Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Lefényképezném, de most nálam sincs szétbontva egy sem. De itt egy netes kép, a lényeg látszik is. A bekarikázott részen mindig feszül a szalagkábel (merthogy ugye kanyarodnia kell a gombokhoz, kicsit látszik is a képen, hogy ott van benne egy hullám). Tehát vagy a kábel szakad meg, vagy a forrasztás gyengül meg, ezért segít rajta ezen a részen a szivacsdarabos nyomás DIY-repair.
Jah, van nálam most egy bekapcsológombhibás is, azzal nem tudom, hogy mit kezdek, mert már cseréltem rajta gombot, de így sem akarja az igazat, de már annyiszor összeraktam, hogy nincs kedvem szétszedni.
-
RVR400
veterán
válasz
monalala
üzenetére
30 USD körül van keret nélkül. Ugyanaz a V3 és a V3 Plus kijelzője.
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Egyelőre csak kintről találtam, de az sokára ér ide.

-
RVR400
veterán
Akinek van olcsón működőképes alaplapja V3-hoz, esetleg V3 Plushoz, az ossza meg velem priviben az infót.

-
RVR400
veterán
A kijlezőt meg a keretet még eladhatod szerintem, van rá kereslet. Persze némi bukta lehet rajta, ráadásul leginkább keret nélkül keresik, mert plusz 25 USD-t nem ér meg a kerettel való csere igazából.
Ha megvan a régi kijelződ, akkor arról megnézheted a pontos típust, amit beletéve újra fog működni a teló. Nem tudom, hogy hol láttál már olyan telót, amin a belső memória sima SD-kártya volt, de én még nem találkoztam olyannal. De egyébként, ha cserélted a kijelzőt kerettel, akkor Te is láthattad, hogy a memória IC az alaplapon forrasztva van.
-
RVR400
veterán
Keresgélj megoldást talán a könyvtár törlős jó lesz.
-
RVR400
veterán
Felejtsd el a TWRP-t. SPFlashTool-lal, Firmware Upgrade opcióval mehet fel az 1.0.14-es KITKAT a telóra.
-
RVR400
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Nem véleményezem a hirdetést, inkább csak sok sikert kívánok Neked az eladásához...
-
RVR400
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
Értsd jól, ha van egy V3-as full teló, ami laphibás lesz, és cserélem a komplett alaplapot V3 Plus, akkor az kivitelezhető.
Kijelző ugyanaz, a teló aljára menő kábel ugyanaz, akksi ugyanaz,a kamerák kérdésesek, de megpróbázok keríteni egy V3 Plust egy teszt erejéig, hogy milyen modulok vannak benne.
Szerk: IMX214 van a Plusban is, ergo szerintem simán mehet az upgrade.
-
RVR400
veterán
Preloader driver rendben legyen, csak akkor megy a flash, valamint, ha nem USB-tárolóként, hanem Médiaeszközként állítod be, akkor látni fogja a gép, de ennek mondjuk nincs jelentősége a flashelés szempontjából.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
"A weboldalon található termékek mellett feltüntetett ár, a termék ajánlati ára, amely beszerzési ár és nem tartalmazza a szállítási költséget és az esetleges „magyarítás”, vám (27% Áfa+1-2% vámtarifa) költségeit. Az ajánlati ár az adott pillanatban, illetve akciós termékek esetén, a weboldalon meghirdetett ideig érvényes és csak akkor válik véglegessé, ha azt az Üzemeltető a megrendelést követően visszaigazolja. A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra került. A Forgalmazó az árváltozás jogát a megrendelés visszaigazolásig fenntartja."
"A szállítási díjakról a honlap erre a célra szolgáló felületén adunk pontos tájékoztatást. A szállítási díjtételek meghatározása a rendelési érték és a csomag súlya alapján kerül megállapításra, 990,- Ft és 6.000,- Ft között. A szállítási díjak konkretizálva 2000Ft-ig:930Ft, 15000Ft-ig:1420Ft, 20000Ft-ig:1990Ft, 25000Ft-ig:2420Ft, 30000Ft-ig:2990Ft, 35000Ft-ig:3420Ft, 60000Ft-ig:4000Ft (érték szerint melyik rendelés postázása mennyibe kerül.)"
Tehát megrendelik Neked a cuccot a címedre valamilyen árért, valamennyi postaköltséggel, de azt ők döntik el, hogy igazából mennyi lesz.

-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát na.
1. Kézzel szinte lehetetlen. Nem mondom, hogy tényleg az, de nem ismerek olyan embert, aki megcsinálná, persze videón már láttam, hogy meg lehet csinálni.
2. A művelethez való gép magában több telefon ára, én még nem éreztem úgy, hogy megérné befektetni egyre, persze biztosan megéri, csak vagy megkéri az ember az árát, de akkor kevés ügyfél lesz, vagy mire behozza az árát, addigra le kell cserélni, vagy a karbantartási költségeket fedezi éppen a befolyt összeg.
3. Ugye miután szétjött, kell egy kis jóféle tisztítóanyag, ami lehozza az UV-ragasztót a kijelzőről.
4. Ha még eddig el is jut az ember, akkor meg persze nem árt a kijelző meg az érintő közé a ragasztó, nyilván nem véletlenül volt ott gyárilag sem. Na most ennek az arányát vagy eltalálja, vagy sem, vagy foltos lesz, vagy sem, persze ez már a legkisebb gond az előzőek után.
De azért mindenkinek sok sikert kívánok!

-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
nkaroly73
üzenetére
Akkor ezt tegyük tisztába.
1. SP Flashtoolhoz nem kell USB debug, mert nincs köze a rendszerhez.
2. A drivereket rendbe kell tenni, anélkül ugye semmit nem fog csinálni, csak tölteni a teló, ha gépre dugod.
3. Teló kikapcs, akksi kivesz, majd berak, és rádugod a gépre. Fel fog ismerni egy eszközt a gép kb 3 -5 másodperce, majd lecsatlakozik, na ehhez kell egy Preloader driver, és menni fog a Flashtool.
4. Ha ez megvan, akkor a legújabb SP Flashtoollal kell felrakni a fullos gyári szoftver Firmware Upgrade módban.
5. Ha nem értesz hozzá, csak vaktában csinálod a dolgokat, akkor inkább keress valakit, aki megcsinálja Neked, mert ennek így nem lesz jó vége.Ha a Preloader drivered rendben lesz, akkor és csak akkor indulhatsz tovább, addig ha megfeszülsz sem lesz semmi.
-
RVR400
veterán
válasz
nkaroly73
üzenetére
Gyári Recoveryvel nem fog felmenni semmi, másrészt a full gyári soft mondjuk SPFlashtoollal feltehető. Amúgy, ha a halott linkes hozzászólásod megírásának idejét kereséssel töltötted volna, akkor megtaláltad volna a TWRP-t is. Ezek között ott lesz
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
industrial
üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Olyat nem is kell feltételezni, hogy a user töltés közben nyuzigálja a telót.

-
RVR400
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
A Flashtool milyen verzió? Próbáld meg másikkal, valamint ne nyomj gombot, amikor rádugod a telót a gépre.
-
RVR400
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
FBS? Akkor örülj neki, hogy még eddig is működött.

-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
byrolord
üzenetére
Üdv!
90%-os valószínűséggel így már csak a kijelzőcsere fog segíteni, mivel sérülhetett a szalagkábeled. Egy próbát megér megnézni az alaplapon a kijelző csatlakozását, hogy nem ott van-e valami érintkezési probléma csak, de ennek kicsi az esélye. Ha mégis ott fő hiba oka, akkor azt megigazítod, majd szépen megcsinálod a ragasztást.
-
RVR400
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Ez azét fura, mert több V3-at is flasheltem komplett CC firmware-rel, más kérdés, hogy értelme nem volt, mert ugyanaz a szoftver. Még a Telenor bug is ugyanúgy jelentkezett.

-
RVR400
veterán
válasz
Benguller
üzenetére
Egy szóval lerendezhetted volna, amikor megkeresett, ami annyi lett volna, hogy NEM. Ehelyett hátsó felet csináltál a szádból, aztán még meg is magyarázod, hogy Te nem tehetsz semmiről.
1: ne üzletelj, ha egy szóbeli megegyezés számodra semmit sem jelent
2: kár nem érte, de ismét egy újonc adott szava nem ért semmit, tehát jogosan reklamál
3: sajnos ma eljutottunk oda, hogy a PTK még mindig elavult, mert a szóbeli megegyezést már úgy értékeli, hogy a "szerződés" él, viszont kezdeni nem tud semmit azzal, aki az adott szavát nem tartja be
4: mi hogyan bízzunk meg egy újoncban, aki a közösség megbecsült tagjának ígérget, aztán ráförmed, hogy mi alapján bízzon meg benne, de ő maximális bizalmat vár el
5: tudom, hogy pont teszel rá, amit írok, úgyis Neked van igazad -
RVR400
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Hülye kérdés, de miért életbevágó nektek a TWRP? Vagy ha mindenáron custom recoveryzni akartok, akkor miért nem próbáltok meg csináltatni egy recoveryt az MTK Droid Tools-szal? Vagy esetleg egy Carliv recovery generatorral?
-
RVR400
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Alapvetően a telefonnak több összetevője is van, és kb a SOC ára az, ami a legkevésbé árképző tényező. Azért az összeszerelési hibák ellenére, meg a szar támogatottság mellett hozzá kell tenni, hogy a teló kamerája, kijelzője, kialakítása átlagon felüli, tehát hiába hasonlítgatod egy 90 dolláros Cubot S168-cal, mert nincs értelme összehasonlítani a kettőt. (jobb vaku+10, jobb kamera+10, jobb kijelző+10 USD és meg is vagy)
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
Jolly87
üzenetére
Sajnos a V3 tényleg elég mostoha cucc lett ,pedig amúgy szép teló, exkluzív is lehetne, de így elég fos. Utólag boldog vagyok, hogy viszonylag hamar sikerült tőle megszabadulnom. Ráadásul ez a kijelzőhiba...
Nekem az első érintőhibás volt nullkilométeresen, aztán jöttek a törések, a kijelzőkiesések..
Ami a hab a tortán, hogy Dunát lehetne rekeszteni a rendelt kijelzőkkel, és mit csinál az Inew? Az új kijelzőkhöz kiad egy 4.2-es FRISSÍTÉST, amikor máshol már 5.1-ekkel is dobálóznak... -
RVR400
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Hamarabb volt hardverem hozzá, mint szoftver.

-
RVR400
veterán
Ezt próbáld már meg légyszi. Én dolgozok 6-ig, utána tudom csak majd este valamikor kipróbálni. Az alis eladó ezt linkelte be nekem. Jah, meg ha lejön, akkor feltehetnéd valami értelmes tárhelyre.

-
RVR400
veterán
-
-
RVR400
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Valójában a nagy ablakos tok a nem a sima V3-hoz lett gyártva.
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ha lenne szitázógépem, akkor én 3000 mAh-sat is tudnék hozzá adni 11 USD-ért.

-
RVR400
veterán
Az MTK Toolsban az Engineer mode/Location/Location based service/AGPS résznél van egy olyan, hogy GPS Reset w/o SI_REQ. Ezt kellene megpróbálni annak, akinek nem megy a GPS.
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A Formatot felejtsük már el, hacsak nem hobbi, hogy minden egyes visszaállítás után szarakodni akar az ember az IMEI számmal.
-
RVR400
veterán
válasz
soundman1
üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy vagy menjen minden irányba a legyezéses megoldás, vagy sehogy, mert ez az oldalra dolog még csak félmegoldás sem, és roppantul vicces tud lenni, amikor az ember össze-vissza kapkod, hogy akkor most legyezzen vagy csúsztasson, mert lefelé is kell, meg oldalra is.

-
RVR400
veterán
válasz
industrial
üzenetére
Próbálj másik SPFlashtoolt.
-
RVR400
veterán
Nekem olyan déja vu érzésem van...

-
RVR400
veterán
válasz
---Lasali---
üzenetére
Ez pont olyannak tűnik, mint anno zolipapa telefonja volt. Egy flashelést próbálj meg az 1.0.13-ra, de túl sok jövőt nem remélnék annak a telónak már.

-
RVR400
veterán
válasz
hetven9
üzenetére
Láttad a Mission Impossible című filmet? Ez lesz a következő része.
Amúgy biztosan meg lehet csinálni, ha már vagy 10-et már elkúrtál előtte, és van cirka 3-4 óra türelmed és kézügyességed, és nem zavar, hogy a végeredmény nem lesz olyan, mit az eredeti. Minden feltételnek teljesülnie kell. 
-
RVR400
veterán
válasz
alexadner034
üzenetére
Vagy valakinek a Samsung Galaxy S3 szintű képek sem megfelelőek, ha nem egy Samsung feliratú telefonnal készülnek, sajnos ilyet is láttam már. Az egyik kolléganő fikázta, hogy az S3-a sokkal jobb képet csinál, mert ez kínai, tehát gagyi. Aztán megcsináltunk pár ugyanolyan képet, hogy hasonlítsa össze. A sokkal jobb kép fogalma onnantól átváltozott arra, hogy de az övén sokkal szebbek a színek, amik ugyen nem szebbek, hanem természetellenesek, de az nem a kamera miatt van, hanem a kijelző miatt.
Visszatérve: ha Neked a V3 képe sem jó, akkor mi az elfogadható képminőség egy telefontól?
-
RVR400
veterán
válasz
adamzflash
üzenetére
SGS2-ért egy 2 magos 4.5"-os kínait adnék talán, de csak MTK6572-t, mert ezeknek a kameráját méretezik alul, az MTK6577-esek mellé azért nagyrészt normális kamerákat tettek, a rendszer sebességéről meg ne beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest