Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
-
soundman1
senior tag
válasz
Kerni62
üzenetére
Kösz a tapasztalatok megosztását. Pont veled egyeztettem a múltkor erről a tokról, de akkor nem túl bejövős. Nekem kezdetektől a gyári tokban van a teló, zsebben hordva 8. hó után kezdett erősen kopni, most 10 hónaposan kezd rojtosodni. Egyből még 1 kétoldalú ragasztót tettem rá, stabil az egész, egyszer már ki is volt pedig mosva, kutya baja.
-
soundman1
senior tag
válasz
Kerni62
üzenetére
Azon "röhögtem" a pdafan oppo r5 tesztjén amikor ilyeneket csinál egy gyártó:
"Sőt a dobozba pakoltak még egy kinyitható tokot is, aminek a minősége nem volt rossz, de egy kicsit hiányoltam a kisablakon lévő védőüveg hiányát." 😠 és "Az ára is tükrözi a minőségét, ha az 500 dolláros kezdőárát nézzük."
Nem csak az inew-nak nem jött össze. Én sajnálom, hogy ezt elcseszték. Akinek van nem gyári, nagyablakos tokja az fel tudja venni a hívást, vékonyabb a fólia az ablakon, mint a gyárin? -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Kerni62
üzenetére
Pl. egy kép.
Build számnál mit ír a tied??? Gyári rom??? -
soundman1
senior tag
-
poganytamas
senior tag
válasz
Kerni62
üzenetére
Ugyan én már szarrá buheráltam, tehát nekem már rég nincs ott az időtúllépés, de az a képernyő kikapcsolása lesz, amikor nem nyúlsz hozzá, ennyi idő után kapcsolja le magától.
Igen, létezik mozgásérzékelés, ez tisztán csak a romtól függ, a gyáriban nekem nincs benne, de a Zopo romban pl benne van. Külön kell bekapcsolni a beállításokban, saját menüőpontja van.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Kerni62
üzenetére
Na de te egy Telekom alkalmazási akarsz ingyen használni. Nem értem a felhaborodasodat. Ráadásul ha nem tudod telepíteni, honnan tudod, hogy ez álmaid alkalmazása? Illetve azért kell egy bizonyos vakmeroseg, hogy egy telefonnal osszekossed a bankszamladat... Ráadásul egy need rombol frissített kínai eredetű rommal futtatott teloval? Te tudod.
-
laci laci
addikt
válasz
Kerni62
üzenetére
Azért"szerintem"csak otp,csak a telecom....kicsit furcsa.az embert bele kényszerítik egy olyan választásba ami szinte nem is a saját választása,hanem a szádba adják az egyetlen megoldást.Ez olyan mikor elérsz egy választási úthoz és nem azt mondják,hogy menj balra,hanem ne menj jobbra...
-
nandozo
tag
válasz
Kerni62
üzenetére
Szia,
NFC ReTag pro-t használok, és szépen látja a bankkártyámat is, tehát nem a telefonnal van gond.
Bár én 2x is meggondolnám, telefonnal összekössem a "pénztárcámat"...
Az NFC-d állandóan aktív lesz majd gondolom, hogy használat ne kelljen ki-be kapcsolgatni, valaki hozzádér, beolvassa-másolja is az NFC-t amit sugárzol...
Lehet, hogy túl para? Nem tudom... De a paypass-os fizetés szerintem felelőtlenség... 5000-enként is le lehet könnyen meríteni egy számlát
( #NFC / #Paypass)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szóval ártani nem árt.