- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Képernyő feloldó gombja(mikrokapcsoló) van valakinek új elfekvőben? Esetleg e mellé hangerőgombok(mikrokapcsoló)? -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
A kijelző feloldó gombnál nehéz kitisztítani a dzsuvát? Mostanában elkezdte, hogy nem mindegyik nyomásra ébreszti fel a kijelzőt, illetve erősebben is kell nyomni, nem elég, ha érzetre érzem, hogy "nyomódott". -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Többen panaszkodnak, hogy halkan hallanak engem telefonálás közben.
Erre van valami mikrofon beállítás? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee #8269 üzenetére
Hali!
Helyesbítek, néhány számnál csinálja ezt, ha total commanderben vagy akárhol akarok valamit csinálni a fájllal, azonnal ezt írja ki, tehát még át másolni sem tudom, mindenképp kell a gép hozzá,max törölni.
Rendben írok neki, köszi -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Két kérdésem is lenne mesterek.
Mióta felraktam a KK-t, a zenelejatszoba, ha elakarom indítani az SD kártyán lévő zenét, lejátszik, 3 mp-t utána kiirja, hogy az sd kártyát váratlanul eltávolították. Ha telefon belső memóriájában van akkor gond nélkül játssza. Mit lehet ezzel tenni?
Másik kérdésem, hogy a kijelző feloldó gomb felett lévő oldalsó "fém" csík leesett és elhagytam, ezt lehet külön venni valahol, vagy valakinél egy lerobbant telefon alkatreszbol eladná e nekem?
Köszönöm -
Atomgeszi
nagyúr
Köszi, így már baba
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Valakinek van ötlete, hogy miért nem tudom TWRP-ben rootolni a telefont? Ugye mikor Reboot-olni akarok TWRP-ből megkérdezi, hogy rootolja-e a telefont. El swipeolom jobbra alul a csúszkát, erre nem csinál semmit, csak kikapcsol. És nem lesz rootolt mikor bekapcsolom újra normál módban. Mit rontok el? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee #7989 üzenetére
Itt a videóban azt mondja, hogy fel kell tenni a CWM-et is, de az sincs már fent.
iNew V3 KK 1.0.13 CWM van valakinek és feltenné Google Drive-ra? -
Atomgeszi
nagyúr
[link] Needrom oldalával mi lett?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Melyik az a program amivel letudom menteni az appokat egy JB > KK telepítés előtt? -
Atomgeszi
nagyúr
Hali! Gyors segítség kellene!
Újraindítottam a telefont(képernyőzár gomb hosszan - restart) és most a Factory mode jön be, melyik kínai krixkraxot kell választanom, hogy minden nemű rendszer beavatkozás nélkül induljon a rendszer? Akksit kivettem vissza, de most már csak azért is a Factoryba megy be... -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Valaki kamera lencsét cserélt már? Az üvegre gondolok -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
1.0.4, 4.2.2 vel van V3am.
Van valami leírás, hogy mit lehet ezután feltenni, hogy eljuthassak a zopoig? Néha annyira meghulyul mostanában a JB, kiakarnek próbálni valami mást -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Mitől lehet, hogy mostanában, ha felrakom töltőre a telefont akkor nem megy a SwiftKey billentyűzet? Egyszerűen nem hozza elő, csak a gyárit. Meg sokszor kihozza, hogy chainfire alkalmazás leállt, utána még pár alkalmazást is beszokott dobni és csak az ujrainditas segít. Gyári szoftver van rajta, egy éves már. Vodafoneos vagyok. Köszi -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Tud valaki segíteni, hogy Viber-en hívás közben hogy tudok hangosítani a hangszórón?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Volt egy srác aki intézett közös rendeléseket, még xls fájl is volt a listáról, asszem Anglián keresztül. Ki az a kolléga? Nem találom sehogy sem a keresőbe
Köszönöm -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
junkpod #3861 üzenetére
Másik telefont látja, de valamiért az útlevelemre meg sem nyikkan... Pedig a bordó/barna színű. Simán becsukva csak a külső borítójára téve kéne már működnie, nem?
1.0.4 gyárilag ezzel jött januári. És otg is megy szóval nem értem.
De a tv-s funkciókra kíváncsi lennék, mert tervezek egy olyan TV vásárlását, aztán hátha van valakinek tapasztalata itt, hogy miként muzsikál -
Atomgeszi
nagyúr
Valaki smart tv-vel, vezeték nélküli kijelzőt próbálta már? NFC címkék olvasása?
-
Atomgeszi
nagyúr
Egyelőre elég hibás az akksi % jelző. 88%-nál általában megáll töltés közben, majd hirtelen ugrik 100%-ra. Ilyen apróságok. Tudnak róla, javítás alatt van, de azt hiszem 1.0.8 romban már javították a töltöttség jelzőt.
Amúgy semmi lehetőség,hogy ha felteszek egy új appot akkor ne boruljon fel az appok sorrendje az oldalakon?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee #3531 üzenetére
Én is egy ilyen újra beállítást próbálnék magamnak, viszont a fő gond az nálam,hogy az iránytű is meggajdult mára. Jó pár fokkal félremutatja északot, holott eddig ez jó volt. Az nálad jól működik?
-
Atomgeszi
nagyúr
[link]
Valaki használ ilyen Qi töltőt ?
Ezt egyébként a géphez kell csatlakoztatnom, vagy az usb kábelt bedugom a fali aljzatos töltőmbe és jó? Bár az nem ad le annyit, mint ez kéri. Szóval ezt a részét nem vágom. -
Atomgeszi
nagyúr
Hát kipróbáltam ezt a V Root-ot, gondoltam akkor az adblock-ot is egyből kipróbálom(mert ugye ahhoz root kell), de nem látom az alkalmazásoknál a SuperSU-ba.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee #3382 üzenetére
Kipróbáltam, de a SuperSU egy alkalmazást sem lát. Miért nem?
-
Atomgeszi
nagyúr
Igazából szerintem a telefonhoz kapcsolódik a kérdés, szóval valakinek van tapasztalata Xiaomi’s 10,400mAh Power Bank-jával kapcsolatban? 30 dollár az ára.. gondolkodok rajta. Egyszer kétszer jól jött volna, hogyha kéznél van egy telep...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Secretknight #3079 üzenetére
Kifutottam már a szerk időből.
De azt is nézd,hogy neked 1 óra kijelző időd sincs.. Azért az sokat rá tesz -
Atomgeszi
nagyúr
Köszönöm a zenelejátszásra adott válaszokat, elkezdem próbálgatni..
Egyébként valaki használja 32 GB Sandisk Ultra kártyával a telót? -
Atomgeszi
nagyúr
Fülesen való hangszínjavítás céljából mit lehetne tenni?
Hangszínszabályzónál mélyebbre kell menni műtét céljából, úgy érzem. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Secretknight #2983 üzenetére
De mondjuk Én nem értem ezeket. Az alufólia pont,hogy éppen szigetel, nem az erősítés lenne a cél?
Betekered a telefonod alufóliával, utána egy csepp térereje sem lesz.junkpod Milyen patch-et kell letölteni és felrakni valahova? Megpróbálom Én is akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!