- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benguller
csendes tag
válasz
Atomgeszi #8322 üzenetére
Azért, hogy kerek legyen a történet...
Mivel "ÚJONC"-nak számítok a fórumon...a telefonos megbeszélés alatt is bizonytalan voltam, hogy egy kicsit furcsa, hogy előre elküldöm egy számomra ismeretlen embernek a dolgaimat. Abban igazad van, hogy szóban megbeszéltük, hogy elküldöd a címed és küldöm a szettet, de azt is mondtad válaszként arra, hogy "rendben én megbízok benned, akkor küldöm", "hogy ne bízzak meg senkiben". Azt is elfelejtetted említeni, hogy mondtad, hogy nézzem meg, hány pozitívod van, mivel "ÚJONC" vagyok, nem sikerült, ezért Te MEGÍGÉRTED, hogy elküldöd, hogy megtudjam nézni...a címeden kívül, nem érkezett más...így akkor hogy bízzak meg benned "ÚJONC"-ként?
Az tény, hogy rutintalan vagyok az ilyen jellegű eladásban/vásárlásban, de több rutinos ismerősöm is felvilágosított, hogy nem nagyon hallott olyanról, hogy elküldök valamit, majd az illető később utal.
"ÚJONC"-ként szeretnék tőled akkor itt is (mivel privátban megtettem már) elnézést kérni, hogy koptattad miattam a billentyűzetet, de úgy gondolom, hogy semmilyen jellegű kárt nem okoztam neked. Persze megérteném a dolgot, ha elutaltad volna a pénzt, én elküldöm a cuccot és az hibás (ami kizárt), de így egy kicsit...Szerk.: Újonc-ként még ezt is elrontottam, mert Atomgeszi-nek ment a válasz laci laci helyett.
Üdv: -
noresz01
csendes tag
-
noresz01
csendes tag
válasz
Atomgeszi #7326 üzenetére
Mobileuncle Tools-ban van egy olyan funkció, hogy IMEI backup restore, ez erre tökéletesen alkalmas. Arra figyelj, hogy a mentéskor az SD kártyára mentsd el az IMEI számokat, ne a belső memóriába, mert az törlődni fog.
Vagy MTK Droid tools-ban egyszerűen be tudod írni az IMEI számokat, ez esetben a telepítés előtt azokat írd föl vagy mentsd el valahova. Bár elvileg a telefon hátlapján az IMEI meg van adva, már ha az a valódi IMEI.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest