Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kis segitsegre szükségem!Vettem a feleségemnek 2 éve egy inew v3-at ami jol is birta,ma simet cseréltem benn egy másikra és kivettem az akksit,mikor visszatettem mar a gyári idő volt rajt 2013 01 17.mivel sosem volt flasselve teljesen gyári amiben sosem volt jó a beállitásokban az idő dátum beállitása nem tudom átállitani,namost ebból adódóan megprobáltam a google fiokot törölni mert nem frissitett soha,gondoltam ha ujra megadom mahd lefrissül az idővel együtt,de sajnos nem tudom ujra megadni a fiokot mert azt irja ki hogy a tanusitvány nem megfelelő és nem csatlakozik a googlehoz,mivel a dátum régi a tanusitvány dátuma pedig 2016-os.Valaki megmondaná mi a f.....tudok vele kezdeni hogy újra jó legyen?se net se semmi olyan nem működik ráadásul a telefon számok sincsenek!Válaszokat és segitséget előre is köszönöm!
-
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
Nekem meg azért marad. Amire használom arra kiváló.
Soundman1: kösz, már csak idő kellene, de a 24 óra keves

-
Bandoszka
csendes tag
Igen, egészen kivilágosodik, világos szürke lesz. Gépre rádugtam, de semmi, bár a pc érzékeli, de csak
bd-rom ként látszik, és nem tudom megnyitni.
Hogy gondoltad felnyitni?
Ha hangot adok rá, vagy veszem le, az biztos működik, mert a végén rezeg.
Próbáltam pc suite féle progival, semmi. -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Olvasd el először amit a [link] hsz-ban írtam. Kell hozzá egy 1.0.13 v. 14-es rom alapnak. Abban van 2.8.4 TWRP. Elindítod a Recoveryt, amiben már tudsz csinálni az SD-re egy Backup-ot. Nekem 4,5 GB-volt a teljes mentés. Olvasd el, hogy a CM Rom oldalán: [link] a beta 3-hoz kell-e még valami fix, mert a beta 2-höz az NFC fix kellett. A zip-eket lemented az SD-re, és a leírás szerint sorban installálod Recovery alól. Ebben a romban is 2.8.4-es TWRP van, így simán vissza tudsz állni. A Recoveryben a mentésed vissza tudod rakni egyetlen Restore-val, és pont ott folytatod, ahol abbahagytad. Ilyen könnyen még soha nem tudtam romot kipróbálni, remélem nálad is hasonlóan fog működni a dolog.
-
junkpod
nagyúr
Vettünk egy doogee x5pro telot, garis an 29khuf. Én meg olyan gyors telot nem nyomkodtam, szinte hamarabb dolgozik minthogy megerinted. Kezdünk elavult oskovulet lenni. És a 5.1 is tetszett.
Csak fel kell raknom azt a cm romot.
Mi a jó módszer, hogy a teljes mostani állapotot később egy mozdulattal vissza tudjam rakni? (appoknak, adatokkal) -
Bandoszka
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Ma délelőtt a mínusz fokokban sétálgattam a zsebemben a telefonommal, amikor jött egy hívás, beszéltünk, visszaraktam a telefont a zsebembe, majd kb:egy óra múlva elővettem, és nem volt se kép, se hang.Csak a gombok villantak fel, illetve picit világosabb háttér. Gondoltam fázik a drágám, hazajöttem szétszedtem, és szobahőmérsékleten vártam egy ideig, összeraktam, próbáltam bekapcsolni, a hang be is jött a kezdőkép pedig csak közép szürke háttér. Teljesen gyári a tel, kb:2 éves.Rádugtam már a pc-re is , de semmi. Akku nélkül se látja.Akkut is cseréltem, kivettem az sd kártyát, sim kártyát, de semmi. Nincs a kijelzőn semmi.
Ez most akkor kuka, vagy lehet valamit tenni?
Kérem aki tud, segítsen.
Nagyon szeretem a kis telómat, nem szívesen dobnám ki!
Köszönöm. -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Egyébként Smart Cover néven van bekapcsolható flip funkció, de az a proxit használja nem a mágneses érzékelőt, ezzek jobban merül az akksi. Alapvetően a nekem fontos beállításokat néztem végig, így keveset foglalkoztam a rommal. A fényképező beállításai gyengébbek, pl. nincs 5 Mp-es méret, a videónál talán kétféle minőség közül lehet választani, nem próbáltam a videót. Ha van pár szabad órád próbáld ki, ahogy leírtam feljebb.
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Összességében jó a rom, én ajánlom felrakni, bár nem volt alkalmam napokig tesztelni. A beállítási lehetőségektől többet vártam.
Tetszett, hogy automata fényerőn is van automata fényerő állítási lehetőség, úgy látom a telefon akk. kezeli a két simet és prediktív a keresés is. Valszeg a kb. 10% lejjebb vett fényerő miatt az akksi sem mert annyira, vagy csak helyes az akksi töltöttség kijelzése. Azt hittem lemerült pár óra használat után 94% alá, de 96%-ot mutatott.
Az induló ram 400 MB felett volt, amit kicsit keveslek, mert semmi app-ot nem tettem még fel.
2.8.4 recovery alól csináltam egy full backupot, majd wipe-ok után a cm rom+gapps. Kellett volna az nfcfix is, mert helyen nfc bug hibát dobott néhány alkalmazás. Fél(?) perc alatt felment a rom. Recovery alól simán, hibamentesre vissza tudtam tenni az 1.0.13-at.
Még kérdés? Tedd fel és írj egy részletesebb beszámolót. -
junkpod
nagyúr
Needromon felraktak egy új 5.1.1 beta2 cm12 romot, állítólag működik. Próbálta valaki már?
-
teo027
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Ezen 4.2.2 van és v1.0.8
Van olyan ami így feltehető és frissebb (vagy akár régebbi)?
Nem hiszem, hogy megoldja a PC kapcsolatot de szeretnék mindent kipróbálni, mielőtt leírom a telefont -
teo027
tag
Úgy néz ki nem lesz megoldható a ROM csere.
A kollégámnak ugyanilyen telefonja van, elvitte haza és az ő gépén sem látszik a telefon.
Szóval ez hardver probléma lehet, egy Concorde-os szerelő szerint az USB csatlakozó is okozhatja.Utolsó kérdésem, hogy csak PC-n keresztül lehet ROM-ot cserélni, vagy esetleg van olyan módszer ami SD kártyáról működik?
-
Bendo
tag
Sziasztok! Nekem egy Concorde 5005, 1.0.1-es telóm van, 4.4.2-es androiddal, erre szeretném felrakni a 1.0.13as romot, amit többen írtatok, hogy jó választás. A teló rootolt, tegnap MUT-al feltettm rá a needrom-os TWRP-t, a gyári rendszerről ezzel csináltam már egy mentést. MUT-al kimentettem az IMEI-met, biztos ami biztos. Kérdésem, hogy ha needromról letöltöm a kívánt romot, az már TWRP alól felrakható, vagy ilyenkor is kell a számítógépes hokuszpókuszkodás?
Köszönöm!
-
teo027
tag
Új év új fejlemények.
Az 5!!!. kábellal eljutottam oda, hogy végre megjelenik ismeretlen USB eszközként.
Persze azt mondanom sem kell, hogy nem engedi egyik driverrel sem frissíteni, de legalább eggyel beljebb vagyok. -
teo027
tag
Köszönöm, ezen is túl vagyok már, nem látja a PC a telefont.
Amíg ismeretlen eszközként sem jelenik meg semmit sem tudok csinálni. -
laci laci
addikt
válasz
industrial
üzenetére
Fórumba tilos hirdetni. Csak jó indulatból irok/segítek.
-
laci laci
addikt
válasz
industrial
üzenetére
Vigyázz, mert ezért bünti lesz/lehet.
-
industrial
tag
Eladó pár Inew V3C alkatrész hátha valakinek szüksége van rá,akku,alaplap,kamera,kábel.....
Repedt az üveg, sajnos nem lehetett kicserélni, új kijelzőt meg nem éri megvenni.
Ha érdekel irj privátot.
-
teo027
tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a telefonban (4.2.2) nem lehet valahol állítani, hogy mit csináljon ha USB-re teszik?
Vagy ezt a PC szabályozza felé?
Ha a hang+ és a bekapcsoló gombbal indítom akkor bejutok az Android system recovery-be.
Itt van olyan funkció, hogy apply update from sdcard.
Ezen keresztül nem tudok romot cserélni?Nem akarom téglásítani

-
teo027
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm, próbáltam.
Az a baj, hogy hiába telepítem fel az eszközkezelőben kézzel a Mediatek preloadert, az USB deview nem látja, az eszközkezelőben pedig ott van sárgán. -
teo027
tag
Azt hiszem tökön szúrom magam.
Sehogy sem sikerül felismertetni a telefont a PC-val.
Az ugye alap, hogy rádugáskor csak tölt.
Próbáltam az eszközkezelőn keresztül feltölteni preloader és usb illesztőprogramot, de mindegyik azt írja, hogy települt, de nem sikerült elindítani, hibakód 10.
Ott marad sárga jellel a listában, de nem csinál semmit, ha rádugom.Már a munkahelyi gépen is próbáltam, amin win7 van, de egyik drivert sem fogadja el az sem.
Szóval ha valakinek van működő win8.1-hez preloader és USB driver azt kérem küldje el, hátha nekem is menni fog vele.
Amit a neten eddig találtam egyik sem jó (az csak ráadás, hogy mindegyik WIN7-ig van, olyat nem láttam amiben win8 mappa lett volna) -
soundman1
senior tag
Ha valaki feltette a CYANOGENMOD 12.1 5.1.1 beta 1 vagy beta 2 romot írja már meg, hogy a flip tokos ébresztés-zárás működik-e, illetve mennyi az induló szabad ram mérete.
-
teo027
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Köszönöm, akkor ezek szerint USB és preloader drivert kell szereznem a win8 alá.
Elvileg utána mennie kellene?
Tehát nem a telefonon van hiány?
Érdekes, hogy a benti win7 alá sem sikerült, pedig legalább 5 drivert próbáltam.
Bár ezek szerint előbb preloader kellett volna. -
RVR400
veterán
Preloader driver rendben legyen, csak akkor megy a flash, valamint, ha nem USB-tárolóként, hanem Médiaeszközként állítod be, akkor látni fogja a gép, de ennek mondjuk nincs jelentősége a flashelés szempontjából.
-
teo027
tag
A másik nagy problémámat sehogy sem sikerül megoldani, egyik számítógép sem látja a telefonomat.
Próbáltam win7, win 8 alól, egy csomó drivert feltettem, váltogattam a kábeleket is, de ha rádugom csak tölteni kezd nem csinál semmi mást.
A fejlesztői eszközöknél az USB hibakeresés be van pipálva.
Ha SD kártyát teszek bele akkor sem dobja fel mint tárhely.Van olyan ROM cserés megoldás a fenti paraméterekkel ami SD kártyáról indítható?
Mert akkor a másik telefonomba téve a kártyára ki tudom írni a szükséges dolgokat és áttéve a v3-ba lefuttatnám.
Sajnos nincs root-olva az eszköz, ezt vegyétek figyelembe.Köszönöm előre is a segítséget!
-
teo027
tag
válasz
soundman1
üzenetére
Sziasztok, előkerült a fiókból a feleségem v3-ja és szeretnék rajta ROM-ot cserélni.
Jelenleg nem root-olt gyári 4.2.2 van rajta.
Szeretném feltenni a needrom-os ajánlott 1.0.13-as rootolt ROM-ot.Mi a követendő folyamat?
Ha megadjátok a keresőszót a topicban akkor kimazsolázom, de ha egy gyors leírást adtok azt még jobban megköszönöm! -
soundman1
senior tag
válasz
Víz Elek
üzenetére
Itt tudsz válogatni: http://www.needrom.com/category/inew/v3/
A wilsey féle 1.0.13, ami a legutolsó szupi gyári rom, ezt ajánlom. A többi újabb főzőtt romok erre épülnek, ha valami több kell szoftveresen a gyári romon felül. Az 1.0.14-et csak azért nem ajánlom, mert én nem tudtam feltenni. A leírás szerint csinálj mindent és egy backuppal kezdj. -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami szoftvert az inew v3-ra, ami újabb, mint a 4.2.2 helyett, és tartalmazza a magyar nyelvet?
Köszi!

-
poganytamas
senior tag
Windows 10 1511 Pro N MTP driver
Ha valaki esetleg olyan szerencsétlen helyzetben van, mint én, hogy N-es verziójú 1511-es Windows 10-e van, és az MTP nem működik, akkor a KB3099229_x64.msu-t kell feltelepítenie hozzá hogy menjen!
-
poganytamas
senior tag
Kapacitás mérés miatt meg lehúztam az akkuról a külső információs fóliát, a benne lévő nyers akku: TLT355871AR B83HD14D29, bár ezekre rákeresve nem ad semmi infót semmi.
-
RVR400
veterán
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Sajna eljutottam odáig,hogy már kell használnom win.10-et flashtool-hoz,de sajna driver illetve aláírás hiány miatt
tudd valaki segíteni?Előre is 
-
Leleményes
tag
rossz topik
-
Mecy_Lacee
senior tag
Akkor elnézést... Nem akartam senkit félrevezetni.

Megkövetem az urakat!
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
"A weboldalon található termékek mellett feltüntetett ár, a termék ajánlati ára, amely beszerzési ár és nem tartalmazza a szállítási költséget és az esetleges „magyarítás”, vám (27% Áfa+1-2% vámtarifa) költségeit. Az ajánlati ár az adott pillanatban, illetve akciós termékek esetén, a weboldalon meghirdetett ideig érvényes és csak akkor válik véglegessé, ha azt az Üzemeltető a megrendelést követően visszaigazolja. A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra került. A Forgalmazó az árváltozás jogát a megrendelés visszaigazolásig fenntartja."
"A szállítási díjakról a honlap erre a célra szolgáló felületén adunk pontos tájékoztatást. A szállítási díjtételek meghatározása a rendelési érték és a csomag súlya alapján kerül megállapításra, 990,- Ft és 6.000,- Ft között. A szállítási díjak konkretizálva 2000Ft-ig:930Ft, 15000Ft-ig:1420Ft, 20000Ft-ig:1990Ft, 25000Ft-ig:2420Ft, 30000Ft-ig:2990Ft, 35000Ft-ig:3420Ft, 60000Ft-ig:4000Ft (érték szerint melyik rendelés postázása mennyibe kerül.)"
Tehát megrendelik Neked a cuccot a címedre valamilyen árért, valamennyi postaköltséggel, de azt ők döntik el, hogy igazából mennyi lesz.

-
Mecy_Lacee
senior tag
Valakinek, lehet hasznos lehet...
Nem ismerem az oldalt... -
teo027
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm!
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát na.
1. Kézzel szinte lehetetlen. Nem mondom, hogy tényleg az, de nem ismerek olyan embert, aki megcsinálná, persze videón már láttam, hogy meg lehet csinálni.
2. A művelethez való gép magában több telefon ára, én még nem éreztem úgy, hogy megérné befektetni egyre, persze biztosan megéri, csak vagy megkéri az ember az árát, de akkor kevés ügyfél lesz, vagy mire behozza az árát, addigra le kell cserélni, vagy a karbantartási költségeket fedezi éppen a befolyt összeg.
3. Ugye miután szétjött, kell egy kis jóféle tisztítóanyag, ami lehozza az UV-ragasztót a kijelzőről.
4. Ha még eddig el is jut az ember, akkor meg persze nem árt a kijelző meg az érintő közé a ragasztó, nyilván nem véletlenül volt ott gyárilag sem. Na most ennek az arányát vagy eltalálja, vagy sem, vagy foltos lesz, vagy sem, persze ez már a legkisebb gond az előzőek után.
De azért mindenkinek sok sikert kívánok!

-
teo027
tag
Sziasztok, v3 akku külső töltésére van valami megoldás?
Sajnos a telefon időnként megdögleszti az aksiját és csak másik telefonnal lehet észre téríteni.Vagy egy használhatatlan, de még tölteni tudó telefont keresek vagy külső töltőt.
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Elindítottam a Proximity fix progit, majd MUT-ban a PS Data Collection menüben megcsináltam a kalibrálást, 0,5 cm-ként haladtam felfelé a 11 cm-ig. A végén egy exponenciálisan eső görbét rajzolt ki?! Ennek kellene 45°-osnak lennie?
Újraindítás után PS Data Collection menüben minden üres.
Nem lehet, hogy a PS Calibration menüben vannak az értékek elállítódva?
Itt nála ezek vannak:
PS: 16-18 között váltakozik
Threshold High: 0
Threshold Low: 0 -
junkpod
nagyúr
-
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
Pedig teljesen jó a vétel, mostanában többször vágtam át Waze-val Bp közepén és teljesen jól navigalt.
-
junkpod
nagyúr
Felraktam egy proximity fix nevű appot és megjavult tőle a PS. Nem kell kalibrálás, és mut-ban 0,5-11cm között szép lineárisan mér.
-
poganytamas
senior tag
Kis érdekesség, ez a GPS antenna: [link]
Mostmár értem, miért olyan jó a vétele
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Ha ép a kijelző, s tényleg elakarod adni...
Tuti találsz rá vevőt, pl. én, laci laci fórumtárs....
-
laci laci
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
Elvileg van nekem is ha kell...
-
szupermacs
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
Remélem kivehető, de amit fentebb linkelt a kolléga, az a cucc lesz az. Csavarhúzóm nincs, Nem tudom mennyire érdemes most emiatt beruházni ennyi mindenre és várni a szállításra. Legszívesebben lecserélném ezt a telefont, de szerintem senki nem adna érte semmit.
Legalábbis ebben az állapotban.
-
RVR400
veterán
-
laci laci
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
Egy képet feltudnál rakni ide?
-
szupermacs
veterán
Újra kérdésem lenne hozzátok: ma amikor levettem a szilikon tokot a telefonról, alul a kamu hangszórórácsnál észrevettem, hogy elkezdett hosszábban szétválni a ház. Tudtam eddig is, hogy ócska tejfölösdobozból hajtogatták, de ez már nekem kicsit sok.
A kérdés pedig az lenne, hogy magát a házat mennyibe kerülne kicserélni? Érdemes még garanciában visszavinni a szervízbe? Nem dobáltam a telefont, de félek, hogy nem csinálnák meg erre hivatkozva akkor sem. -
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Létezik valami app (pl. lin2sd) amivel pl. a goooggel alkalmazást át lehet sd-re helyezni?
Már bő 50 mega.. meg a térkép, szövegfelolvasó..
Vagy esélytelen, és ezek csak max törlésre jók?
droid 4.2.2 -
hanslanda
tag
sziasztok
edesanyam Inew V3 kb. 1 eves telefonjan sikerult a micro usb bemenetet annyira szetgyilkolni hogy tolthetetlenne valt.
van itt valaki aki emberi aron vallalja ennek a bemenetnek a cserejet?elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tudd valaki segíteni?Előre is

Legalábbis ebben az állapotban.