Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
sasa311
üzenetére
Ezeken a fórumokon és az előzőekben linkelteken is túl vagyok már. Rengeteg kétségbeesett user placebo élményei... Nem tudományos dolgozatok, azt te is látod.
De legalább ne kezd szegény user hw hibával remisztgetni. Segítséget kért. Ha nem akarsz/tudsz segíteni akkor feleslegesek az ilyen hw hiba találgatások a hoaxok világából. -
Kerni62
tag
válasz
sasa311
üzenetére
Szia!
Nekem az istenér nem akar műholdat találni.Kezdem unni. Ez az egy funkció ami nem müxik a telómon. Ezt az antenna problémát lehet orvosolni, vagy gariban küldjem vissza? Mit jelent az antenna behajtogatása? Az előző egyszerűbb telefonom is pár másodperc alatt már navigált is. Lefuttattam a korábban leírt tesztet is , de az sem segített.
Köszönettel -
poganytamas
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
Nekem is gond az akku kijelzése. Üzemidőre tökéletes, de a 30% az már gyakorlatilag a 0%-ot jelenti.
Nekem ilyen dupla töltőm van, aminek az almás része elvileg limitálva van 0.5 A-re. megpróbálom mit szól ahhoz. De a másik csatlakozón se tölt 700 mA-nél többel (a vége felé mindig lecsökkenti)Számítógép USB port
almás töltő port
Galaxy tab töltőportA telefon 89%-on volt amikor rádugtam a képek miatt.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
sasa311
üzenetére
Nekem az akkumulátor % kijelzés probléma talán megoldódott úgy, hogy USB-ről töltöm. Amióta így csinálom, talán jól jelzi a %-ot. Akkor jött elő ez a probléma, amikor egy 1,5 A-es töltőt használtam a töltéséhez, mert a gyári tönkrement. De lehet, hogy csak palcebo. Nem tudom. (A nagy többség a tapasztalatára épít).
-
petia
csendes tag
válasz
sasa311
üzenetére
junkpod, sasa311, laci laci köszönöm, sikerült, most már ha nincs a kezemben, akkor nem merül mint az őrült.
nem ment a telefon deep sleep-be. Az összes futó alkalmazást kilőttem, nem tudom pontosan melyik nem engedte elaludni szegényt, de a lényeg, hogy már jobb mint volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest