. Nézd meg a hibalistát is, nehogy valami utólag derüljön ki, hogy kellett volna neked. Általában ezeknél a flip tokos nyit-zár mód nem működik. -
Víz Elek
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszi, tehát akkor ami most rajta van 4.2, arra nem lehet telepíteni?
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan rendszert ajánlani a V3-hoz, ami újabb a 4.2-nél, és tartalmazza a magyar nyelvet...?
Válaszaitokat előre is köszönöm!

-
laci laci
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
Azzal beírod az imeit és azt lemented,utána vissza az ujjat és a mentésből vissza az imeit.Már sajna nem nagyon emlékszem rá.Nézd vissza a fórum keresőbe...
-
laci laci
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
Ajaj.Csak kézzel tudod,,,és ha még jól emlékszem akkor,csak 4.2...nél tudod...
-
laci laci
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
-
szupermacs
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Sikerült megoldanom mindent, de a basebandet nem tudom, hogyan kellene ráflashelnem a telefonra. Valaki egy kis segítséget tudna adni ezzel kapcsolatban?
-
barany80
csendes tag
Helló!
Egy pár napja azt csinálja a V3 hogy gondol egyet és kikapcsol, akár beszélgetés közben is! Akku jó mert 2 telónk van és azt próbáltam először! Mi lehet a gond, valaki találkozott már ilyennel??? Illetve, hogy kell biztonsági mentést csinálni a telón, kell vmi progi hozzá! Előre is köszi ha vki segít!

-
laci laci
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
Akkor Driver gondod van. Az eszközkezelőben teljesen felismeri?
-
szupermacs
veterán
Letöltöttem régebbi verziót is, de nem működik. Már a telefont sem ismeri fel a gép, nem ad ki hangot amikor csatlakoztatom. Lehet, hogy csak az aksi merült le, nem tudom.

Amint csatlakozott egyből el is dobta a gép a hang alapján...
-
Unsign
tag
Submarine kollégának köszönet a tippert, simán megragasztottam Palmatexszel a felvalo kijelzot. Tökéletesen működik egyelőre a telefon.
-
neprom
csendes tag
Lollipop (5.1.1) http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-12-1-inew-v3/
-
RVR400
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
A Flashtool milyen verzió? Próbáld meg másikkal, valamint ne nyomj gombot, amikor rádugod a telót a gépre.
-
szupermacs
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Feladom, semmi nem megy. A Concorde honlapján nem láttam árat arra, hogy mennyiért húznák újra a telefont. Ezzel kapcsolatban van valakinek infója?
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Az 1.0.13-as ROM-mal próbálkoztam tegnap, 2 órát vártam a flashelésre, de nem volt semmi. A piros csík a flashtoolban nem akart tovább menni. Megpróbálom majd a hétvégén is újra, remélem sikerül. Letöltöttem a ROM-ot, lecseréltem benne a preloadert amit be is tallóztam a helyére, a cache és usrdata helyére pedig a system.img fájlt. Elindítottam a Download-ot, majd a 3 gombot nyomtam a telefonon, rácsatlakoztattam, pittyegett a gép, hogy felismerte és ennyi.
Nem haladt tovább. -
poganytamas
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
10 perc. Szakítsd meg, cserélj kábelt.
-
szupermacs
veterán
Mennyi ideig tart ez? Már egy ideje nem történik semmi.

-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Észrevettem, köszönöm.
Most rádugtam és éppen csinálja. Az alsó piros sáv nem nagyon mozdul (Download DA100%). Remélem sikerülni fog. -
poganytamas
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
A preloadered üres. Ha megnézed a location-nél nincs semmi. Kattints a preloader sorában lévő most üres location cellára, és tallózd be a concorde-os preloader.bin-t
-
szupermacs
veterán
Na akkor megcsináltam mindent a leírásból. Ha jól értelmeztem az írásod, akkor a preloader.bin-t kellett betenni a rom mappájába. Ez sikerült is, végül megfejtettem a fentebbi kérdésemet is. Viszont amikor végre elkezdi flashelni a telefont a tool, akkor hibaüzenetet dob:
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-10/01/442209_wssjkundhw0pkqun_tool_error_2.png
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
,,- Én itt picit trükköztem, a cache és a userdata partícióra a system.img-et nyomtam fel, majd később leformázom recovery-ből ha már él a telefon"
Ezt a részét nem értem a leírásnak. Ezt hogyan csináljam?
-
poganytamas
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Gyári romot tudnál küldeni vagy linkelni nekem? Sajnos nem csináltam mentést. Akár az eredeti Concorde-os is jöhetne, ha bárkinek megvan.
-
poganytamas
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Felülírtad a preloadert gondolom. A legfontosabb, hogy semmi pánik. Ezeknél a telefonoknál nem létezik hard brick, holtából is visszahozhatóak gyári romból / régi mentésből. [link]
-
szupermacs
veterán
Próbáltam feltenni az említett romot a telefonra, de miután kész lett a flashtool már be sem kapcsol. Azt hiszem ez így kuka. Nem voltak egyértelműek a leírások és a videó sem, vagy csak hülye vagyok ezekhez. :/ Remélem valaki tud segíteni, hogy ne kelljen tényleg kidobnom.
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm a linket. Hogyan tudom feltenni? Nincs a telefonon TWRP vagy CWM recovery, fogalmam sincs, hogy a gyárival hogyan kellene feltenni.
-
poganytamas
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Nekem sosem ment inew-os baseband rendesen, mindig visszaraktam a concordét: [link]
-
soundman1
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
A 14-es többeknek -nekem sem - ment fel, pedig inew-nk van. A wilsey féle 1.0.13-at tedd fel az stabil. Ami hibákat írtál úgy tünik nem éppen jól ment fel a rom mégha nem is írt ki hibát a FlashTools.
-
szupermacs
veterán
Illetve egy olyan probléma, hogy a Play Áruház sem akar menni. WiFi-re csatlakozva nem tud kapcsolódni a szerverhez. Hátha ez egy kicsit segít abban, hogy mi lehet a megoldás.
-
szupermacs
veterán
Újra szenvedek a telefonnal.
Felraktam végre a legutolsó iNew v3 romot a Concorde 5005 telómra, de az istenért nem tudom a Baseband patchet rávarázsolni. Mivel nem talál 3G-t, gondoltam fel kéne tenni, ahogy itt páran már panaszkodtatok hasonlóra. Blue Mobile kártyám van, ami igazából T-Mobile. Viszont miután rátettem az SD kártyára a zip fájlokat és elindítottam a recoveryben a patch telepítését kiírta nekem, hogy ,,Installation aborted."
Pöppet kezdek már ideges lenni, holnapra jó lenne működésre bírni, mert nem akarom falhoz vágni az egészet. -
Submarine
senior tag
Eladó új akkuja, van esetleg másvalakinek?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
A kijelző feloldó gombnál nehéz kitisztítani a dzsuvát? Mostanában elkezdte, hogy nem mindegyik nyomásra ébreszti fel a kijelzőt, illetve erősebben is kell nyomni, nem elég, ha érzetre érzem, hogy "nyomódott". -
Submarine
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Üdv!
Néha azért beleolvasgatok a fórumba, látom ki mivel operál, részemről OK.
Szétszedéses vidiben láttam én is, hogy csak rá kell dugni.
De akkor már vennék egy új akkut is ha van neked, hogy több értelme legyen, mert egyébként meg még szuperál a cucc. Bár még most az akku is bírja..Viszont a kijelzőt már nekem is ragasztgatnom kellett a jobb alsó sarkában, pár csepp palmatex csodákra képes..
Ilyen ez a kínai csoda..
Először hajszárítóztam, de az vagy bejön vagy nem - nem mertem túl hevíteni.Mondjuk én nem mókoltam szoftveresen, jól elvoltam vele, fényképet is vagy 100-at csináltam kb.. egy kis internet egy kis telefonálgatás, kis játék.. egy haverom meg a 100k-s LG-t bebaszta egy tóba, a tavat leengedték, megtalálta, bekapcsolta aztán meghalt a masina.. és még egy évig fizeti. Jóbótvót.
A többit priviben..

-
Submarine
senior tag
Halesz!
Na az enyémnek most adta be a kulcsot a kamera fókuszálója..(még nincs két éves)
Érdemes vele foglalkozni, vagy tojjam le? 30cm-ről még csinálok vele értelmes képet, csak eddig az A4-est is le tudtam kapni ugye.. -
dzsonaj
tag
Hellóka,
van egy érintőpanel repedt fehér inew készülékem. Eladnám, mert csak a helyet foglalja. 8.000Ft-ért minden tartozékával vihető.
dzsonaj (kukac) citromail.hu
-
RVR400
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
FBS? Akkor örülj neki, hogy még eddig is működött.

-
Leleményes
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a tegnapi koncert után nem működnek az alsó gombok (menu, home, back).
A kijelzőt már ragasztottam FBS ragasztóval. -
Vovi1
aktív tag
válasz
laci laci
üzenetére
Kösz, tehát nem lehet. A kijelző panel ragasztása engedett el, talán ezért rossz az érintkezés. Nem baj, van egy másik telefon is, (3 hónap különbség van közöttük) az USB csati hibás, a kettőt talán lehet keverni, így lehet egy jó teló ismét. Van valahol a neten videó a szétszereléséről?
-
Vovi1
aktív tag
Már nagyon régen nem olvastam a fórumot, de most kérdésem lenne. Kb másfél éves kütyü kezd hibázni. A kijelző felső harmadát megnyomva csíkozódik a kép, szétesik. Néha helyreáll, ekkor tökéletes. Tudom, hogy vlszeg a kijelző és a panel összekötő fólia hibázik. Mi a jellemző hiba: fólia törés, fólia ragasztás a kijelző felől, vagy a panel csatlakozó hibája? (tabletet már javítottam hasonló hibával)
Érdemes-e szétszedni, lehet-e javítani kijelző csere nélkül? Nem az enyém a teló, elajándékoztam annó.
-
kobzi
csendes tag
Hello!
Van egy Inew v3 telóm amin valszeg kijelzőt kell cserélni. Ehhez kellene egy kis segítség. Keresek egy hozzáértő emberkét aki eltudná vállalni a melót. Aki tud ilyet az írja meg legyen szíves. Egyébként miskolci vagyok ha számít. Előre is köszi.
Üdv.: Kobzi
-
RVR400
veterán
-
Eszeanna
csendes tag
Sziasztok!
Hangerő gombot ezen lehet házilag cserélni? Ha nem akkor kidobom a kukába egy az egyben. Kicsit elegem lett belőle.

-
kmarci25
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
És ki venné meg annyiért?

-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
+1
-
nandozo
tag
Sziasztok, van egy eladó iNew V3. Első generációs 2014. év végi, jelenleg zopo ROM-mal zökkenőmentesen és lag nélkül fut, GPS is jó. Az érintésérzékelője törött! jelenleg egérrel használható csak.
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Új reménysége az iNew-nak:
[link] -
nandozo
tag
Aki vállalna kijelzőcserét magánban keressen meg. Köszi
-
diego65
csendes tag
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Tudtok kemény tokot v3 hoz? Mert én nem találok. Ilyesmire gondoltam. -
poganytamas
senior tag
Jelentem, megjött az üveg fóliám a telefonhoz. Innen vettem. Érezhetően egy vastag anyag, megvan a kiemelkedése az eredeti síkból. Szépen ráment, gyakorlatilag rászívja magát a kijelzőre. Szöszökre nagyon kell figyelni felrakás előtt, gyanítom hogy ezt nem lehet csak úgy leemelni és utána igazítani. Kíváncsian várom pár hét használat után a fejleményeket, mennyire karcolódik, stb.
-
nandozo
tag
Needrom-on érkezett MIUI frissítés...
-
nandozo
tag
válasz
diego65
üzenetére
Sziasztok,
Bár nem vagyok szakember, de ha a 2100 MHz-es tartományban működik a 3G amerre jársz akkor nincs szüksége a 900Mhz sávra, nem is fogja használni tudtommal.Ha nincs elég jelszint (pl Jászság :-)) akkor elkezd váltogatni, hogy esetleg ott van-e; szerintem Pesten, nagyobb városokban nem lesz gond.
-
diego65
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
(#8412) poganytamas RE: Én az első perctől figyelem ennek a telónak az életét, és úgy rémlik, volt 900-as verzió is, de első körben nem találtam infót a Needrom-on, hogy a mostani legutolsó ROM-ok milyen frekivel mennek..
(#8413) junkpod RE: Igen, nekem is így rémlik, bár ha régi a ROM, akkor nem sokra megyek vele... Mintha RVR400 foglalkozott volna ezzel a témával...
A furcsa az, hogy ennek ellenére is megy a 3G H+, és a sebességteszt is ~8Mb.t mutat... Az isten sem érti ezt... -
junkpod
nagyúr
-
diego65
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket, tanácsotokat kérném... Én tavaly óta használom a telefont minden gond nélkül, nagyon régen nem kellett hozzányúlni... Most SIM csere történt, így két Voda kártya került bele... Ez a teló eredetileg 850-es volt, de mivel Telenor és T-Com is volt benne korábban, így nem foglalkoztam vele. Most, hogy mind a két kártya Vodás, (1 privát, egy céges, a cégesen van net is) át akartam állítani 900/2100-ra, de a Needrom-on talált patch nálam nem csinált semmit sem. Először feltettem a 900/2100 -as 4.4.2-es patcot, semmi... Utána teszt jelleggel visszaraktam a 850/1900/2100-ast, látszólag az sem csinál semmit. Mindkét patch után csináltam screenshot-ot, szerintetek? Van olyan ROM, ami 900/2100-as? jelenleg az 1.13-as ROM van rajta..
Screenshot 900/2100 után:és ugyanezt látni a 850/1900/2100 után is:

Mindkét patch után megvolt a cache törlés...
-
szupermacs
veterán
Sziasztok.
Az utolsó hivatalos ROM-ról esetleg tudna írni valaki, hogy milyen változtatások és javítások kerültek bele? -
meridaharcos
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm!
-
poganytamas
senior tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
A driver aláíratlan, még ezt a videómat ajánlom megnézni, hogy kell aláíratlan drivert telepíteni, ha nem ismernéd.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszi! Esetleg egy linket kaphatnék ?

Keresgélekó, de sokféle van. Egy tutira működőképes érdekelne... -
poganytamas
senior tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
8.1-es driverek, csont nélkül mennek.
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Windows 10 alá létezik már rendes MTK driver ? Tudnék frissíteni egy v3-at ?
1.0.14 menne rá ...
Esetleg keressek egy régebbi verziót a családban ?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most rádugtam és éppen csinálja. Az alsó piros sáv nem nagyon mozdul (Download DA100%). Remélem sikerülni fog.
Először hajszárítóztam, de az vagy bejön vagy nem - nem mertem túl hevíteni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)